sveiki,
Perskaiciau sia knyga, bet vis dar nelabai supratau kaip formuluoti tuos tekstus. na tarkim noriu kad pasamone padetu man pauugti tarkim nu kad iki 1.80 (cia nesvarbu) kokia frazia reiktu kartoti ar ka daryti? Nepradekit rasyt (kad per sena ir pan.)
tiesiog man idomu kaip reiktu viska suformuoluot.
QUOTE(ingakyca @ 2008 02 18, 22:29)
Nelabai tikiu tokiais dalykais, nes jeigu būtų taip viskas paprasta senai jau būčiau kartojus ir kartojus kad kas išsipildytų 

Reikia didelio noro.

QUOTE(ღsweetღ @ 2009 01 10, 21:56)
Reikia didelio noro.
Nezinau tikiu as ar ne, bet pries kelis metus mano dideli norai ir kartojimai padejo, gal tai tiesiog sutapimas, bet buvau rimtai itikejusi, kad galiu uzkalbeti ka noriu.

gal gali pasidalinti patirtimi kaip tai darei?
QUOTE(studija69 @ 2009 01 10, 20:33)
sveiki,
Perskaiciau sia knyga, bet vis dar nelabai supratau kaip formuluoti tuos tekstus. na tarkim noriu kad pasamone padetu man pauugti tarkim nu kad iki 1.80 (cia nesvarbu) kokia frazia reiktu kartoti ar ka daryti? Nepradekit rasyt (kad per sena ir pan.)
1. Reikėtų turėti patį pagrindinį tikslą. Gal 1,8 m., nėra tikrasis tikslas, gal tai kelias į kažkokį kitą tikslą, tarkim, būti manekene. Nereikia galvoti apie būdą, jį randa pasąmonė, reikia galvoti apie tikslą.
2. Reikia turėti frazę. Tarkim tikslas 1,8 m. ūgis. Frazė galėtų būti 'mano ūgis 1,8'.
3. Reikia atsipalaiduoti, nusiraminti, negalvoti apie pašalines mintis ir sukurti galvoje vaizdą. Vaizdas yra pats svarbiausias dalykas. Žodžiai tik vaizdui išgauti. Visi žodžiai siejasi su kažkokias dalykais ir vaizdais. Skirti laiko ir įsivaizduoti kaip pildosi noras.
Svarbu žinoti, kad negalima naudoti negatyvių žodžių, pavyzdžiui, aš nesergu, aš nenusilaušiu kojos ir pan., nes pasąmonė nežino žodžio ne. Svarbu turėti tik tikslą ir negalvoti apie priemones. Reikia tvirtai tikėti ir negalvoti vėliau priešingai.
Šiuo atveju rezultatas, manau, būtų toks, kad jums kas padovanotų aukštakulnius. Greičiausiai nepaaugtumėt būdama kokių 40 metų (čia pavyzdys, aš jūsų amžiaus nežinau). Jei norėtumėt būti manekene, būtų kitas reikalas, gal taptumėt fotomodeliu, todėl verta pagalvoti apie esminį tikslą.

QUOTE(sliver @ 2009 01 11, 00:10)

uzvakar gulint ant sofos,iskilo mintis,jeigu as turiu antraji vidini-as,tai tegu ji yrodo kad egzistuoja,pamasciau,lai uzgesta lempute sviestuve,ir pakelus akis i lubas nustebau,pradejo mirkseti viena is sesiu sviestuve deganciu lempuciu,mirkt,mirkt,ryskiai plykstelejo,ir uzgeso.
gal sutapimas.
pries keturis metus islydejau draugus i kelione,paskutine akimirka perspejau draugo nesesti salia vairuotojo,o ysitaisyti uzpakalineje sedyneje.apie 4val ryto suskambo telefonas-RAGANA-is kur tu zinojai,svokste i ragedi draugas.as tai maciau-jam atsakiau.o jeigu butum sedes salia vairotojo,butum griebes vaira ir jus-lavonai.yvykoavarija,bet jie tik minkstai yleke i sniego pusni.
gal sutapimas.
pries keturis metus islydejau draugus i kelione,paskutine akimirka perspejau draugo nesesti salia vairuotojo,o ysitaisyti uzpakalineje sedyneje.apie 4val ryto suskambo telefonas-RAGANA-is kur tu zinojai,svokste i ragedi draugas.as tai maciau-jam atsakiau.o jeigu butum sedes salia vairotojo,butum griebes vaira ir jus-lavonai.yvykoavarija,bet jie tik minkstai yleke i sniego pusni.
QUOTE(Shlipse @ 2009 01 11, 01:06)
Tokie dalykai kiek siurpina...

neisgiriant,isgelbejau zmonems gyvybes.tai ka maciau truko akimirka,maciau Audriu sedinti salia vairuotojo,vaziuoja Lenkijos keliais,ziema,staiga isoka masina pries juos,Audrius griebia vaira,ir susiduria abu autobomiliai.tada matau visus tris neguvus.
gryzes is lenkijos Audrius nupasakojo yvykusia avarija,viskas nutiko taip kaip as ja maciau,tik jis negalejo sugriebti vairos,nes mano patarimu sedo i kita vieta.laimes deka,automobiliai susmigo i pusnis,bet nesusidure.
gryzes is lenkijos Audrius nupasakojo yvykusia avarija,viskas nutiko taip kaip as ja maciau,tik jis negalejo sugriebti vairos,nes mano patarimu sedo i kita vieta.laimes deka,automobiliai susmigo i pusnis,bet nesusidure.
Tikiu, kad žmogus gali įsikalbėti sau įvairias ligas, jei nuolat apie tai galvos, skųsis ir panašiai. Sako, kad 80 procentų ligų kyla dėl blogo mastymo
Bet netikiu, kad galima įsikalbėti daug geresnį regėjimą, arba paaugti kelis centimetrus, kaip kažkas sakė
Skamba gal jau per daug nerealiai

QUOTE(Claude @ 2009 01 11, 15:26)
Tikiu, kad žmogus gali įsikalbėti sau įvairias ligas, jei nuolat apie tai galvos, skųsis ir panašiai. Sako, kad 80 procentų ligų kyla dėl blogo mastymo
Bet netikiu, kad galima įsikalbėti daug geresnį regėjimą, arba paaugti kelis centimetrus, kaip kažkas sakė
Skamba gal jau per daug nerealiai 

na as nesakiau, kad noriu priaugti kelis centimetrus, tiesiog norejau suzinoti, kaip mazdaug formuluoti tas frazes ir vaidzinius, nes nelabai suprantu kaip.
QUOTE(studija69 @ 2009 01 11, 22:23)
na as nesakiau, kad noriu priaugti kelis centimetrus, tiesiog norejau suzinoti, kaip mazdaug formuluoti tas frazes ir vaidzinius, nes nelabai suprantu kaip.
Suprantu, aš tik paėmiau kaip pavyzdį

Tai va gal butent to ir reikia siekt kuo mes tikime,teko per rusus matyti kaip senute net vezi isigyde,nors jau buvo pasmerkta,o ji pardave mieste buta ir isvaziavo i kaima,pradejo medituoti,sportuoti,ir pasveikoo.Beje tokiu atveju,yra daugiau.O del ugio,teko skaityti kaip panele buvusi tik 1,30 paaugo 10cm.Nu ji sake,kad meile padare stebukla,bet ko gero ji pati to labai trosko ir kas dien isivaizdavo kaip noretu paaugti.O yra buve atveju,kad aklas praregejo,tik nezinau ar tai buvo igimtas aklumas,ar po traumos.Bet tikiu,kad regejima tikejimu galima pasigerinti,nes samone ir akys juk galvoj,salia viena kitos