Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Homonoja @ 2008 08 23, 17:01)
Mano veido oda misri, poreta, jautri ir apkritai problematika  doh.gif  paskutiniu metu kaip prausikli naudojau vaikiska muila Tindi-Rindi. Kazkuri panele, nepamenu sitoje temoje klause, ar nuplauna muilas makijaza. Atsakau - taip. As du kartus muiluoju ir plaunu su siltu vandeniu, o treciaji karta nusimuilavusi veiduka, perplaunu saltu vandeniu. Va  4u.gif  Esu patenkinta rezultatu  thumbup.gif

muio nepatariu, ji issausina PAVIRSIU, ir atrodo, kad problema nyksta, bet is tiesu tai tik dehidratacija, bet ne riebalu salinimas. Paskui gali tekt kovot su dviem problemom is karto.
Nebandei paprasto Garnier melynojo "Pure"? manau jis kaip tik tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 08 24, 10:45)
muio nepatariu, ji issausina PAVIRSIU, ir atrodo, kad problema nyksta, bet is tiesu tai tik dehidratacija, bet  ne riebalu salinimas. Paskui gali tekt kovot su dviem problemom is karto.

As ji naudoju ir tikrai patenkinta esu rolleyes.gif
Atsakyti
As jau ilga laika naudiju Garnier Pure 3 in 1 thumbup.gif Man jis labai tinka, poru galima sakyti nera, na bent jau nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 08 24, 10:45)
muio nepatariu, ji issausina PAVIRSIU, ir atrodo, kad problema nyksta, bet is tiesu tai tik dehidratacija, bet  ne riebalu salinimas. Paskui gali tekt kovot su dviem problemom is karto.

Ne, nebandziau, tik, kad vakar nusipirkau Neutrogenos prausikli, reikia ji isnaudoti g.gif
Atsakyti
labai patiko PUPA veido putos, skirtos normaliai-misriai odai. Talpa - 250 ml, kaina - 37 Lt. Pakanka vieno paspaudimo, labai mlonus kvapas, nesausina, nedziovina odos, nuprausus lieka labai svelni.

Raso taip: Prausimosi putos, skirtos nuplauti veido makiažą. Valiklis praturtintas drėkinamosiomis savybėmis. Labai švelnus veidui ir akims. Tekstūra: losjonas, tačiau paspaudus dozatorių išgaunamos švelnios putos. NESLĖGINIS. Normaliai ir mišriai veido odai.

user posted image

ot reklama pavariau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 24 rugpjūčio 2008 - 12:40
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 24, 08:25)
Kiek supratau, tau sveitiklis labiau nepatinka?  g.gif

man nepatinka ir sveitiklis ir tas prausiklis kur gali naudot kaip kokia kauke,nors stengiaus naudot tik 2k per savaite vistiek taspats,oda tempia,truputi nusausina ir nelabai malonus jausmas po prausimosi.atrodo geriau tik vienas vanduo,bet jis spuogeliu nei sutraukia nei naikina. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 24, 11:37)
labai patiko PUPA veido putos, skirtos normaliai-misriai odai. Talpa - 250 ml, kaina - 37 Lt. Pakanka vieno paspaudimo, labai mlonus kvapas, nesausina, nedziovina odos, nuprausus lieka labai svelni.

Raso taip: Prausimosi putos, skirtos nuplauti veido makiažą. Valiklis praturtintas drėkinamosiomis savybėmis. Labai švelnus veidui ir akims. Tekstūra: losjonas, tačiau paspaudus dozatorių išgaunamos švelnios putos. NESLĖGINIS. Normaliai ir mišriai veido odai.

user posted image

ot reklama pavariau lotuliukas.gif

tikrai thumbup.gif manau kai busiu LT butinai reiks pasiimti 4u.gif o kur ja rast?droge,sarmoj.vaistinej?
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 08 24, 15:11)
man nepatinka ir sveitiklis ir tas prausiklis kur gali naudot kaip kokia kauke,nors stengiaus naudot tik 2k per savaite vistiek taspats,oda tempia,truputi nusausina ir nelabai malonus jausmas po prausimosi.atrodo geriau tik vienas vanduo,bet jis spuogeliu nei sutraukia nei naikina. doh.gif
Papildyta:
tikrai thumbup.gif manau kai busiu LT butinai reiks pasiimti 4u.gif o kur ja rast?droge,sarmoj.vaistinej?

ju surasi Kristianoje ir Kosmadose. Kitur nemaciau
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 08 23, 14:32)
kiek teko SM skaitinejant uzmatyt, tai klp rusiskos kosmetikos parduotuviu irgi yra. tai gal reiktu tiesiog jose apsilankyt?  ax.gif

būtinai 4u.gif beje dabar aš prausiu veidą šaltu vandeniu plius medimix smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 24, 20:54)
būtinai  4u.gif  beje dabar aš prausiu veidą šaltu vandeniu plius medimix  smile.gif

tris dienas nebeturėjau medimix muiliuko, tai šakės doh.gif pridygo vėl spuogelių ir inkštirų schmoll.gif jau db nusipirkau vėl, tai ryškiai atsigavo odytė wub.gif ir Teebaum kaukės į nieką kol kas nekeisčiau...
Atsakyti
O kaip rasos visiems odos tipams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 27, 19:53)
tris dienas nebeturėjau medimix muiliuko, tai šakės  doh.gif  pridygo vėl spuogelių ir inkštirų  schmoll.gif  jau db nusipirkau vėl, tai ryškiai atsigavo odytė wub.gif  ir Teebaum kaukės į nieką kol kas nekeisčiau...

kiek skaitau, daug kam medimix muiliukas labai tinka, na bet man tai labai jau sausina jis, nuo spuogiuku jokiu rezultatu ir prausiant ji nuo veido man kaip plevele atrodo uzsidejus kazkokia, nepatinka man jis veidui schmoll.gif tad paskaiciau, kad tinka ir nuo prakaitavimo, tai kuo puikiausiai naudoju ji kojom ir pazastim lotuliukas.gif dar duse kartais pamuiluoju nugaryte, tai vat ten biskiuka spuogiukam padeda, nors nedaug ten ju....
Atsakyti
O as naudoju alterra veido prausimosi putas su metomis bei nivea oxygen power atkuriama veido prausikli su deguonimi ax.gif abu naudoju pagal situacija, nes nivea skirtas normaliai odai, o alterra - problemiskai rolleyes.gif
Atsakyti