
ar yra bandziusiu gaminti torta "Avieciu ir bananu sarlote"? kaip ispudziai, patiko? lengvai pagaminamas?

Isbandziau Kiaušinių faršo vyniotinis
gavosi kuo puikiausiai. Net vyras valge
Jis virtu kiausiniu ir kiausinienes nemegsta
Aciu uz idomu recepta,pati niekad nebuciau sugalvojus. Nor jau viska sukirtom vis dar suku galva del garnyro (cia kitam kartui kuris tikrai bus). Noretusi kazko TOKIO. Gal yra minciu?
gavosi kuo puikiausiai. Net vyras valge


vakar dariau Sūdyta lašiša su medumi šiandien vakare jau bus galima valgyti, įdomu kaip gavosi
visada sūdydavau paprastai, o šįkart norėjosi išbandyti kažką naujo


O mane domintu ar kas daret vieno kasnio pyragelius
. Noriu issikepti velykoms
, galvoju siaip ir kibinu tesla imti, jei sita nelabai..


QUOTE(aguonele @ 2008 03 17, 15:07)
O mane domintu ar kas daret vieno kasnio pyragelius
. Noriu issikepti velykoms
, galvoju siaip ir kibinu tesla imti, jei sita nelabai..


dukros gimtadieniui ruošiau visus iš sloksnuotos tešlos


su vištiena pasakiški

su sūriu
su bekonu, su sūriu ir pipirais
o vieno kąsnio su faršu man nesigavo... tešlą kažkokia skysta gavosi, net mama nieko padaryt nesugebėjo.
QUOTE(laurindre @ 2008 03 16, 16:19)
Aš tiesiog nudžiovinu, suvynioju į plėvelę ir kišu į kamerą, kai reikia, išsitraukiu 



QUOTE(gi2lux @ 2008 03 17, 16:05)
vakar dariau Sūdyta lašiša su medumi šiandien vakare jau bus galima valgyti, įdomu kaip gavosi
visada sūdydavau paprastai, o šįkart norėjosi išbandyti kažką naujo 


as vakar vakare galejau jau ragauti, bet valgyti nenorejau, gabaliuka paragavau, bet kažkokio ispudzio tikrai nepadare, siandien bandysiu su duona su bulviu dribsniais ir parasysiu, ar patiko
Aciu SADI

QUOTE(gi2lux @ 2008 03 17, 16:05)
vakar dariau Sūdyta lašiša su medumi šiandien vakare jau bus galima valgyti, įdomu kaip gavosi
visada sūdydavau paprastai, o šįkart norėjosi išbandyti kažką naujo 


na jau paragavau, skonis toks pat kaip ir su druska ir cukrumi, tik tiek kad vandeny geit užsisūdė, o šiaip laikydavau keturias paras. Bet man vistiek labai skanu

QUOTE(gi2lux @ 2008 03 17, 20:08)
na jau paragavau, skonis toks pat kaip ir su druska ir cukrumi, tik tiek kad vandeny geit užsisūdė, o šiaip laikydavau keturias paras. Bet man vistiek labai skanu 

Manskonis skiriasi, su medum skaniau, dabar tik taip ir darome. Anksciau vyras sudydavo su druska ir cukrumi, jis uzvaro tiek, kad zuvis skesta druskoje, pasisudo irgi per para, tik tada druska reikia nuplauti

Gal ir kvailas klausimas, bet koks pats skaniausias pyragas ar tortas iš Sonatinos receptų, kuris tikrai pavyks (nesu žalia virtuvėje, gaminu daug ir dažnai, tik pyragai ne visada gaunasi). Noriu iškepti per velykas.
QUOTE(Lock @ 2008 03 18, 11:22)
Gal ir kvailas klausimas, bet koks pats skaniausias pyragas ar tortas iš Sonatinos receptų, kuris tikrai pavyks (nesu žalia virtuvėje, gaminu daug ir dažnai, tik pyragai ne visada gaunasi). Noriu iškepti per velykas.
Labutis...
Gal tai ir ne visai tortas, bet man tai labai patinka kepti ir tikrai velykoms labai tiks Varskes-apelsinu pyragas. Labai lengvai padaromas..
Tik as ant virsaus dar uzdedu cukatu (pasidarau pati) arba migdolu drzoliu. Labai labai skanus pyragas

Pasigendu naujų Sonatinos receptų
Retai labai blogą atnaujina
Tikėkimės sulauksim dar ko nors naujo


