Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

O aš ką tik paragavau keksiukų su nutella - thumbup.gif Svarbiausia man - nepersaldūs thumbup.gif Labai gražiai išsipūtė ax.gif
Atsakyti
o as kepiau keksiukus su persikais wub.gif labai labai skanus thumbup.gif

user posted image

ir jogurto obuoliu pyraga, man rodos miltu padauginau tai kietoka tesla gavosi, bet vyrui patiko biggrin.gif kita karta desiu maziau miltu ir manau viskas bus ok drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 03 30, 14:51)
o as kepiau keksiukus su persikais  wub.gif  labai labai skanus  thumbup.gif

Labai skaniai atrodo wub.gif O kokiose formelėse kepei keksiukus, ar dėjai į silikonines ar metalines formeles, nes aš tik popierinėse, tai man išsiplėte labai į storį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2008 03 30, 15:00)
Labai skaniai atrodo  wub.gif O kokiose formelėse kepei keksiukus, ar dėjai į silikonines ar metalines formeles, nes aš tik popierinėse, tai man išsiplėte labai į storį  ax.gif

as ir kepiau popierinese tik dvi buvau sudejusi, bet vistiek lbiau jos i sonus issiplete nei i virsu, reiks nusipirkti silikonines ar metalines biggrin.gif
Atsakyti
Vakar kepiau obuoliu pyraga su kakava.Skonis visai neblogas,ypac tiem kas nelabai megsta salziai.Tik jis man gavosi kazkos slapias,netoks purus,kaip parodyta SONATINOS nuotraukoje,nors ir kepiau zymiai ilgiau nei parasyta receptuke.
Atsakyti
Viščiukų blauzdelės su medumi ir garstyčiomis - padazas pasakiskas, mesyte gavosi minksta, bet pats skonis buvo tik odelyje, o mesa schmoll.gif tai as hihihi.gif siaip valgiau duona su padazu
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2008 03 30, 15:00)
O kokiose formelėse kepei keksiukus, ar dėjai į silikonines ar metalines formeles, nes aš tik popierinėse, tai man išsiplėte labai į storį  ax.gif

isikisiu ir as i sias kalbas ax.gif .As kepu silikoninese visa laika, tai man ir i sonus kartais deformuojas lotuliukas.gif bet svarbu nors kiek pakyla ir skonis geras buna wub.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as prie Jusu ax.gif Fantastiski receptai, ka bedaryciau viskas gaunas ziauriai skaniai thumbup.gif thumbup.gif Jau dariau: Silke pataluose (tik be zalatinos), Kotletai su suflė kepurėlėmis, Vištiena su daržovėmis jogurto padaže, Krepšeliai iš vištų krūtinėlių, Žuvies filė prancūziškai, Grietinėlėje troškinta žuvis, picos pada ir daugiau nepamenu blush2.gif Ryt planuoju lazanija dary, ziuresim, kaip gausis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigučiux: 30 kovo 2008 - 21:43
Niu mergaites, nebegaliu tyleti 4u.gif
Siandien kepiau zuvi pagal Sonatinos recepta (zuvis prancuziskai), tai mano MB pareiske - zinai brangioji - dar niekada nebuvai iskepus zuvies taip skaniai biggrin.gif

ACIU SONATINAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kepem per velykas Sonatinos persiku ir uogu pyraga, tai dar tokio skanaus nesu padarius thumbup.gif vienas is megstamiausiu pyragu man dabar!
Atsakyti
Vakar gaminau lazanija su varske ir bulkutes pagal mociutes mielines teslos recepta su varskes idaru - skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 03 31, 09:10)
Vakar gaminau lazanija su varske ir bulkutes pagal mociutes mielines teslos recepta su varskes idaru - skanu rolleyes.gif

As ir issispauzdinau tos teslos recepta, sakyk o kaip varske paruosei pries dedant? as planuoju desreles vyniot, tai vistiek teslos liks, sakau gal ir i vidu tada ka deti g.gif
Atsakyti