Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

Plikytos tešlos pyragaičiai. Labai skanūs thumbup.gif Dariau be įdaro, nes norėjau pamėginti, ar tikrai išeis kas nors biggrin.gif
Formos irgi neturėjau kuo išspausti, tai teko su šaukštu dėlioti biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
šiektiek modifikuotos itališkos salotos jau mano šaldytuve - pasidariau neštis į darbą iš stipriai sumažintos normos, bet vistiek gavosi daaaaaaaaaaugggggggggg blink.gif blink.gif bet labai skanu wub.gif
Atsakyti
O gal atsiras kas darė MARINUOTĄ ŽUVĮ SU DARŽOVĖM. Kažkaip mažai man ten to skysčio atrodo. Ar nereikia pilti nei kiek vandens?
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 06 11, 16:37)
O gal atsiras kas darė MARINUOTĄ ŽUVĮ SU DARŽOVĖM. Kažkaip mažai man ten to skysčio atrodo. Ar nereikia pilti nei kiek vandens?

Aš net kelis kartus dariau bigsmile.gif Nu visko pyliau tiek kiek ir buvo parašyta,atsiras nuo garžovių dar to skysčio,tai aš nieko niekada nedapylinėjau.Mmmm kaip skaniai vakarieniausit... rolleyes.gif
Atsakyti
VAKAR DARIAUSI VARSKES TORTUKA SU MARSO SOKOLADUKU. LABAI SAKNUS TORTUKAS TIK AS DARIAUSI SU PAPRASTA VARSKE NES NETUREJAU TOS KREMINES TAI JAUTESI GUMULIUKAI NORS IR KAIP PERTRYNIAU. TURBUT BUTU SKANIAU SU KREMINE VARSKE. BET TTORTUKO JAU NEBERA REISKIASI SKANUS BUVO IR MANISKIS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mentuske @ 2008 06 11, 17:43)
Aš net kelis kartus dariau bigsmile.gif Nu visko pyliau tiek kiek ir buvo parašyta,atsiras nuo garžovių dar to skysčio,tai aš nieko niekada nedapylinėjau.Mmmm kaip skaniai vakarieniausit... rolleyes.gif


Ačiū. Bus drąsiau gaminti.Gal šeima žuvį labiau pamėgs. tongue.gif
Jau ne kartą dariau maltos jautienos stroganovą. Labai visiem patinka.
Atsakyti
Norejau paklausti - ar kas nors darete vistiena jogurto padaze su naturaliu paprastu jogurtu? g.gif Man su jogurtiniu padazu gaunasi riebu, o be to, nerandu jo niekur cia. Jei naturalus jogurtas - kokio riebumo reiketu? 4u.gif
Atsakyti
as dariau tik su sonatinos rekomenduojamu padazu deja negaleciau nieko patarti bet manau kad tinka paprastas jogurtas o riebumas priklauso tik nuo pacios ar kudiniesi ar ne ax.gif tongue.gif tik manau kad svarbu kuo daugiau prieskoniu i jogurta supilti kad skonis butu geras biggrin.gif bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
dariau Sonatinos zele kiausinukus. wub.gif Aciu, Sonatina, uz ideja! aciuks.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
saunuole labai graziai atrodo tavo kiausinukai. taip ir norisi suvalgyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 06 13, 14:37)
Norejau paklausti - ar kas nors darete vistiena jogurto padaze su naturaliu paprastu jogurtu? g.gif Man su jogurtiniu padazu gaunasi riebu, o be to, nerandu jo niekur cia. Jei naturalus jogurtas - kokio riebumo reiketu? 4u.gif

Kaip tik neseniai Verslo žiniose (būtent biggrin.gif ) buvo straipsnis apie natūralų jogurtą. Tai vieno restorano šefas nepatarė jo naudoti karštiems patiekalams" "iš jogurto neverta gaminti karštų padažų ar naudoti jo troškiniams. Kaitinant jogurtą dingsta visos jo maistinės ir skonio savybės. Ką gausite pakaitinę kefyrą? Taip, varškę. Tas pats ir su jogurto - juk tai rauginto prieno produktas. Jogurto nereikia šildyti, bet jo galima užpilti ant karšto kepsnio, tik tai neturėtų būti jautienos ar kitos 'sunkios' mėsos kepsnys. Jogurto padažas tik karštoms vištienos salotoms ar vištienos kepsneliams."
Atsakyti
Kiaušiniai atrodo superiškai thumbup.gif
Atsakyti