Po gimdymo tai zymiai nepasikeite, gal padidejo, bet va kai jau 9men maitinu, tai labai nukare
o dydis priklauso nuo esancio pieno tuo metu
tikiuosi baigus maitinti atsistatys, gal ne visai kaip buvo, bet bent kazkiek..

Aš kai pamačiau pas save tas kraujagysles išryškėjusias, iškart nurašiau procesams vykstantiems mano organizme, nemanau kad reikia kelt bangas dėl kiekvieno dalyko, jei jis nėra itin blogas, jug ir per nėštumą ir po gimdymo vyksta daugybė procesų moters organizme

QUOTE(Arenga @ 2011 02 03, 10:40)
Aš kai pamačiau pas save tas kraujagysles išryškėjusias, iškart nurašiau procesams vykstantiems mano organizme, nemanau kad reikia kelt bangas dėl kiekvieno dalyko, jei jis nėra itin blogas, jug ir per nėštumą ir po gimdymo vyksta daugybė procesų moters organizme 

Tiesa, paskutiniu metu nebekreipiu demesio i siuos ir panasius dalykus, nes ginekologe labai nuramino, kai pastaraji karta pas ja lankiausi

vis dar maitinu, bet krutine jau tokia kokia buvo pries pastojant, maitinimo liemene jau net didona

as nemaitinu,bet krutys pasikeite,tapo skystos kazkokios ir apkare
galvojau,kad cia nuo maitinimo krutys gali pasikeist,o uzteko ir tik to,kad per nestuma padidejo,o nemaitinus vel grizo i ta pati dydi,bet su pasikeitimais
gaila,o visai grazia krutine turejau...nu bet dukryte mano sypsosi i mane ziuredama ir is kart visos mintys apie nukarsius papus isgaruoja

Po gimdymo padidejo, nes maitinu

QUOTE(saulux @ 2011 02 28, 18:21)
as nemaitinu,bet krutys pasikeite,tapo skystos kazkokios ir apkare
galvojau,kad cia nuo maitinimo krutys gali pasikeist,o uzteko ir tik to,kad per nestuma padidejo,o nemaitinus vel grizo i ta pati dydi,bet su pasikeitimais
gaila,o visai grazia krutine turejau...nu bet dukryte mano sypsosi i mane ziuredama ir is kart visos mintys apie nukarsius papus isgaruoja 

nestumo metu suveseja pieno liaukutes, kurios iki nestumo buvo na kaip cia pasakyt tiksliau...neissivyste ar nepilnai issivyste. Po gimdymo, net ir nemaitinant jos susitraukia, taciau krutine jau nebebuna tokia kaip buvusi. Todel tos kurios bijo maitint kad nenutystu krutine - labai klysta., Norint kad krutine liktu kaip paaugles reik negimdyt vaiku

Per nestuma padidejo keliais dydziais, kol maitinau, dar buvo padidejusios, o kai nustaujau maitinti - sumazejo.. hmm, gal net labiau sumazejo nei turejau pries nestuma, bent jau taip atrode is po geru metu su didele krutine
Tiesa kai kurios mamos sako, jei kai kurios moterys nori tureti nepakitusia krutine, tai net netapkit nescios, nes vien nestumas istampo siek tiek krutis
Bet man dzin, turiu mazyle, laukiuosi dar vieno, o tam kad tureti grazia krutine po vaiku sportuosiu, plaukiosiu ir taip tvirtinsiu krutine. Galu gale, jei jau labai nukarusi pataps, tada galima ir chirurgiskai siek tiek pakoreguoti

Tiesa kai kurios mamos sako, jei kai kurios moterys nori tureti nepakitusia krutine, tai net netapkit nescios, nes vien nestumas istampo siek tiek krutis