Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

ir maitindama gali pratimukus daryti,kad nenukartu.As pavizdziui kai po dusu prausiuosiu tai atsistoju taip ,kad su rankom atsiremiu i siena,o kojas toliau apstatauir tokius kaip atsispausimus darau,bet ant koju: tonifikuojakturies raumenis..
Atsakyti
po maitinimo liko baseto ausys verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, aktualia tema diskutuojate smile.gif as vis dar maitinu, jau metai smile.gif krutine tik siek tiek didesne,nei buvo pries gimdyma. gal galit papasakok kai nustojat maitinti, po to nukarsta ar jau maitinimo metu nukaro krutine?nes kolkas nenutyso,tai tikiuos gal ir lb nesikeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladyyy @ 2010 07 20, 11:23)
Sveikutes, aktualia tema diskutuojate smile.gif as vis dar maitinu, jau metai smile.gif krutine tik siek tiek didesne,nei buvo pries gimdyma. gal galit papasakok kai nustojat maitinti, po to nukarsta ar jau maitinimo metu nukaro krutine?nes kolkas nenutyso,tai tikiuos gal ir lb nesikeis smile.gif

man nutįso būtent po to, kai baigiau maitinti verysad.gif
iki nėštumo turėjau puikų C dydį. Nėštumo metu krūtys padidėjo iki D. Kai maitinau, vienu metu buvo E blush2.gif , bet paskui vėl sumažėjo iki D. Bebaigiant maitinti vėl grįžo C dydis. Tikėjausi, kad toks ir liks, bet deja... verysad.gif
Dabar liko vos vos B, ir tai tik "susiviniojus" odą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2010 07 20, 12:26)
man nutįso būtent po to, kai baigiau maitinti  verysad.gif
iki nėštumo turėjau puikų C dydį. Nėštumo metu krūtys padidėjo iki D. Kai maitinau, vienu metu buvo E  blush2.gif , bet paskui vėl sumažėjo iki D. Bebaigiant maitinti vėl grįžo C dydis. Tikėjausi, kad toks ir liks, bet deja...  verysad.gif
Dabar liko vos vos B, ir tai tik "susiviniojus" odą  verysad.gif

kazko labai juokas paeme si sakini paskaicius ax.gif nors man lygiai ta pati situacija verysad.gif verysad.gif verysad.gif bet juk truputi pakyla per kelis metus baigus maitinti, tai as dabar laukiu tu keliu metu. aisku, kokia buvo, nebenus...

bet kodel krutine sumazeja g.gif juk vaikas pacios krutines nesusutraukia blink.gif
Atsakyti
Aš maitinau vaikelį 15 mėn., nėštumo pabaigoj ir žindymo pradžioj krūtys buvo tikrai ženkliai padidėjusios, net po metų, kai matinimų skaičius smarkiai sumažėjo, krūtys buvo tarp A ir B dydžio. O dabar viskas grįžo kaip buvę, nei aš nei vyras skirtumų nepastebime wink.gif
Atsakyti
Sveikutės, mamyčiukės, turbūt jau prisiskaičiau, nes net baisu dabar. Mano situacija su krūtine labai panaši mastau.gif : kairioji krūtis pradėjo mažiau gaminti pieno, dešinioji gamina pakankamai. Kodėl taip? Pasidarė akivaizdžiai skirtingo dydžio. Ar tai reiškia, kad kai baigsiu maitinti, krūtys liks skirtingo dydžio cry.gif ? Gal kas gali pasidalinti patirtim. Jetau jetau, kaip nenoriu cry.gif verysad.gif cray.gif mažesnės nei turėjau krūtinės.
Atsakyti
snieguole:ir mano vine krutis dave amziau pieno,nes mano mazoji neisikabindavo pakankamai gerai,jai matote nepatogu buvo is tos puses ciulpti:) ka ireikedavo valgydinti tai pirmiausia prie tos kuri maziau duodfa tai ciulpdavo stipriai nuo alkio.tai galiu pasakyti,kad po kiek laiko pradejo daugeti pieno.o del duidumo pòo to tai jokio skirtumo:mano grizo kokios buvo,ir nenulepusios...
Atsakyti
Aš irgi kai prisiskaičiau šiame psl., tai net nežinojau help.gif ką ir bedaryt. Dabar aprimau, bet viliuosi, kad viskas susitvarkys. Mano krūtinė taip pat skirtingai gamina pieno doh.gif , nors iš pradžių viskas buvo thumbup.gif . Aš tikiuosi, kad po maitinimo galėsiu džiaugtis savo kūnu unsure.gif . O tu ilgai jau maitini? g.gif ir nuo pat pradžių skirtingai gaminasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snieguolė: 27 liepos 2010 - 14:04
QUOTE(Snieguolė @ 2010 07 27, 14:56)
Aš irgi kai prisiskaičiau šiame psl.,  tai net nežinojau help.gif ką ir bedaryt. Dabar aprimau, bet viliuosi, kad viskas susitvarkys. Mano krūtinė taip pat skirtingai gamina pieno  doh.gif , nors iš pradžių viskas buvo  thumbup.gif . Aš tikiuosi, kad po maitinimo galėsiu džiaugtis savo kūnu unsure.gif . O tu ilgai jau maitini? g.gif  ir nuo pat pradžių skirtingai gaminasi?

As tik menesi, is pradziu vienodai buvo, bet dabar vienoj kuo toliau, tuo maziau to pienuko, nors ir duodu ja pastoviai, per kiekviena maitinima (nes jos vienos neuztenka niekada), net nutraukineti is jos bandziau, bet tai kad ten ner ko nutraukti, o pienuko vis mazeja, mazeja unsure.gif O kitoj viskas gerai, vaikiukas auga, poreikiai pieno auga, ir kiekis pieno auga doh.gif Nors is tiesu pienuko kartais neuztenka, tai misinuka duodame 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 27 liepos 2010 - 14:27
QUOTE(Snieguolė @ 2010 07 24, 11:49)
Sveikutės, mamyčiukės, turbūt jau prisiskaičiau, nes net baisu dabar. Mano situacija su krūtine labai panaši  mastau.gif : kairioji krūtis pradėjo mažiau gaminti pieno, dešinioji gamina pakankamai. Kodėl taip? Pasidarė akivaizdžiai skirtingo dydžio.  Ar tai reiškia, kad kai baigsiu maitinti, krūtys liks skirtingo dydžio cry.gif ? Gal kas gali pasidalinti patirtim. Jetau jetau, kaip nenoriu  cry.gif  verysad.gif  cray.gif mažesnės nei turėjau krūtinės.

Pas mane buvo analogiska situacija bet deja paguosti negaliu schmoll.gif . Maitinau ilgai ir paskutini menesi tai jau praktiskai tik is vienos kruties, kitoje buvo lb mazai pienuko. Krutys liko skirtingo dydzio, dabar jau 1.5metu kai baigiau maitinti tai tas stangrumas ir "putlumas" atsistato (kazko specialiai nedarau nors is tiesu stengiuosi sveikai gyventi, nevengiu fizinio kruvio) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 07 27, 20:36)
O jei ne paslaptis, kiek yra ilgai? As ketinau metus maitinti, bet bijau, kad taip pat tik viena krutimi teks maitinti, nes kitoje pieno vis maziau ir maziau  unsure.gif

Maitinau beveik 1.5metu thumbup.gif Dar bandyk skatinti laktacija is tos kruties kur MP yra maziau, tavo leliukas dar mazytis tai viskas dar pasiseks 4u.gif
Atsakyti