Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupių progimnazija

as visus keturis metus mokiausi pas Vida Ramanauskiene ir galiu visiems paliudyt, kad ji tikrai pati geriausia mokytoja bent jau toje mokykloje! nei as, nei mano tevai, nei mano klasiokai ja tikrai nenusivyleme nei karto! as jau baigiau 8 klases ir musu klase yra pati geraiausia astunta klase pagal mokymosi lygi, o tai jau daug tokiai mokyklai kaip baltupiu vidurine. Ramanauskienes indelio cia daug, nes mes esame beveik darnus kolektyvas siekiantis mokytis. todel kitais metais daug musu sia mokykla palieka! taciau sios mokytojos ir dar keliu kitu tikrai nepamirsiu! thumbup.gif biggrin.gif cool.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu įspūdžiais apie mokyklą, nes jau pradėjom ją lankyti. Visų pirma, sumažėjo klasių, kurios eis į antrą pamainą: tik 3 ir 5 klasės bus antroj pamainoj, o 4 jau eis į pirmą, nes, matyt, sumažėjo pradinukų, tai ir klasių atsilaisvino. O ir bendras moksleivių skaičius sumažėjo. Papuolėm pas tą mokytoją, kurios ir norėjom thumbup.gif Klasė neblogai sutvarkyta, nauji suolai, knygų nešiotis nereikia, jas davė mokykla. Reikės pirkti tik pratybos sąsiuvinius. Pirmokai mokosi pirmame aukšte, atskirame koridoriuje, tai su vyresniais beveik ir nesusitinka, nebent vestibiulyje ir valgykloje. Remontuoti kabinetų ir mokyklos tikriausiai mums neteks, nes Baltupių vidurinė bus iš esmės renovuojama iš struktūrinių fondų per artimiausius 2-3 metus.
Beje, direktorius pasigyrė ir mokyklos svetainėj radau gana gerą mokyklos įvertinimo reitingą : "Vilniaus miesto mokyklų tarpe mūsų mokykla - septintoje vietoje, Vilniaus vidurinių mokyklų tarpe - trečia" O bendroje Lietuvos mokyklų skalėje - 22 ! mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veda: 06 rugsėjo 2006 - 09:23
Sveikutės, aš savo vyresnėlį nuo kitų metų taip pat ruošiuosi leisti į Baltupių vidurinę. Gal kartais žinot, kokios mokytojos kitais metais turės pirmokėlius, kuri iš jų geresnė? Gal galite padėti 4u.gif Ir dar, prieš kiek laiko jūs ėjot užrašyti vaikus į mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2006 10 30, 13:33)
Sveikutės, aš savo vyresnėlį nuo kitų metų taip pat ruošiuosi leisti į Baltupių vidurinę. Gal kartais žinot, kokios mokytojos kitais metais turės pirmokėlius, kuri iš jų geresnė? Gal galite padėti  4u.gif Ir dar, prieš kiek laiko jūs ėjot užrašyti vaikus į mokyklą?


Kokios mokytojos kitais metais turės pirmąsias klases tikrai nežinau. Gal reikėtų pasidomėti pas mokyklos sekretorę. O užrašyti į mokyklą ėjau balandžio mėn., po atvirų durų dienos. Kiek prisiminenu, tai pageidautina, kad vaikas būtų užrašytas iki birželio mėn.
Atsakyti
O kada tos atvirų durų dienos būna? Ar buvot kas nors jose? Ar verta eit?
Šiaip suprantu, kad galima sužinoti, kokios bus mokytojos. Bet kad jų pavardės vis tiek nieko nesakys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2006 11 02, 11:35)
O kada tos atvirų durų dienos būna? Ar buvot kas nors jose? Ar verta eit?


Atvirų durų dienos būna kažkur balandžio mėn. Paprastai į Baltupių rajono namus būna išnešiojami skelbimai apie atvirų durų dieną, gal dar ir interneto svetainėje skelbia. Aš buvau prėjusį pavasarį, tai man buvo visai naudinga. Tuomet ir klases apžiūrėjom, ir visas būsimų pirmokų mokytojas mačiau, kitų mokinių pasirodymą žiūrėjau, mano pirmokėlis irgi su mokykla susipažino. Manau, kad visai naudinga bendram įspūdžiui ir supratimui.

QUOTE(Ali @ 2006 11 02, 11:35)
Šiaip suprantu, kad galima sužinoti, kokios bus mokytojos. Bet kad jų pavardės vis tiek nieko nesakys  unsure.gif


Jei žinosi mokytojų pavardes, tai lengviau bus susirinkti informaciją apie jas. Vis tiek kaip nors pavyks gauti daugiau info apie mokytojas.
Aš per atvirų durų dieną susižinojau pavardes, pasiklausiau ką ir kaip kiekviena mokytoja kalba ir po to pabendravau su toje mokykloje dirbančia pažįstama. Ir mūsų nuomonė apie mokytoją, kurią pasirinkau, sutapo.
Atsakyti
Bet man patarė eit užsirašyt į mokyklą jau po naujųjų metų. Nes pas mus Baltupiuose yra daug vaikų. O mes dar be to norim su vienu draugu patekt į tą pačią klasę. Manau, kad tai įmanoma g.gif
O šiaip nė vienais metais į pašto dėžutę nesu gavus pranešimo apie atvirų durų dienas mokykloj g.gif
Atsakyti
Aš manau, kad reiks po naujų metų nueiti ir pasiklausinėti. Bent jau kokie mokytojai bus. O tada jau galima ir pasiklausinėt apie konkrečius mokytojus. Aišku, gal labai neblogai būtų su pačiais mokytojais pasikalbėt. Mane šiek tiek neramina auklėtojos žodžiai apie mano sūnų, tai norėčiau su būsima mokytoja tai aptarti. Jos atsakymas labai daug lemtų man apsisprendžiant.
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2006 11 03, 20:07)
Bet man patarė eit užsirašyt į mokyklą jau po naujųjų metų. Nes pas mus Baltupiuose yra daug vaikų.


Nustebau dėl patarimo. Manau, kad jei tikrai pagal gyvenamąją vietą jums priklauso Baltupių mokykla, tai problemų nebus užrašant ir iki pat vasaros. Kiek sunkiau, jei bandysit rašytis, o gyvenat kitame rajone. Aš užrašiau balandį ir nesulaukiau jokių komentarų, kad per vėlai ar, kad jau per daug prašymų surinkta.

QUOTE(Ali @ 2006 11 03, 20:07)
O mes dar be to norim su vienu draugu patekt į tą pačią klasę. Manau, kad tai įmanoma g.gif


Prašyme būtinai nurodykite, pas kokią mokytoją norite papulti, tai gal ir pavyks su draugu mokytis. O klases formuoja, pagal mano patirtį, tik prieš pat rugsėjo pirmąją. Kiek man sakė, tai praėjusių metų prašymuose mažai kas nurodė, pas kokią mokytoją norėtų mokytis, tai buvo atsižvelgta į tuos, kas tokį pageidavimą pareiškė.

QUOTE(Ali @ 2006 11 03, 20:07)
O šiaip nė vienais metais į pašto dėžutę nesu gavus pranešimo apie atvirų durų dienas mokykloj  g.gif

Į pašto dėžutes pranešimo gal ir neįmeta kiekvienam, daugiausia skelbimų lentoje prie laiptinės kabina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veda: 26 lapkričio 2006 - 11:15
Mano pirmokėlis pranešė, kad vasario 7 d. 18 val. aktų salėje jie koncertuos būsimiesiems pirmokėliams ir jų tėveliams. Gal kam bus įdomu apsilankyti mokykloje ir su mokytojom susipažinti smile.gif
Atsakyti
Nu va, per tuos reikalus negalėjau nueit verysad.gif Bet vis tiek artimiausiu metu planuoju eit pas direktorių viską išsiaiškint.
Atsakyti
Mano 2 vaikai irgi lanko sią mokyklą.Mano nuomone-vaikus reikėtu leisti kiek galima arciau namu.O mokykla puse velnio. g.gif Remontas manau -pagerintu situaciją.Lankom,jei matysim ,kad nelabai,pakeisim mokyklą ir tiek. smile.gif
Atsakyti