Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

QUOTE(Erikusia* @ 2012 11 04, 00:17)
Sveikos. Labai patiko gėlė. Kas turit parduot? Laukiu pasiūlymų 4u.gif

galiu baltažiedžio krinuko svogūna parduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 04 lapkričio 2012 - 09:02
Sveikos krinų mylėtojos. Kadaise žadėjau išmokti įkelti nuotraukas, ir parodyti, ką auginu. Dabar nežydi, nuotraukos iš praeities biggrin.gif . Gal galėtumėte padėti atpažinti 4u.gif .
Pirmasis. Gavau iš kaimynės. Kvepėjo.
user posted image
user posted image
user posted image

Antrasis. Jį pirkau Italijoje, mugėje, kur buvo daugybė nuostabiausių svogūnų. Etiketę nupaveikslavau, bet paskui nuotraukas praradau. Taip praradau ir pavadinimą. Galėjo būti krinas arba amakrinas ar kažkas panašaus. Už pirmąjį žiedeliai kur kas kuklesni. Antroje nuotraukoje galima augumą palyginti su pirmuoju, kuris yra kairėje rudame vazone. Nuotraukos iš 2010 ir 2011 metų žydėjimo.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
atrodo kad krinukai čia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 06, 21:52)

Tas kur žydi panašus į crinum Powelli. Cibulinė bigsmile.gif mirksiukas.gif , ar jau visas gėles kurios neturi svogūno išnaikinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 02 06, 20:51)
atrodo kad krinukai čia  wub.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 02 06, 21:45)
Tas kur žydi panašus į crinum Powelli. Cibulinė  bigsmile.gif  mirksiukas.gif , ar jau visas gėles kurios neturi svogūno išnaikinai lotuliukas.gif

Ačiū, mergikės 4u.gif
Man tas Jūsų terminas labai patiko biggrin.gif . Pagrinde svogūninės ir dar falenopsiai per du-tris metus susikraustę. Sanpaulijų jau kaip ir atsisakiau, visokių kitokių irgi stipriai sumažinau, nes nebetilpo. O svogūninės- favoritės be konkurencijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 08, 00:20)
Ačiū, mergikės 4u.gif
Man tas Jūsų terminas labai patiko biggrin.gif . Pagrinde svogūninės ir dar falenopsiai per du-tris metus susikraustę. Sanpaulijų jau kaip ir atsisakiau, visokių kitokių irgi stipriai sumažinau, nes nebetilpo. O svogūninės- favoritės be konkurencijos lotuliukas.gif

Nepersistenk mirksiukas.gif aš čia visai viena.
Skaitau, nu gi visai kaip aš devil.gif visas kurios neturi cibulio arba ne phalenopsiai, po truputį išgyvendinu. Kad būtų į temą blush2.gif mano crinas užsiaugino pusmetrinius lapus, O stovi rūsyje šaltai, nelaistytas jau porą mėn. Bandau taip žiedą prisišaukt wub.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]
va toki balta as turiu perleisciau,pernai atskyriau,ir dar prie mamos kokie 5 yra reikes pavasari vel atskirinet,kaip pasiute vaikus veda
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2013 02 25, 21:13)

va toki balta as turiu perleisciau,pernai atskyriau,ir dar prie mamos kokie 5 yra reikes pavasari vel atskirinet,kaip pasiute vaikus veda

Na ir gražuolis jis wub.gif
Atsakyti
Išties šaunus krinukas,O kas šauniausia kad lapų nenumeta ,auga kaip klivijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2013 02 25, 19:13)
[img

Gražutis thumbup.gif . Ar šitas kvepia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 vasario 2013 - 21:45
Sveikos vasarą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Keliu temą į viršų biggrin.gif

Kur krinų mylėtojos? Kam kas žydi? Per darbus ar malonumus nėra kada fotografuoti biggrin.gif ?
Pas mane vienas nužydėjo, o kitas dabar kvepia wub.gif . Vaizdeliai truputį aukščiau, nes tie patys augalai biggrin.gif . Šiaip paveikslavau ir dabar, tik nesužiūrėjau, kaip gavosi.
Atsakyti
Štai mano kvepiantysis krinas
user posted image
Atsakyti