Sveikos krinų mylėtojos. Kadaise žadėjau išmokti įkelti nuotraukas, ir parodyti, ką auginu. Dabar nežydi, nuotraukos iš praeities . Gal galėtumėte padėti atpažinti . Pirmasis. Gavau iš kaimynės. Kvepėjo.
Antrasis. Jį pirkau Italijoje, mugėje, kur buvo daugybė nuostabiausių svogūnų. Etiketę nupaveikslavau, bet paskui nuotraukas praradau. Taip praradau ir pavadinimą. Galėjo būti krinas arba amakrinas ar kažkas panašaus. Už pirmąjį žiedeliai kur kas kuklesni. Antroje nuotraukoje galima augumą palyginti su pirmuoju, kuris yra kairėje rudame vazone. Nuotraukos iš 2010 ir 2011 metų žydėjimo.
Ačiū, mergikės
Man tas Jūsų terminas labai patiko . Pagrinde svogūninės ir dar falenopsiai per du-tris metus susikraustę. Sanpaulijų jau kaip ir atsisakiau, visokių kitokių irgi stipriai sumažinau, nes nebetilpo. O svogūninės- favoritės be konkurencijos
Ačiū, mergikės
Man tas Jūsų terminas labai patiko . Pagrinde svogūninės ir dar falenopsiai per du-tris metus susikraustę. Sanpaulijų jau kaip ir atsisakiau, visokių kitokių irgi stipriai sumažinau, nes nebetilpo. O svogūninės- favoritės be konkurencijos
Nepersistenk aš čia visai viena.
Skaitau, nu gi visai kaip aš visas kurios neturi cibulio arba ne phalenopsiai, po truputį išgyvendinu. Kad būtų į temą mano crinas užsiaugino pusmetrinius lapus, O stovi rūsyje šaltai, nelaistytas jau porą mėn. Bandau taip žiedą prisišaukt
Kur krinų mylėtojos? Kam kas žydi? Per darbus ar malonumus nėra kada fotografuoti ? Pas mane vienas nužydėjo, o kitas dabar kvepia . Vaizdeliai truputį aukščiau, nes tie patys augalai . Šiaip paveikslavau ir dabar, tik nesužiūrėjau, kaip gavosi.