O aš ką tik paragavau keksiukų su nutella -
Svarbiausia man - nepersaldūs
Labai gražiai išsipūtė
QUOTE(justina_r @ 2008 03 30, 14:51)
Labai skaniai atrodo
QUOTE(Anafora @ 2008 03 30, 15:00)
Labai skaniai atrodo
O kokiose formelėse kepei keksiukus, ar dėjai į silikonines ar metalines formeles, nes aš tik popierinėse, tai man išsiplėte labai į storį 
as ir kepiau popierinese tik dvi buvau sudejusi, bet vistiek lbiau jos i sonus issiplete nei i virsu, reiks nusipirkti silikonines ar metalines
Vakar kepiau obuoliu pyraga su kakava.Skonis visai neblogas,ypac tiem kas nelabai megsta salziai.Tik jis man gavosi kazkos slapias,netoks purus,kaip parodyta SONATINOS nuotraukoje,nors ir kepiau zymiai ilgiau nei parasyta receptuke.
Viščiukų blauzdelės su medumi ir garstyčiomis - padazas pasakiskas, mesyte gavosi minksta, bet pats skonis buvo tik odelyje, o mesa
tai as
siaip valgiau duona su padazu
QUOTE(Anafora @ 2008 03 30, 15:00)
O kokiose formelėse kepei keksiukus, ar dėjai į silikonines ar metalines formeles, nes aš tik popierinėse, tai man išsiplėte labai į storį 
isikisiu ir as i sias kalbas
Jungiuos ir as prie Jusu
Fantastiski receptai, ka bedaryciau viskas gaunas ziauriai skaniai
Jau dariau: Silke pataluose (tik be zalatinos), Kotletai su suflė kepurėlėmis, Vištiena su daržovėmis jogurto padaže, Krepšeliai iš vištų krūtinėlių, Žuvies filė prancūziškai, Grietinėlėje troškinta žuvis, picos pada ir daugiau nepamenu
Ryt planuoju lazanija dary, ziuresim, kaip gausis
Niu mergaites, nebegaliu tyleti
Siandien kepiau zuvi pagal Sonatinos recepta (zuvis prancuziskai), tai mano MB pareiske - zinai brangioji - dar niekada nebuvai iskepus zuvies taip skaniai
ACIU SONATINAI
Siandien kepiau zuvi pagal Sonatinos recepta (zuvis prancuziskai), tai mano MB pareiske - zinai brangioji - dar niekada nebuvai iskepus zuvies taip skaniai
ACIU SONATINAI
Kepem per velykas Sonatinos persiku ir uogu pyraga, tai dar tokio skanaus nesu padarius
vienas is megstamiausiu pyragu man dabar!
Vakar gaminau lazanija su varske ir bulkutes pagal mociutes mielines teslos recepta su varskes idaru - skanu
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 03 31, 09:10)
Vakar gaminau lazanija su varske ir bulkutes pagal mociutes mielines teslos recepta su varskes idaru - skanu 
As ir issispauzdinau tos teslos recepta, sakyk o kaip varske paruosei pries dedant? as planuoju desreles vyniot, tai vistiek teslos liks, sakau gal ir i vidu tada ka deti