Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 14, 18:23)
Į kliviją nepanašus vien tuo jog augina didelį "cibulį" lotuliukas.gif ko neturi klivija.
Priežiūra manau abieju panaši, tik va manasis žydi kasmet po pora kartų, o va taviškis tai kantrybės išbandytojas, kiek girdėjau nes pati jo neauginu.

niu, bent jau abu amariliniai cool.gif
blyn, kiek info meta - tai panacėja nuo visokiausių ligų g.gif niu, nežydės, tai tepaliukus gaminsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Apie krinukus. yra daug aprašymų, tik rasti reikia laiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 14, 16:31)
Livai, mokėjau 5 litus, su visu vazonu smile.gif

blink.gif blink.gif eik sau doh.gif ,dar tokiu kainu buna?? cia koks ispardavimas ar kaip?
tai dabar augink ir dziaukis, gal sulauksi ziedeliu ir mums parodysi mirksiukas.gif

o mano rudeni kaip nuzydejo, tai taip vargo unsure.gif , ne vieno lapelio neuzaugino schmoll.gif , bet ir nedziuvo......siandien persodinau tai..... doh.gif doh.gif kiek saknu supuvusiu....o vabaliuku baltu mazyciu.... doh.gif doh.gif , tai nuploviau visa ,aplupinejau svoguna (atrode sveikas ir grazus), gal dabar augs g.gif
Butu labai gaila, jei neisgyventu verysad.gif man siat gelyte miela labai wub.gif
Atsakyti
Livai, vdu botanikos sodo kainininkas. kairiame šone - augalų kainos, tik nepažiūrėjau, ar pernykštės ar šiųmetės. aš dar pernykštėmis nupirkau smile.gif
Atsakyti
aciu, muminuk, 4u.gif , kazkaip nepagalvojau kad botanikos sode galima taip nebrangiai augaleliu isigyt smile.gif
o tu dar ne ligoninej?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 03 16, 08:37)
aciu, muminuk, 4u.gif , kazkaip nepagalvojau kad botanikos sode galima taip nebrangiai augaleliu isigyt smile.gif
o tu dar ne ligoninej?? g.gif

tik tą sąrašiuką išsispausdink arba išsirašyk, ko norėtum. o nuvažiavusi ir ką nors pamačiusi gal dar ir nesąrašinį iškaulinsi mirksiukas.gif

dar ne ligoninėj, panašu, kad galiu vaikščioti ir 42 savaites vietoj 40 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 08:43)
tik tą sąrašiuką išsispausdink arba išsirašyk,

doh.gif

gerai thumbup.gif , taip reiks ir padaryt, nes kaip supratau, dar kovo men nemokamas iejimas ax.gif

biggrin.gif nu sekmes tau, lauksim naujienu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ale tikrai doh.gif nebuvau atkreipusi į muminuko liniuotę taigi paskutines dieneles ritinėjasi nestuke.gif, o jai dar gėlytės galvoje thumbup.gif
sėkmės ir sveikatytės abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Muminukas uzsieme gelytem tai pamirso kad pilvuke zmogeliuka turi wub.gif
Atsakyti
nu mergaites,kaip krinukai jusu laikosi?maniskis tai gerai lapukus leidzia zaliuoja1 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 27, 10:54)
nu mergaites,kaip krinukai jusu laikosi?maniskis tai gerai lapukus leidzia zaliuoja1 rolleyes.gif

na mano prieš kokį mėnesį galvojau pasimyrios -permylėjau doh.gif blush2.gif
tai aš jį iškasiau, nurinkau šaknis netikusias dar svoigūną biški nugrandžiau kur puvinys jau įsimetęs buvo ... ir persodinau
tai dabar jau na naujų lapų dar neleidžia, paipaliojasi, bet esantys lapai toliau neberuoduoja thumbup.gif
tai sakau gal išsikapanos biggrin.gif
Atsakyti
Pati gėlė laikosi labai gerai, tik va žiedyną tai lėtai augina, dar vis negaliu jums pasirodyti. mirksiukas.gif o taip nekantru.... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Jasmin @ 2009 03 27, 10:59)
tai dabar jau na naujų lapų dar neleidžia, paipaliojasi, bet esantys lapai toliau neberuoduoja  thumbup.gif
tai sakau gal išsikapanos  biggrin.gif

Kaip ir sakiau norės gyventi, augs.... bigsmile.gif
Sėkmytės auginant. 4u.gif
Atsakyti