Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

Šiandien ėjau pro šalį ir staiga atsisukau pažiūrėti: mano crinas leidžia trečią žiedą!!! To dar nėra buvę wub.gif Tik gaila, kad žiedai greitai peržydi...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Mari* @ 2011 06 04, 22:29)
Šiandien ėjau pro šalį ir staiga atsisukau pažiūrėti: mano crinas leidžia trečią žiedą!!! To dar nėra buvę  wub.gif Tik gaila, kad žiedai greitai peržydi...

Nuostabiai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vakar buvo 2 mėnesiai kaip pasodinau maximoj pirktą kriną ir kaip jūs manot,išleido žiedkotį.Greit.Pasiskubino. thumbup.gif .Dabar lauksiu kokia spalva pražys.
Atsakyti
ŠAUNUOLIS..LAUKSIME FOTO...
Atsakyti
*Mari*, gražuolis jūsų krinas, o mano tinginys tik lapus augina, maksiminis tai šiltadaržyje tupi, gal tas susimils ir pražydės g.gif
Atsakyti
Štai koks mano krinas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ditė. @ 2011 07 20, 22:36)
Štai koks mano krinas biggrin.gif

Gražuolis wub.gif
Atsakyti
user posted image
Štai mano krinas,tiesą pasakius tik šiandien sužinojau smile.gif pernai kaimynė davė gėlę,sake žiemai nupjauk ir į rūsį.Aš taip ir padariau.
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2011 09 17, 21:16)

Štai mano krinas,tiesą pasakius tik šiandien sužinojau smile.gif pernai kaimynė davė gėlę,sake žiemai nupjauk ir į rūsį.Aš taip ir padariau.

Nuostabūs žiedai wub.gif
Atsakyti
Merginos, o krinai eina miegoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 09 17, 22:52)
Merginos, o krinai eina miegoti g.gif

visaip būna. Gali ir eiti, gali ir neiti. Maniškis šiemet nuėjo miegoti. Jau džiovina lapus. Šiaip iš principo manau, kad svogūniniams visiems ne prošal poilsis..
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 09 17, 22:07)

Tai gerai, tada ruosimies miegui ax.gif
Ir dar toks klausimas apie ismenes nieko neradau bet jos irgi tikraiusiai eina miegoti g.gif 4u.gif
Atsakyti