Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

QUOTE(Nikki N @ 2008 09 29, 11:08)
Mergaites, kokia Arevitos forma pirkti pyragams kepti? Pvz, Sonatinos pyragui su tunu:
user posted image

Tokia, pavadinimu "forma vaisiniam pyragui"?
user posted image

Man tik idomu, kaip tas minkstas pyragas is jos issiima? g.gif

Man atrodo, kad tos formos dugnas išsiima wink.gif tai kai iškeps pyragas, šonas nusiims, o padėkliukas liks po pyragu... Bent jau man taip atrodo šitoj fotkėj wink.gif

O aš šiandien gaminsiu ''kepenys karališkai'' thumbup.gif
Atsakyti
Is tu silikoniniu gerai issima tokie pyragai
Atsakyti
100 % kad is tos metalines jokie sonai neissiima smile.gif
vienintele iseitis arba silikonine arba pyraga graziai uzdejus lentele isversti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui visoms patarusioms. aciuks.gif
Tegyvuoja Sonatina! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif essen.gif
Atsakyti
nesuprantu, merginos, pasakykit man viena dalyka, sonatina visus receptus pati fotkina?nes atrod okaip is receptu knygos g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2008 09 29, 15:06)
nesuprantu, merginos, pasakykit man viena dalyka, sonatina visus receptus pati fotkina?nes atrod okaip is receptu knygos g.gif

pati fotkina
Atsakyti
nusipirkau IKI ispardavimine silikonine forma, kepiau pyraga ir apkepa varskes ir ne velnio man niekas neissieme sad.gif ka dariau ne taip, kaip reikia isimineti ? laukti kol visiskai atsals ar imti siltus ? tepti riebalais ar ne ? gal tos IKI pardavinejamos prastos labai ?
Atsakyti
Na siaip tai silikonines ir yra,kad nereiketu riebalu naudoti...man viena vieninteli karta neissieme,kai pyragas buvo neiskepes,tada tiesiog sauksteliu jau is formos valgem doh.gif O isimu tai pravesusius kepinius as jau.Idomu kokios patirties kitos padare g.gif
Atsakyti
Man tai viskas gerai ir be riebalu issieme, bet galima pries kepant ir lengvai patept aliejum. Manau svarbu, kad pati forma butu gera. I tas kiniskas vulcano tai as skeptiskai ziuriu, nors nebandziau, tai ir labai brokyt negaliu
Atsakyti
Aš turiu iš maximos pirktas silikonines formas wink.gif Tai truputį aliejum tepiau prieš patį pirmą naudojimą. O daugiau niekad nebetepiau. Pyragus visada kažkiek atvėsinu ir tada apvertus formą išimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2008 09 29, 15:25)
pati fotkina

vau nu geras, nesuprantu kaip gali tolios grazos foto gautis, ir viskas nerealiai skaniai atrpdo thumbup.gif
Atsakyti
Manieji silikonai is Thomas Philips, tai ant rinkinio dezutes buvo parasyta, kad pries pirmaji kepima patepti aliejumi ir trumpam palikti isigerti. Dabar visi gaminiai iskrenta gerai, tik karta keksiuku idaro uogiene buvo smarkiai ''isikabinus'' i forma blink.gif
Atsakyti