Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Eveline @ 2008 07 11, 11:13)
Naudoju Neutrogena 2in1 prausikli. Esu labai patenkinta. Oda švari, spuogų bveik nera.
O vat Clean and Clear šveitiklis man visiškas š****.

As naudoju Clean and Clear kasdienini sveitikli, tai man jis tikrai thumbup.gif , o vat Neutrogenos nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 14, 19:59)
dabar pagrinde naudoju Madaros putas, o Hauschkos valomaji krema tik kaip sveitikli karta i savaite.. anksciau naudojau Hauchkos krema kasdien, bet vis tik man kasdienai svelnesnes priemones reikia.. nors ir nera labai astri ta Hauschka..
galiu apie Madaros putas parasyt tai, kad bent jau man odos netempia po prausimosi, svelnios, gerai prausia.. turejau ir muiliuka anksciau is Madaros, tai putos simta kartu geresnes
kazkada turejau TBS arbatmedzio putas, tai panasios, tik kad tempdavo oda po prausimosi..

g.gif turbu tavo oda jautresne, jei Hauschkos tau siurkstokas, nes man jis toks svelnus visai....
siandien kaip tik uzejau i Eurovaistine, ir uzklausiau as turi Madaros kosmetikos, nes jau kur kitur neturejau jegu eit ir ieskot, tai kadangi neturejo, tai vel nusipirkau jau trecia Avene Cleanance valomosios emulsijos bonke mirksiukas.gif kazkaip prie Hauschka prausiklio neprisirisau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 15, 22:14)
g.gif turbu tavo oda jautresne, jei Hauschkos tau siurkstokas, nes man jis toks svelnus visai....
  siandien kaip tik uzejau i Eurovaistine, ir uzklausiau as turi Madaros kosmetikos, nes jau kur kitur neturejau jegu eit ir ieskot, tai kadangi neturejo, tai vel nusipirkau jau trecia Avene Cleanance valomosios emulsijos bonke  mirksiukas.gif kazkaip prie Hauschka prausiklio neprisirisau  ax.gif

turejau kazka Avene prausikli, neblogas buvo smile.gif
Atsakyti
esu daug isbandziusi veido prausikliu, bet jau kaip metai naudoju Qlinique (3 steps) priemone ir esu labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
Siuo metu Nivea prausiklis pats paciausias 4u.gif
Atsakyti
Naudoju Garnier "Pure", labai patenkinta, poveikis akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupciukas @ 2008 07 17, 17:29)
esu daug isbandziusi veido prausikliu, bet jau kaip metai naudoju Qlinique (3 steps) priemone ir esu labai patenkinta.  smile.gif

gal gali placiau papasakoti apie savo veidelio problematiskuma???ar tik siaip pavieniai spuogeliai??? nes mane taip pat jau seniai vilioja sie 3steps, bet vis kazkaip neprisiruosiu isbandyti... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 21 liepos 2008 - 20:27
as naudojau tonikus 3 ir 4 ir drekinanti geli. 3- gana spirituotas,dziovina oda, bet mano misriai jis buvo tinkantis, 4- labai stiprus. gelis irgi nieko ypatingo, nelabai suprantu kaip ta serija gali naikinti spuogus, nes tonikai dziovina, o geliukas nedrekina normaliai
Atsakyti
Sprendziu dilema: pasibaigus Uriage prausikliui pirkti Avene ar Madara? g.gif kuris labiau tiktu makiazui nuprausti? pieneliu nepripazystu schmoll.gif Madara tipo be chemijos ane? o Avene nuo spuogu?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 07 21, 23:25)
Sprendziu dilema: pasibaigus Uriage prausikliui pirkti Avene ar Madara?  g.gif kuris labiau tiktu makiazui nuprausti? pieneliu nepripazystu  schmoll.gif Madara tipo be chemijos ane? o Avene nuo spuogu?

as abu esu naudojus (tiksliau Avene anksciau naudojau, o dabar Madara putas turiu), na tai labai skirtingi dalykai biggrin.gif nezinau pagal ka cia jau issirinkt reiketu g.gif ir man abu geri.. unsure.gif
Atsakyti
As naudoju Thalgo prausikli,jis man nesausina vienintelis odos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes , gal galetumet patart koki prausikli riebej , su trupuciu spuogeliu ir pakankamai daug inkstiru veido odai geriau pirktis? 4u.gif
Atsakyti