Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(medituk @ 2008 09 15, 19:08)
O kur galima rasti proginiu rubeliu  nestuke.gif  Vilniuje?  BUK MAMA vasara ziurejau, tai vos keletas modeliuku, is kuriu man net ju maziausiais S dydis per didelis doh.gif  Nei Mamu Zonoj, nei toj parduotuvej VCUP'e proginiu rubu nemaciau g.gif

Ieškok Pinolinoje, PC Mada, Viršuiškėse. Tik kainos ten doh.gif blink.gif
Atsakyti
Topų Lindex'e Vilniui galima rast visokiausių, nes dydžių pasirinkimas lb didelis thumbup.gif
Atsakyti
Savaitgalį su drauge ieškojom rūbelių nestuke.gif tai radom visai neblogų bazėj raudonoj galerijoj, būsimoms mamytėms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 21, 17:00)
Savaitgalį su drauge ieškojom rūbelių  nestuke.gif tai radom visai neblogų bazėj raudonoj galerijoj, būsimoms mamytėms  thumbup.gif

o kokios kainos ten rubeliu?
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 15, 13:06)
Man bazėj tai visai nepatiko tas skyrius kur būsimoms maytėms  doh.gif džinsai tokio seno garinimo, o ir kainos užkeltos  doh.gif šeštadienį zaroj aptikau kelis džinsus  nestuke.gif tai visai neblogi, o ir kaina nesikandžioja  thumbup.gif dar bandysiu nuvažiuot į berods Mama mia savanorių pr.  4u.gif

Persiprašau, bet apie Zaros džinus mamytėms patyliu.. vakar kaip tik matavaus. ta medvilnė, juosianti pilvą kažkokia nelabai kaip pasiūta, atsisėdus visi stringai išlenda doh.gif per žemai ji iš nugaros eina.. nu nepatiko visiškai.. bet va sijona, tai thumbup.gif , tik dydžių nebuvo, s per mažas, o L skęstu...
žodžiu tęsiam rūbų paieškas toliau...
Atsakyti
O as kaip tik bazej issirinkau superinius dzinsiukus, patogus nerealiai. Aisku, yra gal ir tokiu, kad atrodo kaip seno garinimo, bet paieskojus radau visai fainus smile.gif. O apie tas kainas... Man atrodo, kad ten jos normalios, nezinau kaip kitose parduotuvese. Jei cia kelnes 120 lt., taigi ir paprastos tiek kainuoja. As tai manau, kad issiversiu per visa nestuma su kokiom 3 kelnytem smile.gif

QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 15, 12:06)
Man bazėj tai visai nepatiko tas skyrius kur būsimoms maytėms  doh.gif džinsai tokio seno garinimo, o ir kainos užkeltos  doh.gif šeštadienį zaroj aptikau kelis džinsus  nestuke.gif tai visai neblogi, o ir kaina nesikandžioja  thumbup.gif dar bandysiu nuvažiuot į berods Mama mia savanorių pr.  4u.gif

Atsakyti
Nu as ir si savaitgali buvau uzsukus i bazes nestuke.gif rubeliu... bet sakyciau ne kaip man ten sekes... dzinsu nei vienu tinkamu neradau schmoll.gif visi kazkokie labai jau moteriski (senoviski)... gal as ieskot nemoku mirksiukas.gif g.gif
Senamiestyje maciau parduotuveje dzinsiukus, tik dar gerai neapziurejau (kainavo apie 156 lt), tai jau geriau ten reikis sia savaite uzsuk nei bilekokius is bazes uz 120 lt pirktis
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 09 22, 15:36)
O as kaip tik bazej issirinkau superinius dzinsiukus, patogus nerealiai. Aisku, yra gal ir tokiu, kad atrodo kaip seno garinimo, bet paieskojus radau visai fainus smile.gif. O apie tas kainas... Man atrodo, kad ten jos normalios, nezinau kaip kitose parduotuvese. Jei cia kelnes 120 lt., taigi ir paprastos tiek kainuoja. As tai manau, kad issiversiu per visa nestuma su kokiom 3 kelnytem smile.gif

Pasirodo bazėj keli skyriai nėščioms yra, tai vienam jau nelabai kas doh.gif o kitas tai visai neblogas, kainos tai kelnės ar džinsai 139lt, bliuskytės ir panašiai rolleyes.gif
zaros kai matavausi man ir keistoki buvo, mano pilvo dar nelabai matosi, tai s kabojo kažkaip doh.gif paltukas tai buvo toks trumpas visai, tik šiandieniniam orui ir tai besimatuojant kelios sagos ištrūko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilexxx: 22 rugsėjo 2008 - 16:01
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 22, 16:58)
paltukas tai buvo toks trumpas visai, tik šiandieniniam orui ir tai besimatuojant kelios sagos ištrūko  rolleyes.gif

blush2.gif pas mus su sagom panašus variantas irgi nutiko.. ir tikrai, paltukai tie tik šiandienai, o man kažkaip jau norėtųs įsisukti į kažką šiltesnio.. ypač kai nestuke.gif , tai kažkaip noris vėl neperšalt.
Beje, ne į temą, mūsų pilveliui šiandien lygiia 14 savaičių.. o iš išvaizdos atrodau jau lyg laukčiaus penktame mėn... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 23 rugsėjo 2008 - 06:39
o as blyn atvirksciai, jau mums beveik 16 sav., o nieko nesimato sad.gif... uztai ir kyla visokios paranojos, kai per gerai jautiesi ir nieko nejauti...

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 09 23, 06:37)
blush2.gif pas mus su sagom panašus variantas irgi nutiko.. ir tikrai, paltukai tie tik šiandienai, o man kažkaip jau norėtųs įsisukti į kažką šiltesnio.. ypač kai  nestuke.gif , tai kažkaip noris vėl neperšalt.
Beje, ne į temą, mūsų pilveliui šiandien lygiia 14 savaičių.. o iš išvaizdos atrodau jau lyg laukčiaus penktame mėn... blink.gif

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 09 23, 08:07)
kyla visokios paranojos, ....

mirksiukas.gif kiekvienas nėštumas skirtingas, mano mama visus 9mėn po kalnus laipiojo, tądien kai gimiau, negrus po Gwedimino pilį gainiojos... lotuliukas.gif gimdė besijuokdama ir aplamai nežino kas yra pykinimas, didelis pilvas ir pan... taip kad, mesk paranojas lauk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 09 23, 07:37)
blush2.gif pas mus su sagom panašus variantas irgi nutiko.. ir tikrai, paltukai tie tik šiandienai, o man kažkaip jau norėtųs įsisukti į kažką šiltesnio.. ypač kai  nestuke.gif , tai kažkaip noris vėl neperšalt.

Gal nueikit i Dar ne mama Donelaicio 91 Kaune, ten drauge labai faina vilnone skraiste pirko. Atrodo kaip paltukas ir tikrai silta. Ir striukiu buvo nestuke.gif .
Atsakyti