Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

[quote=*Mari*,2011 05 24, 20:20]
mano senukas su dviem žiedkočiais smile.gif

naujokas apgavikas...

fantastika.... thumbup.gif
Atsakyti
jediara siuntinukas jau pas mane thumbup.gif didelis didelis aciu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir net nezinojau kad jie tokio dydzio buna blink.gif i kokia zeme ji geriausia sodint? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <>I love......<>: 30 gegužės 2011 - 08:25
QUOTE(<>I love......<> @ 2011 05 30, 10:24)
jediara siuntinukas jau pas mane  thumbup.gif  didelis didelis aciu...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir net nezinojau kad jie tokio dydzio buna  blink.gif  i kokia zeme ji geriausia sodint?  4u.gif

thumbup.gif

Sodink į universalią žemę - toks svogūnas tikrai turėtų žydėti mirksiukas.gif
Atsakyti
atsitiko nelaime, sugebejau nulauzt puse to koto.. labai blogai? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2011 05 31, 00:47)
atsitiko nelaime, sugebejau nulauzt puse to koto.. labai blogai?  doh.gif  unsure.gif

Nieko,tik svogūno nesutrink lotuliukas.gif viskas bus gerai.Turbūt į per mažą vazoną bandei tupdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 30, 22:50)
Nieko,tik svogūno nesutrink  lotuliukas.gif viskas bus gerai.Turbūt į per mažą vazoną bandei tupdyti g.gif

oij ne.. ne per maza.. tiesiog nutiko nelaime man ten su juo... doh.gif net papasakot neitu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2011 05 31, 07:49)
oij ne.. ne per maza.. tiesiog nutiko nelaime man ten su juo...  doh.gif  net papasakot neitu  laugh.gif

Na ir atsitikimas doh.gif
Atsakyti
Mano crinas pirktas maximoje prieš dvi savaites leidžia lapelius ir mane labai džiugina, o kaip kitų mergaičių crinukai auga g.gif Kaip manot ar mano crinas šiais metais žydės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 06 03, 19:21)
Mano crinas pirktas maximoje prieš dvi savaites leidžia lapelius ir mane labai džiugina, o kaip kitų mergaičių crinukai auga g.gif Kaip manot ar mano crinas šiais metais žydės? g.gif

Toks dydžio svogūnas turėtų žydėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 06 03, 18:21)

mano sunkiai auga verysad.gif ,pirkau cia kur merginos siuntesi is lenku,pries menesi koki pasodinau o taip nenoriai auga verysad.gif
Atsakyti
egleja,o jūsų crinas baltas? Gal svogūną per giliai į žemę pasodinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 06 03, 20:34)
egleja,o jūsų crinas baltas? Gal svogūną per giliai į žemę pasodinai g.gif

nu ne iki puses
Atsakyti