Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

Vasaroti jau nuotrauka su ledais tai.... wub.gif pagriebciau gabaliuka..

as isbandziau siandien ir varskes keksa su sokoladu. man ir labai patiko thumbup.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Vakar gaminau kopūstų apkepą. Toks paprastas atrodo, bet jau toks skanus, kad atrodo greitu metu vėl kepsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 08 11, 18:45)
As irgi darau bandeles su desrelem  thumbup.gif Seimai labai jos skanios  thumbup.gif O dar dariau is tos pacios teslos bandeles su grybais  thumbup.gif Buvo irgi labai skanu

o geras, apie grybus net nepagalvojau, reiks kada pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2008 08 11, 11:02)
sveikutes,bandziau daryti bandeles su desrele, pagal sonatinos mociutes mieline tesla, nu skanumelis thumbup.gif  gavosi kaip pirktines lotuliukas.gif

QUOTE(rasiux000 @ 2008 08 11, 18:45)
As irgi darau bandeles su desrelem  thumbup.gif Seimai labai jos skanios  thumbup.gif O dar dariau is tos pacios teslos bandeles su grybais  thumbup.gif Buvo irgi labai skanu

Padėkit surasti. Ieškojau receptuose ir neradau kurioj vietoj. Žiūrėjau ir prie bandelių, bet nerandu. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 08 12, 12:41)
Padėkit surasti. Ieškojau receptuose ir neradau kurioj vietoj. Žiūrėjau ir prie bandelių, bet nerandu. Ačiū.

kalba apie šitą tešlą

tame puslapyje tavo postas pirmas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 08 12, 10:17)
Vakar gaminau kopūstų apkepą. Toks paprastas atrodo, bet jau toks skanus, kad atrodo greitu metu vėl kepsiu  ax.gif

Kur receptukas to kopustu apkepo? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei tas su farsu bei suriu - radau ax.gif
Atsakyti
vakar isbandziau kepti DREGNA SOKOLADINI PYRAGA. skanus isejo tik turbut idejau per daug sodos arba reikejo ja nugesinti nors ir neparasyta buvo nes valgant jautesi labai jos skonis. g.gif o antras dalykas turbut be reikalo palikau isjungusi orkaite dar pabuti iki galo kol praves ( maniau kad trumpam bet teko mazule migdyti tai liko kokiam pusvalandziui doh.gif ) tai isvada padariau kad perkaito nes trupejo labai supjaustant . bet is klaidu mokomes biggrin.gif pyrago vis tiek nebeliko kad ir su defektais lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien bandziau Farso kukulius su tepamu varskes suriu. Tiesa, kepiau ilgiau nei nurodyta recepte, gal mano kukuliai didesni buvo g.gif Ir varskes surelis kitoks, nes ne Lt pirktas. Visumoje - skanu. smile.gif

Dregnas sokoladinis pyragas, jau seniau esu rasiusi, mums irgi nelabai patiko. Gal butent del sodos prieskonio, bet as tada nesigilinau, tiesiog nekartosiu sio kepinio.
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 08 10, 21:40)
O aš šiandien gaminau Obuolių peragą pagal Sonatinos receptą.. gal jau kokį šimtąjį kartą.. biggrin.gif Nerealus..  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gal būtų galima nuorodą į receptuką ax.gif ? Sonatinos receptuose tokio gražaus neradau lotuliukas.gif
Atsakyti
omes jau suvalgėme varškės tinginį mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepiau varskinius blynelius. thumbup.gif minkstuciai puruciai, tik nedejau obuolio.

Ir vakar isbandziau vistiena jogurto padaze. Darzoves pries tai apviriau. Man buvo rieboka siek tiek, o vyrui labai patiko, tik kita karta prieskuoniuosiu vistyte labiau. Puikus receptukas drinks_cheers.gif Ir paprastas kas svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 14 rugpjūčio 2008 - 13:01