Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

po dvieju vaiku krutine nukarusi ir nuseta strijom doh.gif
Atsakyti
Nukaro unsure.gif
Atsakyti
po gimdymo padidejo, bet tik vienu dydziu iki B ax.gif maitinu jau 7 menesius, tai kai isvalgo kruti, ji tampa mazesne, todel dideles vilties, kad ir po maitinimo krutys liks bent B dydzio neturiu doh.gif na bet bus matyt ax.gif bent jau pfu pfu pfu kol kas niekas nenukaro ir striju neatsirado rolleyes.gif
Atsakyti
Na gal ir padidejo,bet po dvieju vaiku nebeliko tokia grazi kaip kad buvo verysad.gif nukaro verysad.gif gal yra kokiu pratimu raumenukams atstatyt,ar jie is vis ka pades. g.gif
Atsakyti
Pas mane jau po pirmagimio buvo siek tiek nukarusi (maitinau 10men), o dabar jauciu bus dar labiau pakarusi, nors vis dar maitinu, bet kai ismaitinu, krutine tikrai zenkliai nukarsta verysad.gif Nu bet dar tikiuosi, kad gal ji nebus visai nukarusi, gal dar laikysis blush2.gif
Atsakyti
O as pradejau sportuoti, einu i aerobika valanda laiko, po to ant treniruokliu, aisku dideli demesi skiriu savo nukarusiai ir visa vaizda gadinanciai krutinei, darau pratimus ir pastebejau, kad po truputi ji stangreja, ne tokia istizus darosi, gal atstatysiu smile.gif Nemyliu as savo krutines, nes per ja joks rubas man graziai neatrodo, jei butu stangri ir stati tada butu thumbup.gif
Atsakyti
o kazin galima daryti pratimus krutinei dar maitinant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2011 05 13, 19:50)
o kazin galima daryti pratimus krutinei dar maitinant?  g.gif

Nesu eksperte, bet sakyciau saikingai viskas galima. Svarbu nepersistengti, kad neskaudetu raumenu veliau (kad pieno rugstis nesikauptu). g.gif
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2011 04 19, 21:35)
Susiduriu su vis daugiau mamyciu, kurios nenori maitinti vaikeliu, todel, kad nutys krutine, yra pakankamai jaunos (22-24m.)  g.gif

as ne specialiai, bet del savo krutininiu sutrikimu, negaliu maitint savo vaiku... praktiskai ju nemaitinau, bet vistiek krutine patyso (su sportu kazkiek atstaciau) , bet jinai jau issitampo nestumo metu..bent man is a dydzio nestumo metu padideja iki D, ir kaip per 9 men jinai neissitampys biggrin.gif tai va to pasekoje, mano krutine ne tokia kokia buvo smile.gif
Atsakyti
Mano krutine stai liko tokios pacios kaip ir pies nestuke.gif gal truputeli "skystesnes" ax.gif
Atsakyti
Sveikos pleputes...

ka galiu pasakyt apie savo papulius...iki nestumo buvo B, per nestumo C D dydi, po matinimo liko nieko...spaneliai ir skuryte...buvo ziauru, nes vasara...reikejo mauduko, o nebuvo ant ko deda ji... doh.gif tesog praradus buvau pasitikejima savimi...mama guode kad atsigaus...tai gi dabar kai mano leliui metukai su puse, matinau 7 menesiukus, krutine B dydzio, siek tiek pakarus bet vis geriau negu nieko...tik va pradejo ji man niesteti karts nuo karto, toks lyg ir skausmukas ne skausmukas, mazdaug kai peno pritvinkusios, toks jausmas jose buna...nesuprantu kas darosi doh.gif drauge juokiasi, kad auga mano papuliai doh.gif ar buvo kuriai taip?
Atsakyti
Mano kelios drauges nemaitino, sake, kad neturejo pieno is vis, bet uztat dabar pabrezia, kad dziaugiasi jog krutys liko padidejusios, kaip kad nestumo metu g.gif tai ir nzn ar jos del pieno trukumo ar del iskiliu formu islaikymo nemaitino unsure.gif
Atsakyti