Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

Pries nestuma turejau nedidele krutine, tik pagimdzius ir atsiradus pienuko, krutine kone padvigubejo. Vis dar maitinu, o krutine tik vienu dydziu didesne uz priesnestumine. Baiminuosi, kad nustojus maitinti imsiu kompleksuoti. Kadangi viena krutis pieno gamina daugiau uz kita, tai net vizualiai matosi, kad viena didesne uz kita ir labiau nusvirusi blink.gif Jau irgi retkarciais susimastau apie plastine operacija...
Atsakyti
QUOTE(urte27 @ 2011 01 14, 14:08)
Pries nestuma turejau nedidele krutine, tik pagimdzius ir atsiradus pienuko, krutine kone padvigubejo. Vis dar maitinu, o krutine tik vienu dydziu didesne uz priesnestumine. Baiminuosi, kad nustojus maitinti imsiu kompleksuoti. Kadangi viena krutis pieno gamina daugiau uz kita, tai net vizualiai matosi, kad viena didesne uz kita ir labiau nusvirusi  blink.gif  Jau irgi retkarciais susimastau apie plastine operacija...

na,nepergyvenk. tu mano nematei doh.gif doh.gif vienoj pieno yra, kitoj nebe. tai pagalvok kaip atrodau. pasikamšau silikono įdėkliuku,kad nesimatytų. krūtys labai skiriasi. o ką darysi... viliuosi,kad kai baigsiu maitinti ir ta didesnė krūtis liks tokia pat mažutė.
Atsakyti
Po gimdymo, kai atsirado pienuko, krutys labai padidejo. MB pamates issiziojo. smile.gif Dabar jau 7tas menuo maitinu. Tai labai matosi, kad krutys tokios nuleipusios pasidare, labai daug striju. Kazi kas bus, kai nutrauksiu matinti...
Siaip irgi galvoju pasidaryti pakelimo operacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo YUB4: 14 sausio 2011 - 14:32
Palaukit jus su tom operacijom dar wink.gif baigsite maitinti, praeis metai kiti, tada ir ziuresite.
Man vienoj krutyje taip pat daugiau nei kitoj pieno buvo, bet dabar jau menuo kaip nemaitinu (gaila, bet susirgom abu su mazyliu ir pienukas mano dingo visai), ir jau tvarkosi krutys. Jau ir dydis vienodas, ir nebe tokia nukarusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia kaip pastebėjau visos taip džiaugiasi padidėjusiom krūtinėm, ir taip nenori, kad jos grįžtų į pradinį dydį, o aš atvirkščiai, labai laukiu, kada jos po maitinimo grįš į tokį dydi, kaip ir buvo prieš nėštumą biggrin.gif negaliu į save TOKIĄ papingą žiūrėti... po gimdymo sveriu 8kg mažiau nei prieš nėštumą (kažkaip valgau daug, o svoris nuolat krenta, tai dbr vyras vadina kauliuku mane), o kai apsivelku aptemptais rūbais krūtinė taip išryškėja, ir man ji taip baisiai atrodo, tokia didelė ir visai neproporcinga pagal mano figūrą dabartinę doh.gif veuu.. bet dėl mažylio pasikankinsiu ir su tokia, nes noriu kuo ilgiau mažiuką maitinti savo pieneliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 01 15, 11:24)
Čia kaip pastebėjau visos taip džiaugiasi padidėjusiom krūtinėm, ir taip nenori, kad jos grįžtų į pradinį dydį, o aš atvirkščiai, labai laukiu, kada jos po maitinimo grįš į tokį dydi, kaip ir buvo prieš nėštumą  biggrin.gif  negaliu į save TOKIĄ papingą žiūrėti... po gimdymo sveriu 8kg mažiau nei prieš nėštumą (kažkaip valgau daug, o svoris nuolat krenta, tai dbr vyras vadina kauliuku mane), o kai apsivelku aptemptais rūbais krūtinė taip išryškėja, ir man ji taip baisiai atrodo, tokia didelė ir visai neproporcinga pagal mano figūrą dabartinę  doh.gif  veuu.. bet dėl mažylio pasikankinsiu ir su tokia, nes noriu kuo ilgiau mažiuką maitinti savo pieneliu  rolleyes.gif

Siaip per didele krutine nekas yra schmoll.gif Mano drauge turejo DD dydi, o pati smulkute, tai susimazino, nes nugara baisiai skaudejo, negalejo su siaurom sleikutem nieko nesioti, nes liemeneliu petnesos turejo storos buti, kitaip isirezdavo i oda labai skausmingai. doh.gif
Visalaik norisi to, ko neturi biggrin.gif as savo B dydziu labai patenkinta, nei didesnes nei mazesnes nenoreciau krutines rolleyes.gif
Atsakyti
kol maitinu, krutine dziugina mirksiukas.gif blush-anim-cl.gif:
nes pries vaikus turejau didele, grazia... po dukros liko spygos, tik speneliai doh.gif
dabar tikiuosi, kad tiek nebesumazes, nes tada isvis nukarimas bus ziaurus
Atsakyti
pries nestuma buvo grazi B dydzio krutine, po gimdymo padidejo iki C-D dydzio, maitinau 5 men. ir kai pienas dingo, krutis pasidare tuscios ir patysusios. Su liemenele viskas atrodo gerai, bet be jos kartais geda vyrui pasirodyti.......nors jis sako kad krutine beveik nepakitusi, as vistiek jos gedijuosi. verysad.gif
Atsakyti
Prieš nėštumą buvo A, kai maitinau pilnas B, o po metų maitinimo ir jo nutraukimo buvo du neaiškūs dariniai, krūtinė beformė ir visiškai tuščia. Galvojau, kad taip ir liks verysad.gif Bet po 1,5m atsistatė, tai kai vaikui suėjo 2,5m, krūtinė sustangrėjo, priaugo iki B dydžio ir įgavo gražią formą, gražesnę nei prieš nėštumą. thumbup.gif Gaila, tik kad strijos liko.
Atsakyti
Jei teisingai maitinate, gaminasi pienukas, tai žinoma, kad padidėja ir krūtinė.

Tačiau iš savo patirties žinau, kad kai nutrauki maitinimą, krūtys suvysta, nukara.
Tik nenusiminkit, nes tai laikina. Reikia poros metų, kad visas poodinis riebalų sluoksnis atsistatytų.

Todėl nepatariu skubėti kūdintis. Jei norite atstatyti buvusią liekną figūrą, svorio metimą suplanuokit visiems metams ar net dviems, nes visos žinom, kad krūtys mažėja metant svorį.

Dėl liemenėlės, tai yra teisybės. Bet geriau patarčiau dėvėti pakeliančią krūtinę liemenėlę (tokią, kur apačioje su silikono užpildu) o ne mažesnę, nes gali atsirasti visokių nepageidautinų "mazgelių" krūtyse.

Žodžiu kantrybės ir pastangų ir bus krūtinė dar gražesnė, nei prieš maitinant!
Atsakyti
padidejo per nestuma,po gimdymo taip padidejo,kad geda buvo i viesuma iseiti blush2.gif baisu prisiminti..dabar laukiam antro,itariu,bus panasu biggrin.gif
Atsakyti

padidejo nuo A IKI B bigsmile.gif
Atsakyti