Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

QUOTE(mentuske @ 2008 03 11, 21:35)
Dariau,labai skanus smile.gif


Liuks, tai dabar pasakyk man prašau, kaip techniškai tie blynai kepasi? Vienas po kito? Vieną išsikepi, po to kitą, ar paraleliai po kelis? Ta tešla nereikalauja staigaus iškepimo? blush2.gif Durnas klausimėlis, suprantu, bet vat rūpi labai...

Ir ar jis nėra labai riebus/saldus? Mano šeimyna yra lengvesnių saldumynų mėgėjai smile.gif
Ačiū
Atsakyti
Iškepė vienas,kišau kitą,nes man tokia orkaitė,kad nebuvo galimybės po daugiau kepti.Jei pas tave yra tokia,kad galima kept iškart keliose skardose,tai po kelis ir kepk.
O dėl saldumo,tai ką aš žinau,mums tai nebuvo per sladu rolleyes.gif Jei ką dėk mažiau cukraus į tą pertepimą.Bet mum,kaip tik buvo.
Atsakyti
Aš irgi kepiau ''Mėnulį''. Labai išgyrė anyta su MB močiute ax.gif Tik man jis nesigavo toks kaip foto... Ten jis toks super purus kažkaip atrodo ax.gif Blynus kepiau po du, nes turiu dvi blėkutes. Tik man jie nesigavo trapūs kažkodėl... Arba perstorai gal ištepliojau tešlą ant popieriaus g.gif Na, bet esmė- tortas nerealus smile.gif

O sūnaus gimtadieniui kepiau Tortą su braškėmis, kurį pakoregavau truputuką ax.gif Į kremą dėjau daugiau jogurto ir įdėjau dar tepamo varškės sūrelio ir įmaišiau želatinos, kad sustingtų labiau, nes nenorėjau susivelt smile.gif Pirmą kart kai dariau, padauginau jogurto, pertrumpai tortas pastovėjo šaldytuve ir išsileido visas išėmus iš formos...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 11 kovo 2008 - 20:58
Ačiū panos už konsultacijas 4u.gif
Pasiraitosiu rankoves ir kepsiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 11, 22:23)
Ačiū panos už konsultacijas 4u.gif
Pasiraitosiu rankoves ir kepsiu biggrin.gif  biggrin.gif

Sekmės mirksiukas.gif Tikrai labai skanus tortas ir ganėtai lengvai padaromas.
Atsakyti
susiduriau su problema: kas nors kepe Sviestine pyne (brioche)? tesla be sviesto padariau duonkepeje, tada su svietu irgi duonkepeje, o butina laikyti saldytuve per nakti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 03 11, 20:55)
Aš irgi kepiau ''Mėnulį''. Labai išgyrė anyta su MB močiute ax.gif  Tik man jis nesigavo toks kaip foto... Ten jis toks super purus kažkaip atrodo ax.gif Blynus kepiau po du, nes turiu dvi blėkutes. Tik man jie nesigavo trapūs kažkodėl... Arba perstorai gal ištepliojau tešlą ant popieriaus g.gif  Na, bet esmė- tortas nerealus smile.gif


kažin kodėl ir man jis nesigavo pūrus? g.gif

o blynus kepiau po du vienu metu ir apskitai skonis nerealus drinks_cheers.gif

ir dar, kepiau "Citrininiai keksiukai su grietine"... skanu tai skanu, bet ko tas vidus šlapias blush2.gif ka galėjau ne taip padaryti? gal kas susidūrėt su panašia bėda? ax.gif būčiau dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau Mėsos kukuliai su sūreliu - fantastiška thumbup.gif Pigu, greita ir laabai skanu. Kukuliukai gavosi tokie minkšti, kad rodos net burnoj tirpsta... Tik mano pastebėjimu 0,6 kg faršo pusė litro sultinio tikrai per daug, užtektų ir 200 g.
Atsakyti
turiu klausimeli del pyrageliu su kondensuotu pienu
kondensuota piena virti tai su indeliu vandenyje ir gausis kaip rududu? g.gif blush2.gif ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
kaip rududu nesigaus, gausis 15a kartų skaniau rolleyes.gif
taip, virtis su indeliu, tik atsargiai, žiūrėk kad vanduo neišgaruotų 4u.gif
Atsakyti
zinau, kad jau buvo tokia informacija doh.gif bet nerandu, kur buvo rasoma, gal kas prisimena, kaip laikyti ir saugoti zuvi pagaminta pagal recepta "Sūdyta lašiša su medumi", nes gaunasi daug.
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 03 15, 23:54)
zinau, kad jau buvo tokia informacija doh.gif bet nerandu, kur buvo rasoma, gal kas prisimena, kaip laikyti ir saugoti zuvi pagaminta pagal recepta "Sūdyta lašiša su medumi", nes gaunasi daug.

Aš tiesiog nudžiovinu, suvynioju į plėvelę ir kišu į kamerą, kai reikia, išsitraukiu 4u.gif
Atsakyti