QUOTE(Shalimar @ 2008 06 13, 14:37)
Norejau paklausti - ar kas nors darete vistiena jogurto padaze su naturaliu paprastu jogurtu?

Man su jogurtiniu padazu gaunasi riebu, o be to, nerandu jo niekur cia. Jei naturalus jogurtas - kokio riebumo reiketu?
Kaip tik neseniai Verslo žiniose (būtent

) buvo straipsnis apie natūralų jogurtą. Tai vieno restorano šefas nepatarė jo naudoti karštiems patiekalams" "iš jogurto neverta gaminti karštų padažų ar naudoti jo troškiniams. Kaitinant jogurtą dingsta visos jo maistinės ir skonio savybės. Ką gausite pakaitinę kefyrą? Taip, varškę. Tas pats ir su jogurto - juk tai rauginto prieno produktas. Jogurto nereikia šildyti, bet jo galima užpilti ant karšto kepsnio, tik tai neturėtų būti jautienos ar kitos 'sunkios' mėsos kepsnys. Jogurto padažas tik karštoms vištienos salotoms ar vištienos kepsneliams."