Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

Mano krūtys šiek tiek padidėjo, bet nenukaro. Buvo D, o dabar E, tačiau forma graži smile.gif
Atsakyti
po pirmo nestumo laikosi DD dydis,o po antro tikriausiai dar padides doh.gif visos tik didinasi,o as eisiu mazintis lotuliukas.gif nes su tokiomis didelemis krutimis sunku gyventi doh.gif
Atsakyti
Mano nukaro unsure.gif manau, kad visoms skirtingai su tom krutim, bet patarimu apie mazesne liemenele tikrai netikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man ta mazesne liemenele, na zinoma nezymiai, kad neverstu papuku, bet kokia gerai aptempa panesiot gal ir i nauda iseitu, kaip ir korsetus juk nesiojam smile.gif
Atsakyti
mano irgi nukaro ir sumazejo netgi verysad.gif nors kol maitinau buvau patenkinta krutine
Atsakyti
Krutin po gimdymo zmiai mazesne, negrazi,akrtus, tusciavidure, nu tiesiog nebmyiu savo krutines, o kol nesilaukiau ji buvo tikrai grazi ir putli doh.gif Pasididinsiu su laiku butinai.
Atsakyti
QUOTE(Grigė @ 2008 02 23, 17:09)
Mano krūtinė ir taip maža, o po gimdymo visai nieko neliko mad.gif Taip tikėjausi, kad padidės...  verysad.gif

Ir manoji sumazejo.. verysad.gif ax.gif tokia grazi krutine buvo kol laukiausi,net grazu nuotraukose paziureti wub.gif o dabar....... verysad.gif
Atsakyti
Pirma vaika maitinau metus - kai pradejau maitinti tik simboliskai, pienui sumazejus, tikrai buvau puolus i panika - buves "pupsantis" C, virto karanciu C-D... kadangi tuo metu susiplanavom antra leliuka, tai per nestuma krutine kiek atsitaise, bet tirkai nedidejo taip, kaip per pirmaji nestuma. Dabar menuo kaip maitinu antra zuiki. Krutine, kad ir pilnesne, linkusi "ziureti zemyn".. Liemenele nusiiimu tik eidama i dusa/vonia. Dienom netgi vaikstau su pakietinimais - kazkaip manau, kad jos geriau prilaiko nei spec.liemeneles maitinanciom. Vilties suteikia tai, kad mamos krutine po dvieju vaiku dar ir siandien traukia aki. geraja prasme:)

jei galeciau atsukti laika atgal, dar nuo pauglystes daugiau demesio skirciau atsispaudimams biggrin.gif
Atsakyti
pries netuma buvo laabai grazus papukai, stangrus :)kol maitinau, tai nieko, bet dabar doh.gif :verysad:kai dingo pienukas, tapo nukare doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Kol nesilaukiau mano krutine buvo idealios formos ir tikrai nemaza, man net per didele, kai pastojau padidejo 2 dydziais, maitinau krutimi tik 1,5 men, bet maze eme tik viena kruti, tai buvo tikrai ne koks vaizdelis kairioj pienas visiskai dingo, o desinoji buvo 3 kart didesne doh.gif , kai baigiau maitinti viskas atsistate, bet kairioji liko beveik tokios pat formos kaip ir pries nestuma tik minkstese, o desinioji labiau nukarusi. Tai mano krutys skirtingos doh.gif doh.gif doh.gif
Zinoma per liemenele nesimato, bet be jos...
Atsakyti
Per nestuma padidejo, pirmaisiais maitinimo menesiais buvo dviem dydziais didesne (nuo b iki d), o dabar jau vel mazeja, nors dar maitinu pilnu tempu. Ziuresim, kaip bus toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Mano krutine per nestuma padidejo kokiais dviem dydziais. Maitinau du su puse men, o dabar krutines dydis kaip pries nestuma, tik tokios minkstesnes.... Bandau stangrint ivairiom priemonem smile.gif
Atsakyti