QUOTE(blondine @ 2005 01 09, 11:21)
Vis bandau prisiminti, ką žaidė mano sūnus tokių metų, bet galvon ateina tik vienas faktas - jis visai nežaisdavo vienas. Vis mama ir mama. Turbūt dauguma berniukų tokie.
Mano "ne toks"

Jis net labai savarankiskas

Bet vistiek veiklos pritruksta

Nors pastaruoju metu jau vis reikalauja demesio - t.y. su juo nereikia 'uzsiimt" bet jis nori, kad ji stebetu kazkas is vyresniu kaip jis ka daro; va todel man ir laiko sau vis pritruksta
O mano pyplio diena prasideda arba nuo TV ijungimo - isitaiso pas mane lovoj ir kokia net minute ziuri

- arba isijungia kompa ir barskina klavetura(uztrunka net iki 15-20min ir as net kava ramiai galiu isgert)

, o kai nulipa nuo kedes - isjungia ir eina toliau

Tada praso ko nors niam niam ir vaiksto pvz duonos rieke krimsdamas - tuo metu TV paziuri prabegom, knygas pavarto, kaladeles ismeto, su manim eina i vonia, ten savo zaislus i skalbianke sumeta ir t.t. ir apie 12,30 eina pietu miego

po 2val atsikelia, pavalgo ir vel knyguciu vartymas, visokiu muzikiniu zaislu bandymas, su masina pavazineja, su asiliuku pajoja, dar padainuoja i mago mikrofona, vel kompas ir apie 17 val eina vel liulia; atsikeles valgo ir vel zaidzia arba vaziuojam kur nors i svecius pas draugus ar senelius,o ten nauja vieta, nauji daiktai traukia

Atrodo viskas butu ir nieko, bet tik kol jis uzsimirsta ir manes nemato, nes vis tempia mane uz rankos kad ziureciau ka jis veikia

Jauciu,kad nekokia as mama,kad vaikas mane vargina, bet as pvz nezinau kaip toki judru vaika man sudomint kad ir knyguciu skaitymu

vos pradedu skaityt, jis tuoj vercia kita psl ir vis paemes mano pirsta vedzioja ir rodo daiktus,kad as juos iverdinciau

Tik po drabuzius tai uzdraudziau landziot vis pabaru, nes uzknisa rankiot ir vel det atgal
Ir vis galvoju nuo pavasario i lopseli pas vaikus leist kokiam pusdieniui

Tegu issiduks ir zinau kad jam ten patiks - tuo labiau,kad laisvai ir su svetimu galiu palikt-nereikia mamos sijono

kad tik veiklos netruktu