Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

QUOTE(Domke @ 2011 03 19, 00:32)
As pirmagimi maitinau tik is vieno, nes kitoj nebuvo .. Bet baigus maitint, mano krutys buvo vienodo dydzio  ax.gif

O kol maitinai, (.)(.) dydžiai labai skyrėsi? ax.gif
Atsakyti
po maitinimo krutine sumazejo, man ji dabar ideli rolleyes.gif
buvo D dydis,dabar C
Papildyta:
QUOTE(lillit @ 2011 03 06, 15:45)
Sveikos. O gal kuri maitinot tik viena krūtine? Mano mažylis vienos atsisakė, tai joje pienukas ir dingo verysad.gif . Bevalgo iš vienos. Šita yra didesnė kokiais 2 dydžiais doh.gif . Net per rūbus matosi. Ar baigus maitinti (.)(.) suvienodės? ax.gif

turetu suvienodeti 4u.gif
Atsakyti
Maitinau dukrytę 2 metus, krūtinės liko tokios pat kaip ir buvo, nei nukaro nei dydis pasikeitė ir svoris grįžo į tas pačias ribas.Krūtinės dydis dar ir nuo svorio priklauso, jei liko po gimdymo kilogramų tai ir krūtinė dažniausiai lieka padidėjus.
Atsakyti
Nepasikeitė, liko tokios pačios thumbup.gif
Atsakyti
O mano kazkokios subliuskusios, o jau spenialiu baisumas - tokia dideli ir issitampe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura_mazoji: 11 balandžio 2011 - 10:13
O mano kaip buvo pries 1ma gimdyma minus A taip ir liko -A doh.gif Nors abi maitinau po 10men, nepatidejo tongue.gif
Atsakyti
Man tai dydžiu padidėjo.... ax.gif
Atsakyti
po gimdymo gerokai padidėjo, bus matyt kaip bus toliau, kai baigsiu maitinti ax.gif
Atsakyti
kol maitinau, tai faktas, kad didesnes buvo. bet maitinau trumpai (2men) tai dabar tokios, kokios buvo pries nestuma, nei nukaro, nei suminkstejo (nebuvo kam nukarti, nes tik B dydis lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sumazejo ir nukaro... sad.gif kai prisimeni, kokios buvo grazios pries nestuma, ech... blush2.gif
Atsakyti
Pasiseke toms, kuriu (.)(.) liko padideje smile.gif ir nepakitusios formos. Man po pirmo gimdymo, liko tokios "nusvire", kaip bande graziai issireikst MB biggrin.gif O dabar dar neaisku, nes maitinu. Be, matyt, bus dar labiau "nusvire" ir padideje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina.n: 19 balandžio 2011 - 12:28
Po sunaus,, nors maitinau tik 1,5men, lyg ir niekas nepasikeite, bet po dukters, pastojau, kai sunui buvo 1,7m. maitinau 4men. na kad visai nutyso tai nepasakyciau, bet kad jos atrodo sumazejo ir aisku truputi patyso... nors kai jau nebeturejau pienelio nesiojau mazesnes liemeneles- nelabai ka padejo, matyt cia jau taip turi buti.. ir aisku reikia sportuoti, pratimai pratimai... bet ne visom padeda smile.gif
Susiduriu su vis daugiau mamyciu, kurios nenori maitinti vaikeliu, todel, kad nutys krutine, yra pakankamai jaunos (22-24m.) g.gif
Atsakyti