Einu daryt Napoleona keptuveje kepta.O kazin kremas nepatamses nuo sutrintu bananu,na iki negrazios spalvos?

QUOTE(Rimse @ 2008 08 13, 15:36)
Šitą gavau asmeniškai..

sveikos, juongiuosi ir aš
norėjau paklaust ar kepėt vienos sausainus iš sonatinos receptų, šnd kepu tai galvoju ar jie turi būt iškepę tokie minkšti ( kol karšti)
nes kepu pirmą kartą
nu man regis iškepė, nes skonis tai pasaka
mano mažiui kaip patiko, o gaminasi labai paprastai dabar reiks dažniau gamint pagal jos receptus...gal ką skaniausio parekomenduotumėte?

norėjau paklaust ar kepėt vienos sausainus iš sonatinos receptų, šnd kepu tai galvoju ar jie turi būt iškepę tokie minkšti ( kol karšti)

nes kepu pirmą kartą

nu man regis iškepė, nes skonis tai pasaka

mes zinok bandom viska is eiles ir mums viskas saknu tike saldus patiekalai tiek pirmieji nu turiu omenyje mesiski
. tai adk tik belieka paciai viska isbandyti ir savo pojucius ragaujant cia surasyti

QUOTE(inetum @ 2008 08 15, 22:59)
mes zinok bandom viska is eiles ir mums viskas saknu tike saldus patiekalai tiek pirmieji nu turiu omenyje mesiski
. tai adk tik belieka paciai viska isbandyti ir savo pojucius ragaujant cia surasyti

aha bandysiu toliau nes tie sausainia tai labai skanūs, tokie kaip biskvitiniai gavosi rekomenduju išsikept jei dar nebandėt, nes ir paprastai gaminasi ir skonis puikus
QUOTE(Larissa @ 2008 08 12, 12:49)
čia tai geras.

kad buvau apleidus kulinariją, o dabar vėl kažkaip kilo noras kabintis.
Ačiū tau labai už nuorodą.
Kepiau obuolių pyragą, tai patiko.

šiandien gaminau makaronų lizdelius, bet neturėjau tų suktų lizdų, naudojau paprastus makaronus. gavosi puikiai
man patinka Sonatinos receptai, nes paprasti, skanūs ir gali laisvai improvizuoti pagal šeimynos skonį

man patinka Sonatinos receptai, nes paprasti, skanūs ir gali laisvai improvizuoti pagal šeimynos skonį

siandien ryzausi pirma karta ka nors daryti su mielem, tai isbandziau mociutes mieline tesla, ir padarem tiek bandeliu su desrelem, tiek pic. skonis neblogas tik.. nezinau a cia tik man ar cia tokia teslos ideja, ji man nelabai panasi i mieline buvo o labiau i sausainine, tokia ganetinai trupanti, na tikrai ne kaip bandeliu
ar taip turi but ?

Sveikos mergaitės
Vakar bandžiau gaminti kiaušinių-faršo vyniotinį. Sakyčiau išėjo ne vyniotinis, o apkepas
Kiaušinių pagrindas prilipo prie popieriaus, taigi nenorėdama visko visiškai sugadinti, tiesiog paklojau ant viršaus faršą ir kepiau
LAAAAABAI skanu... Ypač su šviežių daržovių salotom. (Kaip MB sukirto tai net nepastebėjau, tai matyt įvyko labai greit
)
Antras dalykas, kurį bandžiau gaminti buvo pyragas su vyšniomis ir baltuoju šokoladu. Šiltas man nepatiko, laaabai laaabai saldus išėjo (viskas čia nuo to balto šokolado, kurio aš nelabai mėgstu). Nuo vakar guli šaldytuve. MB sakė, kad skanus
Rytoj vėl kepsiu kopūstų apkepą
niam niam

Antras dalykas, kurį bandžiau gaminti buvo pyragas su vyšniomis ir baltuoju šokoladu. Šiltas man nepatiko, laaabai laaabai saldus išėjo (viskas čia nuo to balto šokolado, kurio aš nelabai mėgstu). Nuo vakar guli šaldytuve. MB sakė, kad skanus

Rytoj vėl kepsiu kopūstų apkepą

tai idekit nuotraukytes kaip Jums cia gavosi