Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 23, 00:48)
man per menesi neuzkimso ax.gif  jis tikrai labai lengvutis, uztai ir sakau kad sausaodems manau kad per lengvas butu. net ir man ziemai reiks pasieskot kazko riebiau- gal maitinanti is tos pacios serijos ax.gif

cia kalbi apie rausva serija?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 22, 14:35)
dėkui, o kur tu jį įsigijai?

pirkau svaros prekese, bet esu maciusi vilniuje siaures miestelio martinoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 23, 01:41)
cia kalbi apie rausva serija?

nu taip 4u.gif serija jautriai odai be parabenu ir kvepikliu smile.gif melynosios serijos drekinamasis kremas siek tiek per riebus- labiau tinkamas saltam sezonui.
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 08 23, 10:23)
pirkau svaros prekese, bet esu maciusi vilniuje siaures miestelio martinoje  smile.gif

aš iš Klp doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 23, 11:26)
aš iš Klp  doh.gif

kiek teko SM skaitinejant uzmatyt, tai klp rusiskos kosmetikos parduotuviu irgi yra. tai gal reiktu tiesiog jose apsilankyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 23, 10:31)
nu taip 4u.gif  serija jautriai odai be parabenu ir kvepikliu smile.gif  melynosios serijos drekinamasis kremas siek tiek per riebus- labiau tinkamas saltam sezonui.

Va kodėl man to Rasos prausiklio kvapas toks keistas, todėl, kad be kvepiklių jokių tik dabar daėjo doh.gif lotuliukas.gif Įpratusi buvau, kad kvepėtų tie prausikliai visokia chemija, dabar jau net neįprasta tokį bekvapį naudoti blink.gif
Atsakyti
Mano veido oda misri, poreta, jautri ir apkritai problematika doh.gif paskutiniu metu kaip prausikli naudojau vaikiska muila Tindi-Rindi. Kazkuri panele, nepamenu sitoje temoje klause, ar nuplauna muilas makijaza. Atsakau - taip. As du kartus muiluoju ir plaunu su siltu vandeniu, o treciaji karta nusimuilavusi veiduka, perplaunu saltu vandeniu. Va 4u.gif Esu patenkinta rezultatu thumbup.gif

Papildyta:
Bet kadangi muiliukas baigiasi, siandien nusipirkau pabandymui Neutrogenos veido prausikli 2-in-1 prausiklis ir kauke. Ispudzius papasakosiu isbandziusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 23, 16:01)
Mano veido oda misri, poreta, jautri ir apkritai problematika  doh.gif  paskutiniu metu kaip prausikli naudojau vaikiska muila Tindi-Rindi. Kazkuri panele, nepamenu sitoje temoje klause, ar nuplauna muilas makijaza. Atsakau - taip. As du kartus muiluoju ir plaunu su siltu vandeniu, o treciaji karta nusimuilavusi veiduka, perplaunu saltu vandeniu. Va  4u.gif  Esu patenkinta rezultatu  thumbup.gif

Papildyta:
Bet kadangi muiliukas baigiasi, siandien nusipirkau pabandymui Neutrogenos veido prausikli 2-in-1 prausiklis ir kauke. Ispudzius papasakosiu isbandziusi  smile.gif

mano panasi.o ta NEUTROGENA turiu ir sveitikli ir prausikli,bet nesu juo patenkinta schmoll.gif po nemazai laiko siandien vel pabandziau sveitikli,ir vis nepatiko-nemaloniai sutraukia oda t.y. kakta ir smilkinius,siaip jis beveik naujas,tik kelis kartus naudotas,mesti gaila o gal kas noretu nupirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 08 23, 19:57)
mano panasi.o ta NEUTROGENA turiu ir sveitikli ir prausikli,bet nesu juo patenkinta schmoll.gif po nemazai laiko siandien vel pabandziau sveitikli,ir vis nepatiko-nemaloniai sutraukia oda t.y. kakta ir smilkinius,siaip jis beveik naujas,tik kelis kartus naudotas,mesti gaila o gal kas noretu nupirkti? blush2.gif

eik i kosmetikos isparduotuve. prausikli-kauke esu 3 vnt. sunaudojusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Apvalute, tai tau taip labai patiko tas Neutrogenos prausiklis-kaukė, kad ne tris vienetus sunaudojai? blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 08 23, 18:57)

Kiek supratau, tau sveitiklis labiau nepatinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 08 23, 20:43)
Apvalute, tai tau taip labai patiko tas Neutrogenos prausiklis-kaukė, kad ne tris vienetus sunaudojai? blink.gif  4u.gif

aga, tuo metu man jis tiko:)
Atsakyti