Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

Man regis matei ismenės gumbelį ax.gif Ir aš tokį nusipirkau. Tai tuomet turėjau substratą pomidorams. Pamaišiau su kompostu. Labai greitai auga. Jau kokia 20 cm lapus išleido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 16 balandžio 2008 - 17:16
Tokį kokį aš turiu krinuką, tikrai niekada neteko matyti PC, bet gi visokių kitokių svogūninių pasitaiko, jo gal tai Ismenė . Žinoma kad ne per vėlai, žemę pasirink kambarinėms lapinėms gėlėms.
Atsakyti
Taip toli tokie groziai gyvena 4u.gif
Gal jau pas Sigute zydejimas vyksta wub.gif
Atsakyti
schmoll.gif Dar nevyksta, šiuo metu labai pasidavė augti į lapus, bet matosi centriuke kažkas panašaus į žieduko užuomazgą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepopuliari ši mano gėlė, temą čiut radau net 6 puslapyję nusiritusi.
Pasigodo be reikalo pasigyriau, tai buvo ne žiedukas, o lapas naujas. doh.gif
Šiandien atrodom taip.... bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
O mano kriniukas šaknų kad prisiaugino. Prieinu laistyt, žiūriu kažko iš vazono išlipęs. Pakeliu už keterėlės. Ogi pusė vazonėlio vien tik šaknys susiraizgę. Tai gaus dovanų naują.
Atsakyti
Nu jie mėgėjai ir lapus ir šaknis auginti.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 04, 16:41)
Nepopuliari ši mano gėlė, temą čiut radau net 6 puslapyję nusiritusi.
Pasigodo be reikalo pasigyriau, tai buvo ne žiedukas, o lapas naujas. doh.gif
Šiandien atrodom taip.... bigsmile.gif
user posted image

O kokia cia krino rusis, kad jis toks bekotis? g.gif Mano mama tai visa kruva turi bet jie su ilgais kotais ir zydi tokiais kiek pamenu svelniai violetiniais ziedais wub.gif
Atsakyti
Crinum asiaticium- koks ir temos pavadinimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 06, 13:13)
Crinum asiaticium- koks ir temos pavadinimas. mirksiukas.gif

Zinosiu bigsmile.gif O gal zinot kaip vadinasi tokia kaip pas crocus su kotu g.gif is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Persodinau savi kriniuką. Nu bet tiek šaknų prisiauginęs,kad reikėjo 10 kart didesnį puodą paimt. Niekaip kitaip sutalpint negalėjau. O lapų kaip ir neaugina naujų arba nesugebu pamatyt. tongue.gif

user posted image
Atsakyti