Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

Sveikos,keliu temukei virsu... Esu kauniete ir net nenutuokiu kur butu galima nusipirkti dzinziukus... Praejau visa baze... Visi kurie turejo nestukems skirtu kelniu,jos buvo trumpos arba negraziai atrode... net neisivaizduoju kur btuu galima pirkti...sad.gif Kaunietes patarkite smile.gif
Atsakyti
As pirkau labai nebrangius ir geros bukles per skelbimus, ju yra cia, SM, arba skelbiu.lt.
Atsakyti
As vakar pirkau bazeje labai netiketoje parduotuveje...niu ten zmoniu tai gyvas velnias.... Ta parduotuve is pirmo zvilgsnio lyg padeveti rubaiii.... Bet zmoniu ten doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Tai va pirkau ten dzinsini kombinezona tai mano dvynukai ten drasiai telpa - mokejau 79 lt Buvo ir taip dzinsiuku ir visokiu kelniu - nustebau, kad tokioje parduotuveje radau rubu ir nestukei smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
blush2.gif parduotuve randasi Zaliojoje galerijoje prie Tucio vezimeliu pardes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 09 14, 20:27)
Sveikos,keliu temukei virsu... Esu kauniete ir net nenutuokiu kur butu galima nusipirkti dzinziukus... Praejau visa baze... Visi kurie turejo nestukems skirtu kelniu,jos buvo trumpos arba negraziai atrode... net neisivaizduoju kur btuu galima pirkti...sad.gif Kaunietes patarkite smile.gif

Man bazėj tai visai nepatiko tas skyrius kur būsimoms maytėms doh.gif džinsai tokio seno garinimo, o ir kainos užkeltos doh.gif šeštadienį zaroj aptikau kelis džinsus nestuke.gif tai visai neblogi, o ir kaina nesikandžioja thumbup.gif dar bandysiu nuvažiuot į berods Mama mia savanorių pr. 4u.gif
Atsakyti
As siandien nusipirkau dzinsus "Dar ne mama".Aisku,mokejau nemazai,bet jau vakar visa kantrybe issekusi buvo...Vakar ir as maciau kad vienoje parduotuveje buvo labai daugzmoniu,bet reikejo laukti eile norint patekti i vidu... Tam as jau jegu neturejau...Reikes kada nors apsilankyti, gal rasiu ka tinkamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 15, 13:06)
Man bazėj tai visai nepatiko tas skyrius kur būsimoms maytėms  doh.gif džinsai tokio seno garinimo, o ir kainos užkeltos  doh.gif šeštadienį zaroj aptikau kelis džinsus  nestuke.gif tai visai neblogi, o ir kaina nesikandžioja  thumbup.gif dar bandysiu nuvažiuot į berods Mama mia savanorių pr.  4u.gif

lauksiu atsiliepimų
Atsakyti
O kur galima rasti proginiu rubeliu nestuke.gif Vilniuje? BUK MAMA vasara ziurejau, tai vos keletas modeliuku, is kuriu man net ju maziausiais S dydis per didelis doh.gif Nei Mamu Zonoj, nei toj parduotuvej VCUP'e proginiu rubu nemaciau g.gif
Atsakyti
O gal kas zino, kur rasti koki paltuka simpatiska, parduotuvese nieko nerandu. O uz lango taip salta, pilvas nuogas verysad.gif
Atsakyti
Labutis merginos, pas mus Pamario miestelyje visai nera rubu nestukems sad.gif tai teks i Klaipeda vaziuoti, bet paskaitineju, kad ir nedidelis pasirinkimas sad.gif Gal Klaip Akropolyje yra kokia parde nestukems? O ziemai puskailinukus man pusesere paskolino, tai super, nereiks pirkti ir pilvukas nesals, nes kaip tik nestukems jis skirtas.
Atsakyti
padevetuose praeita savaitgali dzinsiukus nestukems nusipirkau, kadangi dar ir pilvo plotis reguliuojasi,tai uzteks iki galo thumbup.gif
o ir mokejau 15 litu 4u.gif
Atsakyti
Parduodu nauja pilvo juosta, dydis S-M, 50 Lt,
bei viena nestuma nesiotus dzinsus (pirktus buk mama parduotuveje) dydis M, 50 Lt
Vilnius, tik az 4u.gif
Atsakyti