Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 07, 15:20)
Karšta mums, karšta ir augalam, po dušo mano jaunesnysis krinas. wub.gif

user posted image

ir kokio amžiaus tas jaunesnysis lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinok bijau pameluoti! blush2.gif gal kokie trys žydėjimai kasmet buvo, tai kažkur grubiai apie 5m Bet senoji motinėlė tai dvigubai didesnė gyvena kaime pas mamą ( ji su dukra pradėjo eiti į pirmą klasę, dabar dukra jau 11 baigė lotuliukas.gif ) Vaizdelis tai jau nebekoks, svogūnas perplyšęs, lapukai irgi neišvaizdūs, liepiau jau jos atsisakyti, bet mama sako pagalvok juk ji kasmet žydi ir dar po pora kartų, kaip gali mesti! g.gif Taip ir auga senolė, mano ištremta . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 07, 16:26)
Žinok bijau pameluoti! blush2.gif gal kokie trys žydėjimai kasmet buvo, tai kažkur grubiai apie 5m Bet senoji motinėlė tai dvigubai didesnė gyvena kaime pas mamą ( ji su dukra pradėjo eiti į pirmą klasę, dabar dukra jau 11 baigė  lotuliukas.gif ) Vaizdelis tai jau nebekoks, svogūnas perplyšęs, lapukai irgi neišvaizdūs, liepiau jau jos atsisakyti, bet mama sako pagalvok juk ji kasmet žydi ir dar po pora kartų, kaip gali mesti! g.gif Taip ir auga senolė, mano ištremta . doh.gif

na man irgi gaila išmesti būna verysad.gif daiktas juk gyvas 4u.gif
Atsakyti
Nu man irgi , matai kad nemečiau kaimukan vežu jeigu ką. Bet ji jau tokia kad nebereiktų gailėti, tuo labiau jog mama jaunutę jau gerokai paaugintą turi.
Atsakyti
Tylu cia taip gal vaikiuku jau kartais yra nu taip nekantru laukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 07 16, 22:12)
Tylu cia taip gal vaikiuku jau kartais yra nu taip nekantru laukti  blush2.gif

Tai vaikiuku tai turim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 07 16, 22:12)
Tylu cia taip gal vaikiuku jau kartais yra nu taip nekantru laukti  blush2.gif

Būk kantri, pažadėjau tai tikrai turėsi. Šiuo metu ausiukai kyšo, tik dar negaliu atskirti, labai jau įsikabinęs į motulę. Laukiam kol atsišlies nors truputuką. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sigute klausau pioneer.gif

Atsakyti
Aleksoto turguje mačiau moteriškę,kuri pardavinėjo didelį Kriną,su lendančiu žiedeliu wub.gif Prašė 30 litų rolleyes.gif
Atsakyti
O jis kaip maniškis ar ant stiebo?
Sakyčiau brangokas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 17, 11:31)
O jis kaip maniškis ar ant stiebo?
Sakyčiau brangokas... g.gif

Klausiau pas asta tai ji sake kad ant koto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 17 liepos 2008 - 11:58
Supratau taip ir galvojau, jis dažniau randamas nei mamasis. blush2.gif
Atsakyti