Įkraunama...
Įkraunama...

Pasąmonės galia

QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 19, 16:32)
JN(S), būtų fain kada susibėgti   drinks_cheers.gif

taip ir maniau biggrin.gif (nors iš madingų moterų skyrelio neidentifikuojamai tuomet pasikeitei bigsmile.gif )
nežinau, mūsų patirtys skirtingos, aš atidėjau protingas knygas jau seniai, ir kalbu su savim vis daugiau, tai ir nustebino, kad grįžau prie to praktiškai, kas tada buvo perskaityta teoriškai, asmeniškai mane tai sukrėtė.
dar kartą klausiu labai rimtai, ar esi tikinti?
Papildyta:
QUOTE(Sommer @ 2008 02 19, 16:37)
Nyčė nuo savo Zaratustros pats nuo proto nušoko,gal jau keiskime skaitalų autorius... doh.gif

Ar jis nušoko, ar jį tokiu pavadino, dar klausimas...
Bet nebesivelsiu, per daug asmeniška.
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2008 02 19, 15:40)
dar kartą klausiu labai rimtai, ar esi tikinti?
Papildyta:

Ar jis nušoko, ar jį tokiu pavadino, dar klausimas...
Bet nebesivelsiu, per daug asmeniška.

blush2.gif Jeigu ta banaliąja prasme - tuomet teisingiausia būtų pasakyti turbūt NEBE. Bet tema ne apie tai.

Nyčė, kiek pamenu, ne nušoko nuo proto, bet nukrito nuo stogo, ir Zaratustra buvo veikiau to pasekmė, nei priežastis - pataisykit, kas giliau studijavote, jei klystu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 19 vasario 2008 - 15:56
QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 19, 16:48)
blush2.gif Jeigu ta banaliąja prasme - tuomet teisingiausia būtų pasakyti turbūt NEBE. Bet tema ne apie tai.

Nyčė, kiek pamenu, ne nušoko nuo proto, bet nukrito nuo stogo, ir Zaratustra buvo veikiau to pasekmė, nei priežastis - pataisykit, kas giliau studijavote, jei klystu  ax.gif

O aš banaliaja ir nebuvau, dabar noriu iš kart tikraja...
Daug pastaruoju metu tenka kabėti religine tematika, nieko ten nušokusio (kalbu dabar iš asmeninės ieškančios Dievo pozicijos, ir neįtikėtina kiek ten krikščionybės doh.gif (na neesu ekspertė, bet manau New Age tai tikrai biggrin.gif )), ir ...visi keliai veda į Romą, va kas mane užburė...bet tokiom nuotrupom aišku nepašnekėsi biggrin.gif
Atsakyti
Skaitinėju knygutę toliau. Nuspręndžiau preiš miegą sau "padėti", t.y. ką nors gero įsikalbėti. Pvz, kad man labai sekasi, esu sveika, grąži ir t.t. (Nors ir taip sekasi, ir taip sveika ir graži). Bet matyt ne visiems skirta, kad ir kaip bandyčiau sau ką įsikalbėti, bet mintys vėl kitur nukrypsta, kaip ryt į darbą eisiu, kokias problemas ryt spręsiu ir pan.
Aš iš esmės tikiu, kad viską galima įsikalbėti. Net ir tą trumparegystę, nes kažką vaikystėj girdėjau, kaip kažkoks sesers pažįstamas akis išsigydė. Bet matyt labai daug tikėjimo reikia. O jo, kaip ir proto, jei jo neturi, tai ir neįdėsi.
Bet pabandyt reikia (aš čia ne apie trumparegystę), niekas gi per galvą neduos, kad apie savo gražią ateitį pasvajosiu.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 02 19, 22:15)

Bet pabandyt reikia (aš čia ne apie trumparegystę), niekas gi per galvą neduos, kad apie savo gražią ateitį pasvajosiu.

Tu ne tik svajok, bet ir užsirašyk, pasąmonė atlieka tik tą darbą, kur gavo nurodymą. Aišku iš karto ji to nepadarys, gali praeiti ir keli metai, bet tai apie ką tu svajojai ir užsirašei, pasąmonė padarys. Išbandžiau savo kailiu thumbup.gif Veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2008 02 20, 00:53)
Aišku iš karto ji to nepadarys, gali praeiti ir keli metai, bet tai apie ką tu svajojai ir užsirašei, pasąmonė padarys.

Nieko sau - stengtis nereikia, pasąmonė (likimas, kosmosas, pana Marija, užkalbėjimai, pelkių maumas) už tave viską padarys bigsmile.gif Tinginių svajonės. Kol bus tokių, tol ir lobs loterijų organizatoriai, Taro kortų dėliotojai ir kiti, pardavinėjantys viltis ir svajones.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 20, 02:12)
Nieko sau - stengtis nereikia, pasąmonė (likimas, kosmosas, pana Marija, užkalbėjimai, pelkių maumas) už tave viską padarys  bigsmile.gif Tinginių svajonės. Kol bus tokių, tol ir lobs loterijų organizatoriai, Taro kortų dėliotojai ir kiti, pardavinėjantys viltis ir svajones.

Na nereikia suprasti pažodžiui. Už tave niekas nieko nepadarys. Bet lengviau pasidaryti gali. Kodėl vieniems sekasi, o kitiems ne. Būna, kad tikrai žioplesnis, bet sekasi ir viskas. O kitas, nors per galvą verskis. Tikrai pažįstu žmonių, kurie tokius užsienio universitetus baigė (tikrai ne kokius koledžus), aš tokia durna su savo magistru prieš juos jaučiuos, bet algų didelių negauna. Gal, kad mokslinį darbą dirba g.gif
Ir tikrai ne tinginių svajonės. Ir niekas iš to nelobia. Niekam mokėti nereikia. Aš vis galvoju, kodėl, jei taip paprasta,( ne visai paprasta, daug valios ir kantrybės reikia. Ir svarbiausia žinoti ko nori. Kas ir ne visada lengva), o šitiek žmonių yra kuriems nesiseka. Todėl, kad labai daug skeptikų.
Atsakyti
manau, kad galima save itikinti bet kuo. Jeigu yra noro. Musu smegenu platybes praktishkai neribotos, o naudojamos tik keleta %. Imanoma, tikiu..
Atsakyti
ne tik tikiu, bet ir praktikuoju
Atsakyti
QUOTE(Dvasia @ 2008 02 27, 12:10)
ne tik tikiu, bet ir praktikuoju

Gal gali plačiau? man tikrai labai įdomu. kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2008 02 19, 12:41)
nepropaguoju ir tokių knygų neskaitau schmoll.gif

o gaila g.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 02 19, 20:15)
Skaitinėju knygutę toliau. Nuspręndžiau preiš miegą sau "padėti", t.y. ką nors gero įsikalbėti. Pvz, kad man labai sekasi, esu sveika, grąži ir t.t. (Nors ir taip sekasi, ir taip sveika ir graži). Bet matyt ne visiems skirta, kad ir kaip bandyčiau sau ką įsikalbėti, bet mintys vėl kitur nukrypsta, kaip ryt į darbą eisiu, kokias problemas ryt spręsiu ir pan.
Aš iš esmės tikiu, kad viską galima įsikalbėti. Net ir tą trumparegystę, nes kažką vaikystėj girdėjau, kaip kažkoks sesers pažįstamas akis išsigydė. Bet matyt labai daug tikėjimo reikia. O jo, kaip ir proto,  jei jo neturi, tai ir neįdėsi.

100 procentų pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti