Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

O mano krutys pries pastojant buvo didesnes nei dabar doh.gif taip susitrauke, kad jau B man per didelis doh.gif, bet kadangi dabar vel laukiuos, tai jau vel grazeja, pilneja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylimukeee: 13 gruodžio 2009 - 00:37
QUOTE(Mylimukeee @ 2009 12 13, 01:36)
O mano krutys pries pastojant buvo didesnes nei dabar doh.gif taip susitrauke, kad jau B man per didelis doh.gif, bet kadangi dabar vel laukiuos, tai jau vel grazeja, pilneja thumbup.gif

Sveikinu, laukiantis mazylio nestuke.gif
Kas del krutines,man irgi panasiai....Pries nestuma buvo tarp B-C, nestumo metu dar padidejo, po gimdymo daaaaaaaar padidejo biggrin.gif O dabar jau nebematinu,ir krutine tokia maza kazkokia.... Na ne A zinoma,bet mazai kas is jos belike hihihi.gif Tiesa,ir kazkaip siek tiek nukaro blush2.gif
Atsakyti
Mano pries nestuma buvo B, dabar maitinu tai D, po kolkas jomis labai patenkinta, ziuresim kas bus Kai baigsis pienukas g.gif
Atsakyti
Nu kazkaip labai netiksliai atipudinate savo pakitimus. Juk viskas priklauso nuo amziaus, kai tau 20 ir kai tau 35 visai skirtingi dalykai del visu susitraukimu odos. Plius viskas labai priklauso nuo to koks rezimas buvo maitinimu metu, jei krutys nebudavo uzpildytos ilgai, jei maitinimas budavo reguliarus ir neuztemdavot ilgu pauziu tai krutys pertemptos nebudavo, jas lengviau islaikyti dailias. Dar priklauso ar moteris pilnoka ar kuda. kudu krutu daug neuzpildo riebaliniai audiniai ir jos gali atrodyti labiau pavytusios nei pilnakruciu stambuoliu. Dar svarbu kaip tos krutys buvo priziurimo visa gyvenima, ar nesiojama liemenele visada ar siaip maskatuodavos laisvai...

Pirma gimdziau 23m is dydzio A maitinau 6men su D, liko B bet toks tarpinis variantas (ne absoliuciai stangrios, bet tikrai patenkinamos). 33 laukiuosi antro, zinau kad aukosiu krutis vaikui ir mitinsiu maziausiai 6men., nujauciu kad bus kaip mociutes sako "BUVO PAGALVIUKAI O DABA LIKO TIK UZVALKALIUKAI" lotuliukas.gif ale ne del papu gyvenu ir jei reiks vyras naujus padovanos kada nors blush2.gif
Atsakyti
Pries nestuma buvo grazus B dydis, per nestuma ir maitinimo metu buvau "priaugus" iki D, o dabar liko maziukas A blush2.gif
Atsakyti
po pacio gymdimo labai podydejo kai nustojau maitint ir mest svori tai juos man pradejo nepatykt nes nusikarusios atruode bet vel kai pradjau pilniet ir sportuot krutis pasidare pilnesnies ir ne tuokos nukarusiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielosios, ir aš pasidalinsiu savo patirtimi 4u.gif Iki pirmojo savo vaikiuko nešiojau tikrą C, buvo gražios, stangrios wub.gif . Kai laukiausi ir maitinau buvo padidėję iki D. Buvo išlaikę ir savo formą ir stangriumą. Tuo metu man buvo 24 metai smile.gif Maitinau iki 8 mėnesių, nes pradėjau lauktis antrojo, tai padariau nedidelę pauzę tarp kūdikių maitinimų ax.gif Krūtis nei sumažėjo, nei nukaro, buvo vis dar gražios pilnos D dydžio. Antrąjį kūdikėlį maitinau iki 1 m. 2 mėn., buvo daug rūpesčių, nemiegos, vargelio, labai ženkliai sulieknėjau, nors ir taip nebuvau niekada pilna, bet tuo metu jau buvau kaip kokia distrofikė blink.gif tad negaliu tvirtai pasakyti ar nėštumo ir matinimo maratono ar nuo sulieknėjimo, o gal ir nuo visko kartu sudėjus krūtis susitraukė iki B ir nenebuvo tokios stangrios kaip anksčiau verysad.gif Ir kai po šešių metų pertraukos vėl pradėjau lauktis, krūtis nėštumo ir pirmaisiais matinimo metais (nes savo brangenybę vis dar maitinu, o jai jau 1 m. ir 4 mėn.) vėl padidėjo iki D, tačiau jau nebuvo tokios gražios formos ir nebeturėjo pirminio stangrumo schmoll.gif O dabar kai maitinimas jau į pabaigą ir maitinu praktiškai tik iš vienos krūties, tai jų dydis skiriasi vos ne dviem dydžiais (tuščioji vos ne B dydžio, o pilnoji D doh.gif ). Vaizdas labai labai nekoks cry.gif , o be to, tuščioji akivaizdžiai nukarusi, kas musėt laukia ir kitos. Žinoma aš visiškai nesigailiu, kad maitinau savo vaikučius ir suteikiau jiems viską ką geriausia ką tik galėjau ir panaudojau savo krūtis pagal jų tiesioginę paskirtį, tik labai liūdna, kad kai tau vos 33, o krūtinės vaizdelis doh.gif , kaip kad kažkuri mergina bobutės išmintį citavo "buvo pagalviukai, liko užvalkaliukai. Labai tikslus apibūdinimas smile.gif
Atsakyti
Sweikos,mano kutine po gimdymo padidejo,ir net lb doh.gif kas mane ziauriai nervina,bet nesenai atradau liemenuka mazinanti krutine thumbup.gif ir tai tikrai tiesa,nu mazesne atrodo akivaizdziai,bet tik tiek,kad tas liemenukas toks bobiskas unsure.gif bet db ziema nesimato po megstiniais taip labai jo,o vasarai reiks is internetiniu paduotuviu pasiuziuret nusipirkt,maciau yra tu mazinanciu krutis liemenuku ir graziu smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai padidejo g.gif
Atsakyti
Mano krūtinė tikrai padidėjo, kolkas nešioju spec liemenėlę maitinančiom. Iki nėštumo mano dydis buvo 75D, dabar 80D nešioju... Tikriausiai nebetilpsiu į senas liemenėles doh.gif Nepatinka man tokia didelė krūtinė, į striukes negaliu jokias įlįst, nes nesueina per krūtinę, o didesnis dydis drabužių tada kabo per visur kitur, jei jau krūtinę atitaikau doh.gif
Atsakyti
Po gimdymo tai padidejo, ir didesnes buvo kol maitinau, bet nustojus maitinti visai nieko neliko verysad.gif
Atsakyti
sveikos, aš irgi pirkau specialias lėmenėles po gimdymo, maitinau vaiką iki 1 metukų bet nepadėjo, dydis nepasiketė bet supliuškusios kažkokios ir nukarusios verysad.gif tai tikriausiai kaip kam kitom padidėja kitom ne, bet dar priklauso kiek laiko maitini manau kuo ilgiau tuo labiau pasikeičia jų formą. bet juk svarbiausiai vaikutis o ne išvaizda mirksiukas.gif
Atsakyti