na mes tai po truputi,mazasis nepaleidzia is akiu visa diena,o ir nakties miegas tik siaip sau,taip,kad esu priklausoma nuo jo visa para

,neseniai pradejome su vaikstyne paeiti

,tai vis sioks toks uzsemimas jam,bet jei tik apsidairo ir nemato manes,tai tuoj saukia ,,gaga teik'',tai reiskia mama ateik

, net raidos centre man jau patare,kad tureciau kazkaip ji nuo saves bandyt atplesti,nes prilipes tikra ta zodzio prasme,bet kaip

,labai megsta knygeles vartyti,su mano telefonu zaisti,tai tiek jau prisizaide,kad nezinau kiek reikes uz issiustus sms moketi

,o siaip pas mano vaikeli labai zemas raumenu tonusas,o mankstintis nenori,as tik isinesu ritini,o jis ir pradeda rekti,o kokios gali buti geros mankstos,kai jis visas isitempia kaip styga nuo priesinimosi

,tiesiog nezinau ka ir daryti

,as jam sakau-pasivartyk ant sonuku-,o jis pasukioja galva i viena i kita puse ir juokiasi,suprask,kad jis jau pasivarte,medikai sako,kad jis turetu visa tai daryti,o kada? ta va-kokie mes silpnuciai ir mazuciai,labai jau viskuo atsiliekame nuo savo bendraamziu,ir pasiekimais ir gabaritais,jau kartais pradedi prarasti ir vilti,bet pasiziurai,kaip jis prisiyres su vaikstyne prie geles lapus purto,sypsosi ir niu-niu daro ir vel uzgimsta ta prarasta viltis,ir vel lauki to stebuklo
mes esame is suvalkijos
parasykite ir kitos kaip jum sekasi,pasigirkit,pasiguoskit