Mielosios, ir aš pasidalinsiu savo patirtimi

Iki pirmojo savo vaikiuko nešiojau tikrą C, buvo gražios, stangrios

. Kai laukiausi ir maitinau buvo padidėję iki D. Buvo išlaikę ir savo formą ir stangriumą. Tuo metu man buvo 24 metai

Maitinau iki 8 mėnesių, nes pradėjau lauktis antrojo, tai padariau nedidelę pauzę tarp kūdikių maitinimų

Krūtis nei sumažėjo, nei nukaro, buvo vis dar gražios pilnos D dydžio. Antrąjį kūdikėlį maitinau iki 1 m. 2 mėn., buvo daug rūpesčių, nemiegos, vargelio, labai ženkliai sulieknėjau, nors ir taip nebuvau niekada pilna, bet tuo metu jau buvau kaip kokia distrofikė

tad negaliu tvirtai pasakyti ar nėštumo ir matinimo maratono ar nuo sulieknėjimo, o gal ir nuo visko kartu sudėjus krūtis susitraukė iki B ir nenebuvo tokios stangrios kaip anksčiau

Ir kai po šešių metų pertraukos vėl pradėjau lauktis, krūtis nėštumo ir pirmaisiais matinimo metais (nes savo brangenybę vis dar maitinu, o jai jau 1 m. ir 4 mėn.) vėl padidėjo iki D, tačiau jau nebuvo tokios gražios formos ir nebeturėjo pirminio stangrumo

O dabar kai maitinimas jau į pabaigą ir maitinu praktiškai tik iš vienos krūties, tai jų dydis skiriasi vos ne dviem dydžiais (tuščioji vos ne B dydžio, o pilnoji D

). Vaizdas labai labai nekoks

, o be to, tuščioji akivaizdžiai nukarusi, kas musėt laukia ir kitos. Žinoma aš visiškai nesigailiu, kad maitinau savo vaikučius ir suteikiau jiems viską ką geriausia ką tik galėjau ir panaudojau savo krūtis pagal jų tiesioginę paskirtį, tik labai liūdna, kad kai tau vos 33, o krūtinės vaizdelis

, kaip kad kažkuri mergina bobutės išmintį citavo "buvo pagalviukai, liko užvalkaliukai. Labai tikslus apibūdinimas