Sveikutes mergaites
Uzsimaniau siandien issikepti Mesos apkepa
Gal galite pasakyti kurios kepet ar skaniai gavosi
ir kiek mazdaug aliejaus reikia
Busiu labai dekinga jums uz atsakyma
QUOTE(rasiux000 @ 2008 08 22, 17:23)
Sveikutes mergaites
Uzsimaniau siandien issikepti Mesos apkepa
Gal galite pasakyti kurios kepet ar skaniai gavosi
ir kiek mazdaug aliejaus reikia
Busiu labai dekinga jums uz atsakyma 
as kepiau ir ne karta
QUOTE(JGo @ 2008 08 22, 17:31)
as kepiau ir ne karta
,tik nedejau obuoliu,labai skanu kaip gi gali buti neskanu mesyte su majonezu ir suriu,o skarda siek tiek patepu aliejumi tiesiog su ranka,daug nereikia
Labai tau didelis
As va kepiau morengini pyraga su avietem!!! Labai paprasta ir gaivu! Bet kadangi neturejau migdolo drozliu, tai au kelinta karta naudoju kokoso drozles! Skonio negadina!!!
QUOTE(Koruklu @ 2008 08 22, 17:40)
As va kepiau morengini pyraga su avietem!!! Labai paprasta ir gaivu! Bet kadangi neturejau migdolo drozliu, tai au kelinta karta naudoju kokoso drozles! Skonio negadina!!!


Kaip skaniai atrodo
del mesos apkepo:as naudoju visada kiaulienos ispjova,netepu jokiais aliejais kepimo indo,nededu ir obuoliu ,bet gaunas visada ziauriai skaniai
.sitas receptas yra pasaka.
Morenginio vyniotinio ir labai noreciau....reiks kada ismeginti
Morenginio vyniotinio ir labai noreciau....reiks kada ismeginti
QUOTE(Koruklu @ 2008 08 22, 17:53)
Ar jums nesijautė kiaušinio kvapo?
Pirma karta kai dariau, tai jautesi, na juk tas morengas, tai ir yra tik baltymai ir cukraus pudra, bet dabar as dar idedu vaniliniu cukraus ir tu maistiniu aromatu. Si karta migdoliniu! Todel kvapas labai svelnus!
QUOTE(aguonele @ 2008 08 19, 22:37)
kepiau kuria cia diena sokoladinius pyragaicius su nutella,tai deja niekas nesigavo
. varskes sluoksnis iskilo jau labai,galu gale ilgiau nei reikejo kepiau bet vidus sitiek skystas buvo. galas toks: prapjovus bego, o apacia perkepus gerai buvo... bet gal kada nors pabadysiu dar su kitokia varske arba i didesne forma pilsiu viska.
na siandien isbandziau tuos pyragelius tai galiu pasakyti akd neblogi gavosi tik vienas skirtumas kadangi neturejau jokios varskes o tik ricotos suri tai dariau su juom tai po kepimo virsutinis sluoksnis buvo toks lengvai minkstas, purokas bet skanus jau suvalgem
labai skaniai atrodo
as paskutini karta kai kepiau irgi idejau pievagrybiu skonio nepagadino manau








