Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

Einu daryt Napoleona keptuveje kepta.O kazin kremas nepatamses nuo sutrintu bananu,na iki negrazios spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2008 08 13, 15:36)
Gal būtų galima nuorodą į receptuką  ax.gif ? Sonatinos receptuose tokio gražaus neradau  lotuliukas.gif

Šitą gavau asmeniškai.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 08 14, 23:04)
Šitą gavau asmeniškai..  blush2.gif

Gal pasidalintum??? wub.gif
Atsakyti
vyro kriksto dukra palepino mus CUKRINIAIS SAUSAINIAIS. skanus sausainiukai man labai i meduoliukus panasus buvo. sake kad darbo tirkai mazai biggrin.gif
user posted image
mane pavaisino tai vaisinu ir jus ax.gif
Atsakyti
sveikos, juongiuosi ir aš 4u.gif
norėjau paklaust ar kepėt vienos sausainus iš sonatinos receptų, šnd kepu tai galvoju ar jie turi būt iškepę tokie minkšti ( kol karšti) g.gif
nes kepu pirmą kartą blush2.gif
nu man regis iškepė, nes skonis tai pasaka wub.gif mano mažiui kaip patiko, o gaminasi labai paprastai dabar reiks dažniau gamint pagal jos receptus...gal ką skaniausio parekomenduotumėte? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 15 rugpjūčio 2008 - 20:44
mes zinok bandom viska is eiles ir mums viskas saknu tike saldus patiekalai tiek pirmieji nu turiu omenyje mesiski biggrin.gif . tai adk tik belieka paciai viska isbandyti ir savo pojucius ragaujant cia surasyti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 08 15, 22:59)
mes zinok bandom viska is eiles ir mums viskas saknu tike saldus patiekalai tiek pirmieji nu turiu omenyje mesiski  biggrin.gif . tai adk tik belieka paciai viska isbandyti ir savo pojucius ragaujant cia surasyti  tongue.gif  biggrin.gif

aha bandysiu toliau nes tie sausainia tai labai skanūs, tokie kaip biskvitiniai gavosi rekomenduju išsikept jei dar nebandėt, nes ir paprastai gaminasi ir skonis puikus
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 08 12, 12:49)
kalba apie šitą tešlą

tame puslapyje tavo postas pirmas   lotuliukas.gif

čia tai geras. thumbup.gif
kad buvau apleidus kulinariją, o dabar vėl kažkaip kilo noras kabintis.
Ačiū tau labai už nuorodą.
Kepiau obuolių pyragą, tai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
šiandien gaminau makaronų lizdelius, bet neturėjau tų suktų lizdų, naudojau paprastus makaronus. gavosi puikiai thumbup.gif
man patinka Sonatinos receptai, nes paprasti, skanūs ir gali laisvai improvizuoti pagal šeimynos skonį biggrin.gif
Atsakyti
siandien ryzausi pirma karta ka nors daryti su mielem, tai isbandziau mociutes mieline tesla, ir padarem tiek bandeliu su desrelem, tiek pic. skonis neblogas tik.. nezinau a cia tik man ar cia tokia teslos ideja, ji man nelabai panasi i mieline buvo o labiau i sausainine, tokia ganetinai trupanti, na tikrai ne kaip bandeliu g.gif ar taip turi but ?
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif Vakar bandžiau gaminti kiaušinių-faršo vyniotinį. Sakyčiau išėjo ne vyniotinis, o apkepas hihihi.gif Kiaušinių pagrindas prilipo prie popieriaus, taigi nenorėdama visko visiškai sugadinti, tiesiog paklojau ant viršaus faršą ir kepiau smile.gif LAAAAABAI skanu... Ypač su šviežių daržovių salotom. (Kaip MB sukirto tai net nepastebėjau, tai matyt įvyko labai greit lotuliukas.gif )

Antras dalykas, kurį bandžiau gaminti buvo pyragas su vyšniomis ir baltuoju šokoladu. Šiltas man nepatiko, laaabai laaabai saldus išėjo (viskas čia nuo to balto šokolado, kurio aš nelabai mėgstu). Nuo vakar guli šaldytuve. MB sakė, kad skanus smile.gif

Rytoj vėl kepsiu kopūstų apkepą cool.gif niam niam
Atsakyti
tai idekit nuotraukytes kaip Jums cia gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti