Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

galima moliūgų blynų nuorodą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 09 23, 13:56)
galima moliūgų blynų nuorodą  biggrin.gif

Moliugu blynai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 23 rugsėjo 2008 - 13:26
as gal ir akla bet niekur nematau kokiu virtinuku kokios teslos ar idaro kokio... nu perskaiciau, nematau g.gif
Atsakyti
Nu kaip aš negaliu atsidžiaugti, kad radau Sonatinos receptukus thumbup.gif Jau dvi dienas iš eilės kepiau bandeles iš Močiutės mielinės tešlos-skanumėlis neapsakomas. O vakare ruošiuos kepti kiaulieną (spandine), marinuotą sidre. Bet gal galite kas nors man apšviesti, ar reikia siūlu apvynioti tą mėsą, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis*: 24 rugsėjo 2008 - 10:04
QUOTE(*Drugelis* @ 2008 09 24, 11:03)
Nu kaip aš negaliu atsidžiaugti, kad radau Sonatinos receptukus  thumbup.gif  Jau dvi dienas iš eilės kepiau bandeles iš Močiutės mielinės tešlos-skanumėlis neapsakomas. O vakare ruošiuos kepti kiaulieną (spandine), marinuotą sidre. Bet gal galite kas nors man apšviesti, ar reikia siūlu apvynioti tą mėsą, ar ne?

As nevyniojau, kepiau ne karta.
tiesa, sudedavau i toki ale kekso formos kepimo inda, TW.
Atsakyti
Einu kepti "Greito pyrago su uogomis" ax.gif
Pats paprasčiausias ir skaniausias pyragas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 09 22, 18:42)
Gal būtų galima pyrago receptuką.Iš anksto dėkoju! ax.gif

prasom
http://www.supermama...p;#entry6667459

tik as dariau is kart is dvieju normu tad ir bleke emiau placia ir dydele. miltu teko ideti pora saukstu daugiau ax.gif kol tesla nebelipo prie ranku smile.gif siadien ir vel jis garavo ant musu stalo tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2008 09 24, 12:51)
As nevyniojau, kepiau ne karta.
tiesa, sudedavau i toki ale kekso formos kepimo inda, TW.

O ar daug sulčių išsiskirdavo?, nes man pasirodė kažkaip sausai kepa, tai įpyliau šiek tiek vandens.
Ir dar panaudojau kriaušių sidrą (nes parduotuvėj kitokio neradau ax.gif ), tai skonis nelabai. Aš tai suvalgysiu, bet vaikai atsisakė valgyti doh.gif
Atsakyti
o as vakar kepiau mesos apkepa. nu nerealus skonis, kadangi ka tik likucius subaigiau dar jauciu ji burnoj biggrin.gif
stai sitas Mesos apkepas

beje, as teturejau 500 g sprandines , o visu kitu produktu dejau tiek pat, ir visaigerai gavosi, tu darzoviu netgi norisi daugiau, tada jokiu jau agurkeliu kurie nurodyti fotkeje, nebereikia thumbup.gif
Atsakyti
esu ir aš dariusi mėsos apkepą thumbup.gif skanu. ryt vėl gaminsiu - ačiū kad priminėt biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jūs manot, ar galima vietoj sojos padažo naudoti volčesterio padažą? gal jų skoniai panašūs... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 09 25, 12:37)
o as vakar kepiau mesos apkepa. nu nerealus skonis, kadangi ka tik likucius subaigiau dar jauciu ji burnoj  biggrin.gif
stai sitas Mesos apkepas

beje, as teturejau 500 g sprandines , o visu kitu produktu dejau tiek pat, ir visaigerai gavosi, tu darzoviu netgi norisi daugiau, tada jokiu jau agurkeliu kurie nurodyti fotkeje, nebereikia  thumbup.gif

as ir sita dariau, tai net vaikas kirto, siaip jis jokiu troskiniu nepripazista schmoll.gif
reikes dar karta daryti thumbup.gif
Atsakyti