galima moliūgų blynų nuorodą  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            
                as gal ir akla bet niekur nematau kokiu virtinuku kokios teslos ar idaro kokio... nu perskaiciau, nematau  
                
                                    
                
                
                
            
                Nu kaip aš negaliu atsidžiaugti, kad radau Sonatinos receptukus  
  Jau dvi dienas iš eilės kepiau bandeles iš Močiutės mielinės tešlos-skanumėlis neapsakomas. O vakare ruošiuos kepti kiaulieną (spandine), marinuotą sidre. Bet gal galite kas nors man apšviesti, ar reikia siūlu apvynioti tą mėsą, ar ne?
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(*Drugelis* @ 2008 09 24, 11:03)
Nu kaip aš negaliu atsidžiaugti, kad radau Sonatinos receptukus  
  Jau dvi dienas iš eilės kepiau bandeles iš Močiutės mielinės tešlos-skanumėlis neapsakomas. O vakare ruošiuos kepti kiaulieną (spandine), marinuotą sidre. Bet gal galite kas nors man apšviesti, ar reikia siūlu apvynioti tą mėsą, ar ne?
As nevyniojau, kepiau ne karta.
tiesa, sudedavau i toki ale kekso formos kepimo inda, TW.
                Einu kepti "Greito pyrago su uogomis" 
 
Pats paprasčiausias ir skaniausias pyragas
                
                                    
                
                
                
            Pats paprasčiausias ir skaniausias pyragas
QUOTE(regna @ 2008 09 22, 18:42)
prasom
http://www.supermama...p;#entry6667459
tik as dariau is kart is dvieju normu tad ir bleke emiau placia ir dydele. miltu teko ideti pora saukstu daugiau
QUOTE(Katu @ 2008 09 24, 12:51)
As nevyniojau, kepiau ne karta. 
tiesa, sudedavau i toki ale kekso formos kepimo inda, TW.
tiesa, sudedavau i toki ale kekso formos kepimo inda, TW.
O ar daug sulčių išsiskirdavo?, nes man pasirodė kažkaip sausai kepa, tai įpyliau šiek tiek vandens.
Ir dar panaudojau kriaušių sidrą (nes parduotuvėj kitokio neradau
                o as vakar kepiau mesos apkepa. nu nerealus skonis, kadangi ka tik likucius subaigiau dar jauciu ji burnoj  
 
stai sitas Mesos apkepas
beje, as teturejau 500 g sprandines , o visu kitu produktu dejau tiek pat, ir visaigerai gavosi, tu darzoviu netgi norisi daugiau, tada jokiu jau agurkeliu kurie nurodyti fotkeje, nebereikia
                
                                    
                
                
                
            stai sitas Mesos apkepas
beje, as teturejau 500 g sprandines , o visu kitu produktu dejau tiek pat, ir visaigerai gavosi, tu darzoviu netgi norisi daugiau, tada jokiu jau agurkeliu kurie nurodyti fotkeje, nebereikia
                esu ir aš dariusi mėsos apkepą  
 skanu. ryt vėl gaminsiu - ačiū kad priminėt  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(Bomba @ 2008 09 25, 12:37)
o as vakar kepiau mesos apkepa. nu nerealus skonis, kadangi ka tik likucius subaigiau dar jauciu ji burnoj  
 
stai sitas Mesos apkepas
beje, as teturejau 500 g sprandines , o visu kitu produktu dejau tiek pat, ir visaigerai gavosi, tu darzoviu netgi norisi daugiau, tada jokiu jau agurkeliu kurie nurodyti fotkeje, nebereikia
stai sitas Mesos apkepas
beje, as teturejau 500 g sprandines , o visu kitu produktu dejau tiek pat, ir visaigerai gavosi, tu darzoviu netgi norisi daugiau, tada jokiu jau agurkeliu kurie nurodyti fotkeje, nebereikia
as ir sita dariau, tai net vaikas kirto, siaip jis jokiu troskiniu nepripazista
reikes dar karta daryti
    








