Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

hm.....nezinojau,kad ji migdyt reikia blush2.gif , pavasari pirkau maximoj, per vasara augo kieme, vazone, rudeni inesiau i kambari ir dabar jo lapai kokio metro ilgumo, tai kaip man ji uzmigdyt? blush2.gif
Atsakyti
niekad jo nemigdau,visa laik vazonėlyje auga,į lauka nėra buvęs išneštas .žydi pas mane ne pirmą syk,o kai nužydėdavo tada lapus numesdavo,po kokio mėn vėl užaugindavo naujus,tik dabar lapukų nebespėjo išleist,žydėt užsimanė..
Atsakyti
nu vat, o man pardavus supermama sake, kad krinai nemiega doh.gif Tai pasodinau. Bet dabar jau baigia lapus numest,- itariu liulia uzsimane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2011 12 31, 13:27)
nu vat, o man pardavus supermama sake, kad krinai nemiega  doh.gif  Tai pasodinau. Bet dabar jau baigia lapus numest,- itariu liulia uzsimane  g.gif

Siaip as su jais kaip su kardeliais - atejo salnos, iskasiau, padejau dziuti, numete visus lapus. Pavasari vel sodinsiu i gelyna..
Atsakyti
pačioj pradžioj turbūt visus metus mano žaliavo,bet po žydėjimo kas kart nuruduoja lapai,bet greit vėl atželia,šį sykį turbūt jam sumaišė vietos pakeitimas,todėl mano dar nesužaliavęs...
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2011 12 31, 14:27)
nu vat, o man pardavus supermama sake, kad krinai nemiega  doh.gif  Tai pasodinau. Bet dabar jau baigia lapus numest,- itariu liulia uzsimane  g.gif

Čia aš sakiau, kad nemiega ax.gif Krinas neturi tokio ryškaus poilsio, kaip meileniai, jo nereikia išrauti ir nešti į rūsį. Jis pailsi vazone mažiau laistomas ir laikomas vėsiau.
Va tokios mano žinios, daug patirties jų auginime tikrai neturiu, bet maniškiai nemiega, nei moorei, nei povelli.Žaliuoja pilnu tempu, netgi sakyčiau, lapai žalesni dabar nei vasarą.
Atsakyti
o maniskis stovi visai prie lango, bet lapai toki isblyske ir beprotisko ilgio... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amun Ra @ 2012 01 06, 13:27)
o maniskis stovi visai prie lango, bet lapai toki isblyske ir beprotisko ilgio...  doh.gif  biggrin.gif

mano tas pat, tik dar du vaikai islindo smile.gif , o sakykit, ar jis zydes vasara, jei ziema isbus nemigdytas? vasara as ji planuoju vel isnest i kiema su vazonu arba sodint i gelyna
Atsakyti
ax.gif
o buvo taip....
user posted image
user posted image
jau kvepiame...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 01 19, 17:30)
ax.gif 
o buvo taip....

Nuostabu + kvapas wub.gif wub.gif wub.gif