Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Aš naudoju tokį prausiklį user posted image

Kasdienai man jis labai tinka. Nedžiovina odos kaip neutrogena, labai malonus ir skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti
o gal kuri bandet DECLEOR putojanti prausikli? labai idomu ar su juo galima plaut akiu makijaza- nes parasyta kad turi sudeti eteriniu alieju ir vandenu(nezinau kas cia per daiktas blush2.gif ), tai vat galvoju ar tie eteriniai aliejai negrauztu akiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 31, 13:37)
o gal kuri bandet DECLEOR putojanti prausikli? labai idomu ar su juo galima plaut akiu makijaza- nes parasyta kad turi sudeti eteriniu alieju ir vandenu(nezinau kas cia per daiktas blush2.gif ), tai vat galvoju ar tie eteriniai aliejai negrauztu akiu unsure.gif

kokiu vandenu? gal geliu vanduo ten? jei taip, tai geliu vanduo nieko blogo akims nedaro.. o eteriniu alieju tai akims tai reikia vengti
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 31, 20:28)
kokiu vandenu?  gal geliu vanduo ten? jei taip, tai geliu vanduo nieko blogo akims nedaro.. o eteriniu alieju tai akims tai reikia vengti

vadinas nepirksiu blush2.gif nors braskese dabar 50 proc. nuolaida, tai ir susidomejau. gaunas 40lt. bet dabar dar domiuos madaros putomis, o idomu ar Decleor yra naturali- na ta prasme be parabenu? niekur nerandu sudeties kosmetikos, isvardyjami tik veiklieji aliejai, o kokio dar velnio prideta neraso unsure.gif
tiek nualinau savo oda- noris ismest visas priemones ir naudotis tik naturaliom, bet irgi neaisku ar tiks, o kai tos naturalios priemones tokios nepigios tai irgi gaila pinigus metyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 31, 20:33)
vadinas nepirksiu blush2.gif  nors braskese dabar 50 proc. nuolaida, tai ir susidomejau. gaunas 40lt. bet dabar dar domiuos madaros putomis, o idomu ar Decleor yra naturali- na ta prasme be parabenu? niekur nerandu sudeties kosmetikos, isvardyjami tik veiklieji aliejai, o kokio dar velnio prideta neraso unsure.gif
tiek nualinau savo oda- noris ismest visas priemones ir naudotis tik naturaliom, bet irgi neaisku ar tiks, o kai tos naturalios priemones tokios nepigios tai irgi gaila pinigus metyt doh.gif

Decleor ner naturali, aisku naudoja ji visokius naturalius komponentus, bet ir sintetikos yra..
Madaros putos bent jau man tai nuostabios thumbup.gif labai malonu su jom praustis bigsmile.gif ka turejau (turejau nemazai biggrin.gif ), tai viskas patiko, na aisku kai kurios priemones labiau, kai kurios maziau, bet nebuvo kad netiktu ar visiskai nepatiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 23, 00:27)
Aš naudoju tokį prausiklį user posted image

Kasdienai man jis labai tinka. Nedžiovina odos kaip neutrogena, labai malonus ir skaniai kvepia smile.gif

o kokia tavo odele??? ir ar jis nera grubus???juk gi scrub'as???
Atsakyti
pakaitom naudoju
user posted image
ir
user posted image
esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 31, 19:52)
o kokia tavo odele???  ir ar jis nera grubus???juk gi scrub'as???

man jis per grubus, sunaudojau viena ir daugiau niekad nepirksiu
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 31, 21:40)
Decleor ner naturali, aisku naudoja ji visokius naturalius komponentus, bet ir sintetikos yra..
Madaros putos bent jau man tai nuostabios  thumbup.gif labai malonu su jom praustis  bigsmile.gif  ka turejau (turejau nemazai  biggrin.gif ), tai viskas patiko, na aisku kai kurios priemones labiau, kai kurios maziau, bet nebuvo kad netiktu ar visiskai nepatiktu  g.gif

Palomina, o tu su madaros putom akis plauni? ar irgi negalima unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 01, 10:12)
Palomina, o tu su madaros putom akis plauni? ar irgi negalima unsure.gif  ?

viena kart bandziau plaut, na visai neblogai nuplove naturalu tusa (Hauschkos), bet as akims Weledos pieneli naudoju (tiksliau vakar jau pabaigiau), man labiau patinka..
seip putos nepastebejau, kad oda sausintu ar dar ka nors neigiamo darytu.. po prausimosi odos netraukia..
Atsakyti
Aš irgi naudoju Madaros prausimosi putas veidui,man jos labai patinka ir makiažą gerai nuplauna bigsmile.gif , tikrai pirkčiau vėl drinks_cheers.gif
Atsakyti
tie prausikliai kurie putoja girdejau geri, jie isputoja visus nesvarumus. AS naudoju M120 prancuzu firmos putojanti prausikli ir man lb gerai isvalo, yra ir sausai ir piebiai odai, jie brangesni, aie 48lt, bet dar yra sebamedo prausikliai veidui ir kunui irgi malonus thumbup.gif
Atsakyti