Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

gyslu nebuvo ir dbr nera,pienuko yra daug.,bet va strijom visa krutine isvagota verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 11 11, 01:41)
Nori pasakyti jog jos visada ir matysis doh.gif ? Pas mane nuo pat kaklo iki pat speneliu jos matosi unsure.gif

Nezinau, tikiuosi nesimatys, bet dabar pas mane visur kraujagysles matosi, ant ranku, delnu, krutu, koju, pilvo ir pan... Jau gerus metus normaliai saules nesu macius, balta ir isplonejusi oda, gal del to doh.gif Be to, kraujagysles pleciasi ant koju, todel kas del manes tai kraujagysles manau liks matomos... O seip sako, kad jos pranyksta nustojus maitint, nes atsiranda daugiau riebalinio audinio.
Atsakyti
Man viskas susitvarke jau po kokios savaites nustojus maitinti 4u.gif
Atsakyti
man visa gyvenima per oda sieciasi tinklas, tai vestuvine suknele teko uzdara rinktis nes idegis nedaug tepadeda.
Atsakyti

Sveikos mamytės, na galiu pasidalinti savo patirtimis. Zinau kad padeda Avon kremas krutines stangrinimui, kazkadaise pirkau veliau pora menesiu uzmirsau o kai pagimdziau tai visomis imanomis priemonemis emiausi nes krutine atrode baisiai, taigi netikedama tomis pasakomis kad krutine pakils i virsu lotuliukas.gif pagalvojau jeigu jau nupirkau tai reikia sunaudoti nes kainavo nepigiai apie 50lt, tai va naudoju jau 3 savaite kiekviena diena is ryto tepiuosi ant svarios krutines sukamais judesiais ir zinokit padeda melynumas praejo, truputi liko baltos linijos bet ne storos kaip buvo tai gal pabandykit nes man padejo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sekre_t @ 2011 01 05, 17:20)
Sveikos mamytės, na galiu pasidalinti savo patirtimis. Zinau kad padeda Avon kremas krutines stangrinimui, kazkadaise pirkau veliau pora menesiu uzmirsau o kai pagimdziau tai visomis imanomis priemonemis emiausi nes krutine atrode baisiai, taigi netikedama tomis pasakomis kad krutine pakils i virsu  lotuliukas.gif  pagalvojau jeigu jau nupirkau tai reikia sunaudoti nes kainavo nepigiai apie 50lt, tai va naudoju jau 3 savaite kiekviena diena is ryto tepiuosi ant svarios krutines sukamais judesiais ir zinokit padeda melynumas praejo, truputi liko baltos linijos bet ne storos kaip buvo tai gal pabandykit nes man padejo  mirksiukas.gif

Hm, o ar tamstai ne strijos cia buvo? smile.gif Na mano krutys tai dabar tik skalpelio pagalba pakels akis i virsu lotuliukas.gif nes tokie du batonai kabo... o kruajagysles tik labiau ryskeja. ant desines kruties sono violetines ir jau tik tik ir islips i virsu doh.gif
Atsakyti
Mano po gimdymo krutine ir isidejo bele kaip doh.gif Nors buvo nemaza, bet bent forma gera buvo, o db nekenciu savo krutines verysad.gif nukaro ji man ir didoka tokia.beda man su graziais rubais nes per ja niekas man graziai neatrodo, palto uzsisegt negaliu.Kai pasigimdysiu antra butinai darysiu krutines pakelima, nes vasara norisi ir atviresniu palaidiniu ar sukneliu smile.gif
Atsakyti
po gimdymo tai didele buvo,kol maitinau...db kad ir kaip gaila nukaro, sumazejo verysad.gif
Atsakyti
Neliko visai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
kailaukiausi turjau tokias seksualias lotuliukas.gif , bet kai baigiau maitinti sumazejo ir pasidare tokios kaip pries nestuma tik minkstesnes.
Atsakyti
Po pirmo nestumo visiskai nepasikeite nei krutines forma, nei dydis(maitinau 1men),po antro nestumo, dydis liko toks pat, tik jos pasidare minkstesnes (pati visai nemaitinau, nes neeme kruties)
Atsakyti
Dydis tenkina ir buvo nedidele, bet stangri, o daba minksta po 2 leliu, bet cia, matyt, jau nieko nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti