mišriai odai kol kas man labiausiai patiko opsiderm prausiklis. labai skalsus, gerai plauna makiažą, nerealiai ilgam užtenka. dabar turiu decleor - tai irgi geras, gerai plauna, skaniai kvepia,tik naudojasi žymiai didesniais tempais.
QUOTE(henika @ 2008 08 29, 08:28)
dabar turiu decleor - tai irgi geras, gerai plauna, skaniai kvepia,tik naudojasi žymiai didesniais tempais.
Gal gali parašyt, kaip tiksliau tas Decleor vadinasi? Ir kokia maždaug kaina?
QUOTE(Dusele @ 2008 08 24, 10:45)
muio nepatariu, ji issausina PAVIRSIU, ir atrodo, kad problema nyksta, bet is tiesu tai tik dehidratacija, bet ne riebalu salinimas. Paskui gali tekt kovot su dviem problemom is karto.
Nebandei paprasto Garnier melynojo "Pure"? manau jis kaip tik tau
Nebandei paprasto Garnier melynojo "Pure"? manau jis kaip tik tau

Kaip ir minejau, nusipirkau Neutrogenos prausikli, viskas man patinka, veido neerzina, makijazas nusiprausia, vikas ciki

QUOTE(Homonoja @ 2008 08 29, 11:50)
Kaip ir minejau, nusipirkau Neutrogenos prausikli, viskas man patinka, veido neerzina, makijazas nusiprausia, vikas ciki
Kaip kaukes jo dar neismeginau. Vienintelis dalykas kas man nepatinka, tai, kad ji saldo
Viskas butu super jei nesaldytu.

Kaip keista, man jis nesalde

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 29, 11:59)
o man kaip tik saldantys patinka, ir butu labai patike, jei butu salde 

Jei nori saldancio, tikrai patiks melynas Garnier. Mane jis buten saldymu ir nervino

QUOTE(Shania @ 2008 08 29, 12:19)
Jei nori saldancio, tikrai patiks melynas Garnier. Mane jis buten saldymu ir nervino 

O geras, o kokiai odai jis? Probleminei?

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 29, 11:59)
o man kaip tik saldantys patinka, ir butu labai patike, jei butu salde 

as turiu Neutrogena 2in1, ten ir prausiklis ir kauke, gal yra dar kokiu nors. Man saldo, nezinau

QUOTE(Homonoja @ 2008 08 29, 13:10)
as turiu Neutrogena 2in1, ten ir prausiklis ir kauke, gal yra dar kokiu nors. Man saldo, nezinau
Tai gal cia tik man jis saldo, nieko nebesuprantu, gal neturi jis saldyti 

as ta pati turejau, dvi pakuotes sunaudojau, bet paskui pakeiciau, nes oda priprato, man, kiek pamenu, saldydavo tik kai kaip kauke laikydavau, bet siaip prausiantis tai nea

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 29, 12:21)
Neatsimenu, probleminei ar jaunai

Dar man patiko Eucerin jautriai odai, siandien nusipirkau Rasos prausikli jautriai odai, bandysiu

Eurokose nusipirkau prausiklį "Živaja kosmetika". Visa ta serija skirta naudoti ciklais arba nuolat, jei moteris virš 40.
jau kelios dienos juo prausiuosi, esu laaabai patenkinta. Nuo jokio prausiklio oda nebūdavo tokia švelni kaip nuo šito. Ir nė kiek nesausina.
jau kelios dienos juo prausiuosi, esu laaabai patenkinta. Nuo jokio prausiklio oda nebūdavo tokia švelni kaip nuo šito. Ir nė kiek nesausina.
QUOTE(Shania @ 2008 08 29, 15:17)
Neatsimenu, probleminei ar jaunai
Bet siaip jis man butu geras, nes puikiai nuvalo, tik va saldymas nepatinka
Dar man patiko Eucerin jautriai odai, siandien nusipirkau Rasos prausikli jautriai odai, bandysiu

o nesausina labai?

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 29, 15:46)
Bent jau man nesausino, nors mano oda jautri ir linkusi sauseti