Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

Sonatino9s bananinis keksas - super! Pirstelius aplaizyt thumbup.gif
Atsakyti
o man nepatiko blush2.gif
Atsakyti
Labas rytelis mirksiukas.gif
su moters dienele, mielosios wub.gif
Atsakyti
kodėl niekas nesakė, kad sonatinos mėsos kukuliai su sūreliu tokie skanūūūūssss??? niu pas mane blyneliai-kepsneliai gavosi, bet skonio negadina schmoll.gif
kaip ir privalgiau, bet kažkaip atgal virtuvėn traukia blush2.gif

user posted image
Atsakyti
dar pasakiškai skanūs pyragaičiai su nutella thumbup.gif
Atsakyti
o man jie neišėjo..ištikimesnės turėtų atsiminti kaip guodžiausi hihihi.gif
Atsakyti
Pirmas blynas iš Sonatinos receptų man buvo išgirtasis Varškinis tinginys thumbup.gif na, manau nieko nenustebinsiu, pasakiusi, kad išėjo super skanu wub.gif dariau mėlynės+persikai smile.gif
dabar vis skaitinėju, ir susidarinėju sąrašiuką ką dar gaminsiu thumbup.gif Lobį atradau thumbup.gif
Atsakyti
Šiadien šeimyną pradžiuginau Pyragu "Obuolių ruduo" thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Duona su bulviu dribsniais thumbup.gif thumbup.gif labai skani duona thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri bandėt daryti Sonatinos torčiuką "Mėnulis", kurio receptas yra jos blog'e?
Žiauriai gražiai ir skaniai atrodo nuotraukoj. Noriu pasidaryt Velykoms, bet visokių mažuliukų kabliukų turiu... Žodžiu, jei kas darėt, atsiliepkit, turiu pora klausimukų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kažkas tikrai darė, pažiūrėk porą psl atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 11, 21:11)
Merginos, gal kuri bandėt daryti Sonatinos torčiuką "Mėnulis", kurio receptas yra jos blog'e?
Žiauriai gražiai ir skaniai atrodo nuotraukoj. Noriu pasidaryt Velykoms, bet visokių mažuliukų kabliukų turiu... Žodžiu, jei kas darėt, atsiliepkit, turiu pora klausimukų 4u.gif  4u.gif

Dariau,labai skanus smile.gif
Atsakyti