QUOTE(Ali @ 2006 11 03, 20:07)
Bet man patarė eit užsirašyt į mokyklą jau po naujųjų metų. Nes pas mus Baltupiuose yra daug vaikų.
Nustebau dėl patarimo. Manau, kad jei tikrai pagal gyvenamąją vietą jums priklauso Baltupių mokykla, tai problemų nebus užrašant ir iki pat vasaros. Kiek sunkiau, jei bandysit rašytis, o gyvenat kitame rajone. Aš užrašiau balandį ir nesulaukiau jokių komentarų, kad per vėlai ar, kad jau per daug prašymų surinkta.
O mes dar be to norim su vienu draugu patekt į tą pačią klasę. Manau, kad tai įmanoma
Prašyme būtinai nurodykite, pas kokią mokytoją norite papulti, tai gal ir pavyks su draugu mokytis. O klases formuoja, pagal mano patirtį, tik prieš pat rugsėjo pirmąją. Kiek man sakė, tai praėjusių metų prašymuose mažai kas nurodė, pas kokią mokytoją norėtų mokytis, tai buvo atsižvelgta į tuos, kas tokį pageidavimą pareiškė.
O šiaip nė vienais metais į pašto dėžutę nesu gavus pranešimo apie atvirų durų dienas mokykloj
Į pašto dėžutes pranešimo gal ir neįmeta kiekvienam, daugiausia skelbimų lentoje prie laiptinės kabina.