Dabar baisiai ydomu kokia spalva nusipirkau, nes pirkau gi geltonus kardelius
Ir as ka tik PC Banginio Maximoj (Klaipeda) pirkau krinus, o gryzus puoliau ziuret ka isigijau
. Mokejau 3.49 Lt. uz kumscio didzio svogunas
. O sudeti buvo i kardeliu dezes ir uzrasyta Krinas
. As ziurejau ziurejau kas cia per naujoviski svogunai kardeliu ir pavadinimas kitoks
. O yra dar koks 15 svoguniuku
gal ir daugiau. Kagi teks vazonelio ieskoti 
Aš taip pat nusipirkau krino svogunelį Klaipėdoje, bet pirkau akropolio maximoj. Tai pas mane baltas (bent jau taip buvo parašyta prekės kortelėje), bet labai norėjau rožinio ir tebenoriu. Gal kitais metais maxima rožiniais krinais prekiaus
Pasodinau kai tik nusipirkau, o dabar jau matau, kad pradeda augti.
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 05 22, 12:23)
bet labai norėjau rožinio ir tebenoriu. Gal kitais metais maxima rožiniais krinais prekiaus
Sezono pradžioje prekiavo ir šiemet rožiniais...
QUOTE(*Mari* @ 2011 05 17, 12:37)
Esu parsisiuntusi du krinus. Vienas tik svogūnas (na kaip tulpės), kitas kaip maniškis su nupjautų lapų uodega. Aš juos abu pasodinau tik truputį įkišdama į žemę.
Tas su uodega dar lapų neišleidęs, jau žiedkotį leidžia
Kitas - nė krust, jaučiu sodinsiu į žemę giliai.
Žiūrėjau internete, tai vienus reikia sodinti giliai, kitus - paviršiuje. Dabar tai neprisimenu kuriuos
Laukiu gražaus žiedo. Nufotografuosiu. Beja, ir mano senasis jau su žiedkočiu
Tas su uodega dar lapų neišleidęs, jau žiedkotį leidžia
Žiūrėjau internete, tai vienus reikia sodinti giliai, kitus - paviršiuje. Dabar tai neprisimenu kuriuos
Laukiu gražaus žiedo. Nufotografuosiu. Beja, ir mano senasis jau su žiedkočiu
Pasirodo išlindo ne žiedas, o vaikas
QUOTE(*Mari* @ 2011 05 23, 18:15)
Pasirodo išlindo ne žiedas, o vaikas
. Taip keistai - iš svogūno, nes paprasto krino vaikai iš žemės išlenda... Svogūnėlis mažas, tik per piršto galą. Bus matyt, gal per vasarą dar mano naujokai išleis žiedus... Užtat mano senukas dar neišskleidęs pirmojo žiedo, jau antrąjį leidžia 
nu fantastika...(gaila kad jau sis mazylis uzsakytas, nesuspejau as ....) labai lauksim seneliuko foto sesijos
kazin kaip sekesi su mano svogunu?
QUOTE(<>I love......<> @ 2011 05 23, 22:45)
Puikiai
didelis didelis aciu....
QUOTE(*Mari* @ 2011 05 24, 21:20)
mano senukas su dviem žiedkočiais 
Ir aš vakar nusipirkau, Ukmergės g. Maximoje, dar daug liko, jei ką domina. Bandysiu auginti
. Vieną turiu jau senai, tai neauga, lapų beveik neleidžia, stovi toks užsikonservavęs. Gal su šituo geriau seksis.