Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

o man galite pasakyti darete pagal orginalu recepta torta MENULI na turiu omenyje pertepima ar toki koki daresi pati sonatina. nes noriu ir as isbandyti bet nezynau koki varijanta pasirinkti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 05 30, 15:30)
o man galite pasakyti darete pagal orginalu recepta torta MENULI na turiu omenyje pertepima ar toki koki daresi pati sonatina. nes noriu ir as isbandyti bet nezynau koki varijanta pasirinkti.  ax.gif

Aš dariau taip,kaip Sonatina darė smile.gif
Atsakyti
aciu ir as galvojau taipd aryti bet idomu kaip gaunasi ir ats orginala nors sviestinio kremo ir nemegstu o gal visai skanus butu g.gif
na reikes prisiruosti pagaminti vis pasiziruiu pasvajoju ir palieku kitam kartui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mentuske @ 2008 05 30, 15:44)
Aš dariau taip,kaip Sonatina darė smile.gif

Gal galite sito torto nuoroda ikelti,nes niekaip nepavyksta surasti blush2.gif .Gal praleidziu beieskodama g.gif
Atsakyti
Prasom 4u.gif
http://sonatinos-rec...ch/label/Tortai
Atsakyti
QUOTE(norilonyte @ 2008 05 30, 18:03)
aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaMO: 01 birželio 2008 - 21:15
Aš čia gal ne į temą paklausiu, kodėl nebėra tokių patogių kai anksčiau Sonatinos temų su receptais? Dešimtąja užsibaigė ir viskas... Gi Sonatina manau nenustoja gaminti...
Atsakyti

buvo jos blogas, bet ir ten jau nutylo viskas sad.gif gaila labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 04 birželio 2008 - 09:36
QUOTE(Sadi @ 2008 06 04, 10:34)
buvo jos blogas, bet ir ten jau nutylo viskas sad.gif gaila labai

Nu matau, kad visai numiro... O čia Sonatinos entuziazmas dingo ar ją nugesino kas, kaip dažnai čia būna?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 06 04, 10:48)
Nu matau, kad visai numiro... O čia Sonatinos entuziazmas dingo ar ją nugesino kas, kaip dažnai čia būna?

Manau,kad ''nugesino'' verysad.gif nekurios,su savo kvailais komentarais.
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 06 04, 11:29)
Manau,kad ''nugesino'' verysad.gif  nekurios,su savo kvailais komentarais.

Tai panašiai ir spėjau... Nebūtų bobinčius. Šlykštu.
Nu kaip gaila, kad nebesidalina Sonatina savo puikiais receptais... verysad.gif
Atsakyti
Sonatina, griiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizk friends.gif ploja.gif assa.gif aciuks.gif
Papildyta:
Sonatina, sugriiiiiiiiiiiiiiiiiiizk. clap_1.gif friends.gif aciuks.gif
Atsakyti