Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

o as skaiciau,kad putojima sukeliancios chemines medziagos taip pat naudojamos ir skalbimo milteliuose. biggrin.gif
Atsakyti
naudoju dabar toki:
user posted image

nieko ispudingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 03, 12:05)
Aš irgi naudoju Madaros prausimosi putas veidui,man jos labai patinka ir makiažą gerai nuplauna bigsmile.gif , tikrai pirkčiau vėl drinks_cheers.gif

merginos kur galima įsigyti Madaros putų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 07, 19:04)
merginos kur galima įsigyti Madaros putų? 4u.gif

Vilniuje Sv. Stepono g. 10, arba Sarmose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 07 rugpjūčio 2008 - 18:24
QUOTE(Palomina @ 2008 08 07, 19:24)
Vilniuje Sv. Stepono g. 10, arba Sarmose

ačiū labai 4u.gif
o gal kas papasakos kaip jums šios putos? kaip savijauta, gal naudojat daugiau ką iš šios serijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 07 rugpjūčio 2008 - 19:08
Paskutiniai prausikliai AA oligovital, Propeller, Rasos jautriai odai, visi vienodai tiko ir patiko, svarbiausia, kad gerai ir švariai nuplauna makiažą,netraukia odos, o poto visvien tonikas ir kremas eina, tai ir nematau reikalo pirkti brangaus biggrin.gif
Dabar turiu Himalay, pirmas įspūdis ir geras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 03, 23:05)
naudoju dabar toki:
user posted image

nieko ispudingo  unsure.gif

man sio prausiklio kvapas labai patiko, o prausiklis tai nieko gero-nieko blogo nepadare rolleyes.gif ai padare - nepablogino veido bukles bigsmile.gif naudojau kartu su sios serijos toniku mirksiukas.gif
Atsakyti
siuo metu naudoju Avene firmos, vasara tai super, visai nesausina odos,malonios konsistencijos ir sebamed putas, irgi fainos, labai svelnios, cia viskas riebiai/misriai/jautriai odai
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 08 08, 12:19)
siuo metu naudoju Avene firmos, vasara tai super, visai nesausina odos,malonios konsistencijos ir sebamed putas, irgi fainos, labai svelnios, cia viskas riebiai/misriai/jautriai odai
user posted imageuser posted image

as siuo metu turiu uriage hyseac prausikli, sebamed putas ir christina fresh prausikli, kuri naudoju kasdien, o anuos du pagal nuotaika biggrin.gif labiausiai patinka christina... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 07, 19:52)
ačiū labai  4u.gif
o gal kas papasakos kaip jums šios putos? kaip savijauta, gal naudojat daugiau ką iš šios serijos?

na man tai tos Madaros putos nuostabios thumbup.gif nusiprausus jokio tempimo jausmo, gerai nuplauna makiaza, labai malonu prasutis su jom smile.gif o is Madaros tai as labai daug ka esu naudojus, bent jau man tai gera kosmetika
Atsakyti
Naudoju ir man patinka "Rasos" prausiklis, tinkantis visiem oos tipams. Toks neutralus, nedirginantis. Norėjau išbandyti jauriai odai skirtą prausiklį, nes teko girdėti neblogų atsiliepimų, bet nepavyko jo rasti g.gif
Atsakyti
as naudoju Loreal putas makiazui nusiprausti l.geros jos ir seip vakare visada jomis prausiuosi tongue.gif nesenei jas atradau bet man tai nepamainomas dalykas lotuliukas.gif
Atsakyti