Įkraunama...
Įkraunama...

Kompleksinė negalia

SU NAUJAISIAIS 4u.gif
Bukit siais metais visi laimmingi,sveiki. stipri ir grazus 4u.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos,stiprybes jums visoms seis metais, ir mes gyvenam su depakinu jau du metai, pripratom , uzsigrudinom. maciau as daug vaikuciu patikekit ir labai sunkiu, pazystu ju mamas,jos labai stiprios moterys kartais joms net pavydziu tos stiprybes ir vidines ramybes manau tik motinos sirdis gali atlaikyti toki skausma. daznai ir as paluztu prasau Dievo, kad atimtu mano kojas, rankas, kad tik mano mazylis pradetu vaikcioti o lis ziuri i mane tokiom akim... ir juose as randu stiprybes eiti toliau. ramybes jums
Atsakyti
4u.gif SU NAUJAIS METAIS JUS VISAS
SRIPRYBES ,KANTRYBES,SVEIKATOS JUMS MAMYTES ,IR JUSU MAZYLIAMS 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Na ir kaip jums sekas?kaip maziukai auga,kokie pasiekimai?ar neuzpuole ligos?
Atsakyti
sveikos, leiskit ir man prisijunkti prie jusu smile.gif mano mazajam jau 16 metu, bet jis turi negakia nuo gimimo.jam daugybiniai apsigimimai:skeleto deformacijos, stemples atrezija, neissivyste bronchai, stuburo problemos,nezymus raidos sutrikimas, lengvo laipsnio hidrocefalija ir dar truputis smulkiu.mes vos issikapstome is vienos, kaip ima ir islenda kita beda...labai stengiames, bet jau abu kartais pavargstam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anam_kara @ 2009 01 03, 20:25)
sveikos, leiskit ir man prisijunkti prie jusu smile.gif mano mazajam jau 16 metu, bet jis turi negakia nuo gimimo.jam daugybiniai apsigimimai:skeleto deformacijos, stemples atrezija, neissivyste bronchai, stuburo problemos,nezymus raidos sutrikimas, lengvo laipsnio hidrocefalija ir dar truputis smulkiu.mes vos issikapstome is vienos, kaip ima ir islenda kita beda...labai stengiames, bet jau abu kartais pavargstam smile.gif

labukas
sveika prisijungus 4u.gif
kiekvienam duota savo,nenuostabu kad pavargstat.
Papildyta:
o is kokio miesto esat?
Atsakyti
as is klaipedos rajono,.gyvenam gudziam kaime.gerai, kad dab nors teises turiu
Atsakyti
QUOTE(anam_kara @ 2009 01 04, 15:58)
as is klaipedos rajono,.gyvenam gudziam kaime.gerai, kad dab nors teises turiu

ooo,beveik cia pat.as is kretingos.
Atsakyti
na taip, netaip toli nuo kretingos..skaitau jusu zunutes ir rodos grista preitis, ta pati sunkioji...kai manasis buvo visai mazutis, su kalnu baisiu diagnoziu, ir dar daugiau net neatrastu ligu ligeliu...kai mus paleido po operacijos is vilniaus santariskiu(tada jam buvo 3,5men) nedave jokiu nurodymu, vaistu..sake, vistiek neisgyvens iki metu...ir as arsi pioniere buvau,o ejau prie ausros vartu prasyt, kad tik jis gyventu...paskui daug visko buvo,keliones po ligonines, sanatorijas,..jus tai zinot...gyvenau kaip sapne,baisiam..aprimdavo vienos bedos, islysdavo kitos...mums nedave net invalidumo, nes nera jokios vienos ligos, o visos likusios netraukia iki ju punktu...kai kurie gydytojai pasigailedavo-gaudavom metam, kitiems...paskui vel ne...daug klaidingu diagnoziu buvo,..net cistine fibroze buvo rade, gyde, paskui paneige ..sake, nepasirupins net savim..o dab jis sportuoja(kiek leidzia sveikata),mokosi pagal bendra programa(ne pirmunas, bet labai stengias),ir yra didziausia mano atrama..domisi fotografija,piesia...as nesigiriu, tik sakau, kad buna stebuklai..tikekit, buna..nebus jam gyventi lengva, ligos jo nepaleidzia,vaistai pastoviai,..bet mes abu tikimes...nepykit, kad tiek daug prirasiau... smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anam_kara @ 2009 01 04, 23:19)
na taip, netaip toli nuo kretingos..skaitau jusu zunutes ir rodos grista preitis, ta pati sunkioji...kai manasis buvo visai mazutis, su kalnu baisiu diagnoziu, ir dar daugiau net neatrastu ligu ligeliu...kai mus paleido po operacijos is vilniaus santariskiu(tada jam buvo 3,5men) nedave jokiu nurodymu, vaistu..sake, vistiek neisgyvens iki metu...ir as arsi pioniere buvau,o ejau prie ausros vartu prasyt, kad tik jis gyventu...paskui daug visko buvo,keliones po ligonines, sanatorijas,..jus tai zinot...gyvenau kaip sapne,baisiam..aprimdavo vienos bedos, islysdavo kitos...mums nedave net invalidumo, nes nera jokios vienos ligos, o visos likusios netraukia iki ju punktu...kai kurie gydytojai pasigailedavo-gaudavom metam, kitiems...paskui vel ne...daug klaidingu diagnoziu buvo,..net cistine fibroze buvo rade, gyde, paskui paneige ..sake, nepasirupins net savim..o dab jis sportuoja(kiek leidzia sveikata),mokosi pagal bendra programa(ne pirmunas, bet labai stengias),ir yra didziausia mano atrama..domisi fotografija,piesia...as nesigiriu, tik sakau, kad buna stebuklai..tikekit, buna..nebus jam gyventi lengva, ligos jo nepaleidzia,vaistai pastoviai,..bet mes abu tikimes...nepykit, kad tiek daug prirasiau... smile.gif  smile.gif

Stipri jus moteris thumbup.gif jau tiek metu kovojat del vaiko sveikatos 4u.gif bet kodel tie gydytojai sugeba taip greit nurasyti vaikus ar suaugusiuosius,aiskus jiems tai lengviausia,nei ieskoti budu kaip gydyti doh.gif o dabar va berniukui jau 16m,kabinasi i gyvenima,turi savo pomiegius,mokosi,nu saunuolis thumbup.gif .
Atsakyti
kad nezinau ar stipri, gal jau tik pavargau verkt...senstu juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anam_kara @ 2009 01 05, 21:31)
kad nezinau ar stipri, gal jau tik pavargau verkt...senstu juk biggrin.gif

Bet sirdis jauna islieka thumbup.gif blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 09 sausio 2009 - 14:55