Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

QUOTE(Anafora @ 2008 04 19, 21:34)
Aš šnd dariau trupininį,

o kuri kepei?
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 04 20, 11:54)
O Sonatina daugiau nebeatnaujina savojo blogo? verysad.gif

Pastbėjau ir aš kad jau daugiau nie mėnuo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Girasol @ 2008 04 20, 14:08)

noriu noriu noriu ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
vaišinkis biggrin.gif poster_offtopic.gif avatarą pakeitei..tiktų jis man prie mano būsenos bakalaurinį berašant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Girasol @ 2008 04 20, 15:53)
vaišinkis  biggrin.gif poster_offtopic.gif avatarą pakeitei..tiktų jis man prie mano būsenos bakalaurinį berašant  unsure.gif

aha, kazkaip taip ir jauciuos baigus visus mokslus blush2.gif mb kai pamate kompe si avatara, tai sako zinau i ka panasus lotuliukas.gif

Isbandysiu ir as sia savaite plikytus pyragelius, labai jau sugundei blink.gif .Bet idara irgi dejai ta su sviestu? man labai riebiai skamba ,sakau reiks ka galvot ne taip riebaus
Atsakyti
mano be įdaro buvo mirksiukas.gif čia pirmas bandymas rolleyes.gif
Atsakyti
Kepiau savaitgalį bandeles su cinamonu. Formavau kaip ir justina r - kaip sraiges. Skonis jų labai geras. Tik kažkaip jos iškepusios man išsivinioti mėgino. Ir plėtėsi kepdamos daugiau į šonus, o ne į viršų.
Gal kažką ne taip dariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 04 21, 14:43)
Kepiau savaitgalį bandeles su cinamonu. Formavau kaip ir justina r - kaip sraiges. Skonis jų labai geras. Tik kažkaip jos iškepusios man išsivinioti mėgino. Ir plėtėsi kepdamos daugiau į šonus, o ne į viršų.
Gal kažką ne taip dariau?  g.gif

zinok man ir jos i sonus pletesi, kazkaip pas Sonatina jos tokios mazytes neissiputusios atrode g.gif tai vat ir as nezinau ka ne taip dariau, bet skoniui itakos tai neturejo manau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Girasol @ 2008 04 20, 14:08)
user posted image vaizdinis įrodymas hihihi.gif

Girasol labai skaniai atrodo ir man reiks isbandyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 21, 15:49)
zinok man ir jos i sonus pletesi, kazkaip pas Sonatina jos tokios mazytes neissiputusios atrode  g.gif  tai vat ir as nezinau ka ne taip dariau, bet skoniui itakos tai neturejo manau  biggrin.gif

Tai va, kad svarbiausia - skonis geras. Aš kitą kartą bandysiu mažiau cinamono berti. Gal tada ta tešla labiau tarpusavyje sulips.
Būna tokių receptų, kad pamėgini ir daugiau nesinori bandyti. O šitas bandeles kepsiu ne kartą, gal atrasiu savo klaidą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 04 20, 14:32)
o kuri kepei?

O ten keli? g.gif va šitą 4u.gif

[attachmentid=140066]
Atsakyti
del bandeliu su cinamonu. merginos, jus, manau ne taip jas dedate i skarda. reikia, kai supjaustai, deti jas tuo galu, kur baigiasi suvyniojimas i skardos dugna ir dar is virsaus bandeles paspausti pirstu. as taip dariau, man gavosi ne tik skanios, bet ir grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norilonyte @ 2008 04 22, 09:59)
del bandeliu su cinamonu. merginos, jus, manau ne taip jas dedate i skarda. reikia, kai supjaustai, deti jas tuo galu, kur baigiasi suvyniojimas i skardos dugna ir dar is virsaus bandeles paspausti pirstu. as taip dariau, man gavosi ne tik skanios, bet ir grazios 4u.gif

Ačiū už paaiškinimą. Bandysiu ir šitaip išsikepti.
Atsakyti