o man galite pasakyti darete pagal orginalu recepta torta MENULI na turiu omenyje pertepima ar toki koki daresi pati sonatina. nes noriu ir as isbandyti bet nezynau koki varijanta pasirinkti.

QUOTE(inetum @ 2008 05 30, 15:30)
o man galite pasakyti darete pagal orginalu recepta torta MENULI na turiu omenyje pertepima ar toki koki daresi pati sonatina. nes noriu ir as isbandyti bet nezynau koki varijanta pasirinkti. 

Aš dariau taip,kaip Sonatina darė

aciu ir as galvojau taipd aryti bet idomu kaip gaunasi ir ats orginala nors sviestinio kremo ir nemegstu o gal visai skanus butu
na reikes prisiruosti pagaminti vis pasiziruiu pasvajoju ir palieku kitam kartui

na reikes prisiruosti pagaminti vis pasiziruiu pasvajoju ir palieku kitam kartui

QUOTE(mentuske @ 2008 05 30, 15:44)
Gal galite sito torto nuoroda ikelti,nes niekaip nepavyksta surasti

QUOTE(norilonyte @ 2008 05 30, 18:03)

Aš čia gal ne į temą paklausiu, kodėl nebėra tokių patogių kai anksčiau Sonatinos temų su receptais? Dešimtąja užsibaigė ir viskas... Gi Sonatina manau nenustoja gaminti...
buvo jos blogas, bet ir ten jau nutylo viskas

QUOTE(Sadi @ 2008 06 04, 10:34)
Nu matau, kad visai numiro... O čia Sonatinos entuziazmas dingo ar ją nugesino kas, kaip dažnai čia būna?
QUOTE(vija @ 2008 06 04, 10:48)
Nu matau, kad visai numiro... O čia Sonatinos entuziazmas dingo ar ją nugesino kas, kaip dažnai čia būna?
Manau,kad ''nugesino''

QUOTE(irmaMO @ 2008 06 04, 11:29)
Tai panašiai ir spėjau... Nebūtų bobinčius. Šlykštu.
Nu kaip gaila, kad nebesidalina Sonatina savo puikiais receptais...

Sonatina, griiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizk

Papildyta:
Sonatina, sugriiiiiiiiiiiiiiiiiiizk.

Papildyta:
Sonatina, sugriiiiiiiiiiiiiiiiiiizk.