Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

QUOTE(aguonele @ 2008 03 18, 21:50)
Man ir nera skanesniu varskiniu spurgu (butent su skylute)  thumbup.gif .Sitas receptas Sonatinos jau nezinau kiek kartu isbandytas, paskutini karta vakar  lotuliukas.gif

O koks ju receptukas ???
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 03 21, 13:04)
O koks ju receptukas ???

visi sonatinos receptai yra temoje skanaus 10!, kuri yra šio subforumo viršuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 02 23, 15:59)
Mano pyrago rezultatas  4u.gif Kepiau pyrago formoje. Nors recepte parašyta, kad tik 4 porcijoms, išėjo kur kas daugiau  smile.gif
Būtinai kartosiu, skonis nerealus. Dariau su braškių jogurtu  thumbup.gif
user posted image
user posted image

O gal butu galima nuoroda i recepta ? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Girasol @ 2008 03 21, 13:12)
visi sonatinos receptai yra temoje skanaus 10!, kuri yra šio subforumo viršuje  4u.gif

aciu, radau jau smile.gif
Atsakyti

VISI sonatinos receptai yra ČIA .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girasol: 21 kovo 2008 - 13:29
Nagi, seimininkeles, ka velykoms gaminsit? As tikriausiai darysiu "Marsa", gal ir dar ka nors lengva (be kremu) ax.gif
Atsakyti
vakar kepiau vaskes apkepa labai skanu buvo thumbup.gif ir beveik visa mano vyras suvalge kuris pripazysta tik mesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 09, 19:45)
Šiandien pietums valgėme paprastą, bet skanią sriubą... rolleyes.gif

user posted image

Kreminė cukinijos sriuba su kariu

50 g sviesto
1 nedidelė svogūno galva
1 česnako skiltelė
1 a. š. kario miltelių
1/ 4 a. š. maltos kalendros
400 ml vištienos ar daržovių sultinio
400 g cukinijos
1 - 2 a. š. maltos paprikos
200 ml neriebios grietinės ar grietinėlės
žiupsnelis aštrių pipirų
druskos

Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir pakepinti ištirpintame svieste kelias minutes.
Sudėti kubeliais supjaustytą cukiniją ir pakepinti apie 5 min.
Užvirinti sultinį ir sudėti į jį cukinijas bei svogūnus. Pavirti 10 – 15 min.
Sriubą sutrinti blenderiu.
Sudėti grietinę, karį, druską ir kitus ingredientus, gerai išmaišyti ir dar kartą užvirti.
Patiekti su krutonais arba užbarstyti sūrio.

P. S. nepaisant to, kad sriuba praktiškai iš nieko tongue.gif , ji gavosi labai skani, soti, o kartu ir lengva smile.gif

Vakar viriau thumbup.gif
Atsakyti
help.gif Noriu rytoj mielines teslos ragelius"kifle" kepti. Tik turiu klausima g.gif .Recepte raso, jog reikia 100ml pasuku (jogurto). Gal zinote ar ten naturalu jogurta deti ar galima ir kefyra? Nelabai galiu isivaizduoti ko ten is tikruju reikia g.gif
Pirma karta kespiu su mielem, delto tiek daug neaiskumu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 29 kovo 2008 - 13:58
Ir aš jungiuosi prie gerbėjų 4u.gif
Vis gaminu, bet neprašau nieko blush2.gif
Bandžiau jos varškės kremą su jogurtų - nesigavo man kažko g.gif Bet aš labai prasta virėja, taigi kažko neįdėjau, arba kąžką ne taip padariau blush2.gif
Šiaip nuolat kepu jos nurodytą duoną skrudinimui Pan Carre - super - mes tik tokią baltą kol kas valgome thumbup.gif
Dar norvegiška žuvienė thumbup.gif
Norėčiau jos tortuką išbandyti - Napalioną, gal kas gaminote? ax.gif
Atsakyti
Susidubliavo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anafora: 29 kovo 2008 - 15:19
Vyro gimtadieniui prieš Velykas vietoj torto gaminau varškinį tinginį- be priekaištų kaip visada thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Siandien pusryciams buvo mieliniai rageliai mirksiukas.gif
gavosi gana skanus, truputi klampus viduj buvo nors ilgiau ir kepiau.Bet kaip pirmam kartui tai thumbup.gif .Dejau naturalu jogurta, nes atsakymu niekur nesulaukiau. Aciu uz recepta 4u.gif
user posted image
Atsakyti