Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

Na tikiuosi,kad tikrai isnyks rolleyes.gif Vasara arteja,noresis pasidegint unsure.gif
Atsakyti
Nuraminot bigsmile.gif pas mane irgi tas pats,viena gysla tai net issokusi... nu pirma irgi maitinau, ale taip nebuvo unsure.gif
Atsakyti
mano dukrytei 8 men, dar vis maitinu ir negaliu nesiot jokiu iskirpciu, nes dekolte sritis kaip voratinklis unsure.gif
Atsakyti
Na pas man irgi buvo tas tinklas kai leliukas gere tik pienuka, dabar irgi maitinu, bet 2-3 kartus diena ir 2 kartus nakti, tinklo nera, gal, kad pieno maziau gaminasi, nezinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaLina @ 2008 09 12, 11:28)
Sveikos mamytės,

Po gimdymo ant visos krūtinės stipriai išryškėjo kraujagyslės: šlykščios, storos, mėlynos, prasideda vos ne nuo kaklo  verysad.gif  verysad.gif . Praktiškai krūtinė dabar nuo kojų mažai skiriasi  blink.gif  (nes jos jau seniausiai venom išsišokusiom). Atrodau, kaip Drakulos nuotaka  verysad.gif .
Gal kam kas panašaus nutiko? Gal radot kokią gelbėjimosi priemonę?

Paryškėję kraujagyslės, bet nematau nieko blogo... Manau, kad baigus maitinti praeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 03 14, 14:28)
Paryškėję kraujagyslės, bet nematau nieko blogo... Manau, kad baigus maitinti praeis ax.gif

lotuliukas.gif Ryškiai mėlynos gijos prasidedančios nuo kaklo žaviai neatrodo.....
Bet.... baigiau maitint (praktiškai prieš pora dienų rolleyes.gif ) ...ir tos nelemtos kraujagyslės baigia "sulįst" į savo vietas lotuliukas.gif (gaila, kad su kojų kraujagyslėm taip niekada neatsitiks doh.gif )....
Atsakyti
man tai pat isriskejo kraujiagisles po gimdymo ant krutines, ir dabar dar yra verysad.gif
Atsakyti
... man irgi yra-kai padidėjo krūtinė- nuo tada atsirado...... 4u.gif
Atsakyti
Liudiju, mergaitės, kad kai baigsit maitint tikrai pranyks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaLina: 08 balandžio 2009 - 22:01
Mano krutine iki gimdymo buvo labai grazi, kad ir A dydzio,bet taisyklinga, stangri, apvalios formos,kaip silikonine, nei liemenuko nereikejo. O po gimdymo man tiesiog trauma dabar, kai i ja paziuriu. Per nestuma praktiskai nepadidejo, bet po maitinimo , matyt, tapo nestangri, minksta, kiek patysus. O kai dar maza, tai is vis ziauriai atrodo. O as labai "šiku" blush2.gif del savo isvaizdos ir grozio, tai man net seksas sviesiu metu tapo kancia, nes geda pries vyra. Anksciau su pasididziavimu "budavau virsuje", o dabar stengiuos to vengti, ir is vis geriau grazius sexy apatinius renkuosi, ir stengiuos issisukt nuo nurenginejimo, negu nuogai myletis. Zodziu, ziauru, galiu pasakyt. Man tiesiog depresija del to. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2008 12 14, 16:01)
O mano tokia suglebus pasidare verysad.gif

Nu cia ne i tema biski smile.gif , bet kokia nuotraika prie tavo profilio lotuliukas.gif . Geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano krutine po antro gimdymo labai sumazejo. verysad.gif Is c dydzio liko tik prisiminimai, bet manau , kad sporto deka nors forma jos pasigrazinsiu, nes dabar vaizdelis nekoks.
Atsakyti
O as visai nieko pries buciau, jei bent per viena dydi sumazetu krutine po maitinimo... ax.gif Noreciau is E pereit i D thumbup.gif
Atsakyti