Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

Sveikos, merginos. Tyliai tyliai tapau fanė lotuliukas.gif ko tik neprikepiau iš Sonatinos receptų, uu..
Šiandien jogurtines bandeles. Pasaka. Ir itališkas-vyras vos nenualpo iš skanumo. Varškines-kirtau užsidarius, kad kokia kaimynė į svečius neateitų. lotuliukas.gif Ir su sūriu ir česnakais.
Kepu jau 30 metų. Bet su jūsų receptais atėjo į namus kūryba thumbup.gif

O bandeles su cinamonu suguldžius į skardą reik buku peiliu išilgai įspausti-šoniukai dryžuoti įvirsta ir geriau matosi, gražu 4u.gif
Atsakyti
merginos gal galit patart? kepu lazanija su varske ir kazkaip to padazo man rodos daug... ar tikrai jo ten turi but tiek ar cia man tik taip gavosi? gi 500 ml nemazai, ar susigers jo tiek.. kepu ir kazko neramu ant dusios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2008 04 23, 19:54)
merginos gal galit patart? kepu lazanija su varske ir kazkaip to padazo man rodos daug... ar tikrai jo ten turi but tiek ar cia man tik taip gavosi? gi 500 ml nemazai, ar susigers jo tiek.. kepu ir kazko neramu ant dusios unsure.gif

Aš kepiau su tuo padažu,kur Sonatina kepė,tai indelis buvo žymiai mažesnis,o ne 500g.jei gerai pamenu,ten buvo apie 300ml,ne daugiau... unsure.gif
Atsakyti
kaip manote,jei tešla kaip bandelėms su cinamonu padaryti ir į šaldytuvą nakčiai g.gif o iš ryto išsitraukti,kildinti ir kepti g.gif teoriškai turėtų gautis...
Atsakyti
Sveikos panikes. Turiu toki klausimuka. Zinau,kad ne viena karta buvo klausta, bet vis tiek primirsau jau smile.gif Jus kai verdat kondensuota piena, kiek pilate vandens? Ta prasme,kad pilnai apsemtu indeli ar maziau? Ir ar verdate uzdengtame puode ar atviram? Bijau, kad neissprogtu smile.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2008 04 24, 15:49)
Sveikos panikes. Turiu toki klausimuka. Zinau,kad ne viena karta buvo klausta, bet vis tiek primirsau jau smile.gif Jus kai verdat kondensuota piena, kiek pilate vandens? Ta prasme,kad pilnai apsemtu indeli ar maziau? Ir ar verdate uzdengtame puode ar atviram? Bijau, kad neissprogtu smile.gif
Aciu.

Pilu vandens tiek, kad apsemtų skardinę. Verdu uždengtam puode. Nereikia didelės ugnies, svarbu, kad vanduo virtu. Dar nei karto niekas nesprogo.
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 04 24, 15:03)
kaip manote,jei tešla kaip bandelėms su cinamonu padaryti ir į šaldytuvą nakčiai  g.gif o iš ryto išsitraukti,kildinti ir kepti  g.gif teoriškai turėtų gautis...

O tu daryk pagal mociutes mielines teslos recepta. Kaip tik galesi saldytuve kildinti thumbup.gif O ir bandeles bus daug skanesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
nu issikepiau as ta lazanija. del adazo tai ane del paomidoru, o to balto padazo kiekio abejojau. bet nieko isejo neblogai jei neminesim to, kad truputi prisvilo padazas pomidoru ant dugno... blush2.gif
bet cia tai per daug karsta orkaite buvo, nes pas mane labai sunku tinkama temperatura nureguliuot. bet cia ne esme - isejo vis tiek skaniai, valgyt galima buvo. o MB isvis negalejo pro sali praeit ramiai vis po kasneli dar reikejo nusitvert biggrin.gif
vienu zodziu - skanu, svarbu nepridegint biggrin.gif
Atsakyti
O aš vakar kotletų suflė ar kaip ten vadinasi kepiau...nu valgyti galima, bet ne mano mėgstamiausias patiekalas bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 04 24, 16:19)
O tu daryk pagal mociutes mielines teslos recepta. Kaip tik galesi saldytuve kildinti thumbup.gif O ir bandeles bus daug skanesnes mirksiukas.gif

Gal galima nuorodėlę, kur yra šis receptukas mielinės tešlos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 04 24, 16:19)

šitą išbandyčiau gal kaip ir Sonatina-su dešrelėm arba koiu kitu,nesaldžiu įdaru g.gif lbai geras variantas,dėkui už patarimą mirksiukas.gif bet su cinamonu ir su pudingu darysiu vis dėlto iš jiems priklausančios tešlos.anksčiau atsikelsiu iš ryto lotuliukas.gif
QUOTE(ing. @ 2008 04 25, 11:39)
Gal galima nuorodėlę, kur yra šis receptukas mielinės tešlos? smile.gif

prašom 4u.gif
Atsakyti
Belaukdama sveciu iskepiau keksiukus su persikais thumbup.gif .skanus tik kita karta persikus labaiu smulkinsiu ir imaisysiu i tesla blush2.gif
user posted image
Atsakyti