Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

QUOTE(*Drugelis* @ 2008 09 26, 12:45)
O kaip jūs manot, ar galima vietoj sojos padažo naudoti volčesterio padažą? gal jų skoniai panašūs... g.gif

manau, kad galima, nes drauge darydavo padaza (dabar niekaip neprisimenu koki), kur keisdavo soja butent tuo padazu, nes jos vyrui viskas su soja scare.gif banned2.gif
Atsakyti
Šiaip jau skiriasi skoniai- soja sūri, o vorčesteris rūgšties turi 4u.gif
Atsakyti
Šiandien šeimai prikepiau beliašų. Visiems labai patiko. Darbo nedaug, o labai skanu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 09 27, 20:49)
Šiandien šeimai prikepiau beliašų. Visiems labai patiko. Darbo nedaug, o labai skanu.  thumbup.gif

susigundziau ir as situo recepteliu blush2.gif sakyk o kiek isejo is sitos porcijos ju? ir dar klausimelis: o jie kiek suprantu neturi virti riebaluose, tik tiek aliejaus reikia kiek pakepimui per 1 cm kazkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 09 27, 20:49)
Šiandien šeimai prikepiau beliašų. Visiems labai patiko. Darbo nedaug, o labai skanu.  thumbup.gif

O gal galetum imesti nuoroda beliasu,nes pati nerandu doh.gif Buciau tau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
beliasai
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 09 28, 17:56)
susigundziau ir as situo recepteliu  blush2.gif  sakyk o kiek isejo is sitos porcijos ju? ir dar klausimelis: o jie kiek suprantu neturi virti riebaluose, tik tiek aliejaus reikia kiek pakepimui per 1 cm kazkur g.gif

Gal dar ne vėlu atsakyti. Man išėjo 17vnt. visai nemažų beliašų. Tiesa, mėsos tai man daugiau suėjo, kokie 500-600g. O aliejaus pyliau ne taip, kad apsemtų, bet daugiau, nei, kad blynus kepant. Sėkmės kepant.
Atsakyti
isbandziau is sonatinos blogas receptuka OBUOLIU PYRAGAS SU KONDENSUOTU PIENU
na labai skanus gavosi ir greitas. obuoliu idejau daugiau ir dar manau tiktu daugiau ideti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2008 09 28, 19:18)

Aciukas tau didelis 4u.gif
Atsakyti
O as kepiau mesos apkepa... Nu labai skanus, kaip mat sulapnojom... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 09 28, 20:06)
Gal dar ne vėlu atsakyti. Man išėjo 17vnt. visai nemažų beliašų. Tiesa, mėsos tai man daugiau suėjo, kokie 500-600g. O aliejaus pyliau ne taip, kad apsemtų, bet daugiau, nei, kad blynus kepant. Sėkmės kepant.

Reikės išbandyti,skaniai atrodo,beliašai 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kokia Arevitos forma pirkti pyragams kepti? Pvz, Sonatinos pyragui su tunu:
user posted image

Tokia, pavadinimu "forma vaisiniam pyragui"?
user posted image

Man tik idomu, kaip tas minkstas pyragas is jos issiima? g.gif
Atsakyti