ir maitindama gali pratimukus daryti,kad nenukartu.As pavizdziui kai po dusu prausiuosiu tai atsistoju taip ,kad su rankom atsiremiu i siena,o kojas toliau apstatauir tokius kaip atsispausimus darau,bet ant koju: tonifikuojakturies raumenis..
po maitinimo liko baseto ausys

QUOTE(Ladyyy @ 2010 07 20, 11:23)
Sveikutes, aktualia tema diskutuojate
as vis dar maitinu, jau metai
krutine tik siek tiek didesne,nei buvo pries gimdyma. gal galit papasakok kai nustojat maitinti, po to nukarsta ar jau maitinimo metu nukaro krutine?nes kolkas nenutyso,tai tikiuos gal ir lb nesikeis 

man nutįso būtent po to, kai baigiau maitinti

iki nėštumo turėjau puikų C dydį. Nėštumo metu krūtys padidėjo iki D. Kai maitinau, vienu metu buvo E

Dabar liko vos vos B, ir tai tik "susiviniojus" odą

QUOTE(Katusik @ 2010 07 20, 12:26)
man nutįso būtent po to, kai baigiau maitinti
iki nėštumo turėjau puikų C dydį. Nėštumo metu krūtys padidėjo iki D. Kai maitinau, vienu metu buvo E
, bet paskui vėl sumažėjo iki D. Bebaigiant maitinti vėl grįžo C dydis. Tikėjausi, kad toks ir liks, bet deja...

kazko labai juokas paeme si sakini paskaicius

bet kodel krutine sumazeja

Aš maitinau vaikelį 15 mėn., nėštumo pabaigoj ir žindymo pradžioj krūtys buvo tikrai ženkliai padidėjusios, net po metų, kai matinimų skaičius smarkiai sumažėjo, krūtys buvo tarp A ir B dydžio. O dabar viskas grįžo kaip buvę, nei aš nei vyras skirtumų nepastebime

Sveikutės, mamyčiukės, turbūt jau prisiskaičiau, nes net baisu dabar. Mano situacija su krūtine labai panaši
: kairioji krūtis pradėjo mažiau gaminti pieno, dešinioji gamina pakankamai. Kodėl taip? Pasidarė akivaizdžiai skirtingo dydžio. Ar tai reiškia, kad kai baigsiu maitinti, krūtys liks skirtingo dydžio
? Gal kas gali pasidalinti patirtim. Jetau jetau, kaip nenoriu
mažesnės nei turėjau krūtinės.

snieguole:ir mano vine krutis dave amziau pieno,nes mano mazoji neisikabindavo pakankamai gerai,jai matote nepatogu buvo is tos puses ciulpti:) ka ireikedavo valgydinti tai pirmiausia prie tos kuri maziau duodfa tai ciulpdavo stipriai nuo alkio.tai galiu pasakyti,kad po kiek laiko pradejo daugeti pieno.o del duidumo pòo to tai jokio skirtumo:mano grizo kokios buvo,ir nenulepusios...
Aš irgi kai prisiskaičiau šiame psl., tai net nežinojau
ką ir bedaryt. Dabar aprimau, bet viliuosi, kad viskas susitvarkys. Mano krūtinė taip pat skirtingai gamina pieno
, nors iš pradžių viskas buvo
. Aš tikiuosi, kad po maitinimo galėsiu džiaugtis savo kūnu
. O tu ilgai jau maitini?
ir nuo pat pradžių skirtingai gaminasi?

QUOTE(Snieguolė @ 2010 07 27, 14:56)
Aš irgi kai prisiskaičiau šiame psl., tai net nežinojau
ką ir bedaryt. Dabar aprimau, bet viliuosi, kad viskas susitvarkys. Mano krūtinė taip pat skirtingai gamina pieno
, nors iš pradžių viskas buvo
. Aš tikiuosi, kad po maitinimo galėsiu džiaugtis savo kūnu
. O tu ilgai jau maitini?
ir nuo pat pradžių skirtingai gaminasi?

As tik menesi, is pradziu vienodai buvo, bet dabar vienoj kuo toliau, tuo maziau to pienuko, nors ir duodu ja pastoviai, per kiekviena maitinima (nes jos vienos neuztenka niekada), net nutraukineti is jos bandziau, bet tai kad ten ner ko nutraukti, o pienuko vis mazeja, mazeja

QUOTE(Snieguolė @ 2010 07 24, 11:49)
Sveikutės, mamyčiukės, turbūt jau prisiskaičiau, nes net baisu dabar. Mano situacija su krūtine labai panaši
: kairioji krūtis pradėjo mažiau gaminti pieno, dešinioji gamina pakankamai. Kodėl taip? Pasidarė akivaizdžiai skirtingo dydžio. Ar tai reiškia, kad kai baigsiu maitinti, krūtys liks skirtingo dydžio
? Gal kas gali pasidalinti patirtim. Jetau jetau, kaip nenoriu
mažesnės nei turėjau krūtinės.

Pas mane buvo analogiska situacija bet deja paguosti negaliu

QUOTE(Frosted @ 2010 07 27, 20:36)
O jei ne paslaptis, kiek yra ilgai? As ketinau metus maitinti, bet bijau, kad taip pat tik viena krutimi teks maitinti, nes kitoje pieno vis maziau ir maziau 

Maitinau beveik 1.5metu