Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

koks gražus baltas wub.gif , maniškis rausvas, viskas, noriu ir balto doh.gif
Atsakyti
oooooo kvapas thumbup.gif thumbup.gif jai dar žiedus sujudinai tai iki ryto kvepės... wub.gif
Atsakyti
idomu koks pas mane bus.. unsure.gif dar nezydejo laugh.gif
Atsakyti
turiu kriną, tą ilgu kotu smile.gif , tai užpernai žydėjo ir po to vaikiuką užaugino. bet daugiau nežydi ir vaikų neaugina, kažin kodėl?
Atsakyti
ir vėl maniškis žydi....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 22 liepos 2012 - 16:29
QUOTE(evers @ 2012 07 22, 18:27)
ir vėl maniškis žydi....

Gražuolis wub.gif Jam pas Tave labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
evers, nuostabu, o kokios pas jus jam augimo sąlygos, kaip laistot, koks substratas, kad taip žydi. Maniškiai tai abu lauke vasaroja...
Atsakyti
jis auga ant šiaurinės palangės ..ir ta palangė pas mane aukštokai tai vis pamirštu palieti,kai jau atsimenu aplieju ir patrešiu kartu...gal gaunasi sausros koks periodas pas mane g.gif
Atsakyti
Labukas, cebulinės biggrin.gif . Permečiau akim praktiškai visą temą ir radau šį nuostabų apibūdinimą thumbup.gif . Aš irgi mylėtoja drinks_cheers.gif .Gaila, iš seniau nerodo visų nuotraukų, bet ir kiek rodo- nuostabūs žiedukai bigsmile.gif . Kenksmingi šie puslapiai, nes užsimaniau visų krinų, kokius tik turit bigsmile.gif. Turiu ir aš, tą ilgakotį rausvais žiedukais ir dar vieną, kriną-ne kriną, per žioplumą praradau pavadinimą. Labai norėčiau parodyti, bet dar nemoku įkelti nuotraukų, pasimokinti vis tingiu blush2.gif . Bet kada nors pasitaisysiu, gal kai atšals ax.gif . Priimkite ir mane į savo gretas 4u.gif
Atsakyti
sveika...malonu kad gretos didėja thumbup.gif labai įdomu būtų pamatyti jūsiškius .. rolleyes.gif
Atsakyti
laba diena
turiu rausvaziedzio krino vaikiuku,siandien persodinsiu,tai vaikus atskirsiu
Atsakyti
Sveikos. Labai patiko gėlė. Kas turit parduot? Laukiu pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti