Ji šiemet turi pirmokus. Tikrai nesiskundžiam šita mokytoja. Svarbiausia, kad vaikas patenkintas.
Planuojame nuo rudens leisti savo vaiką į šią mokyklą į 7 klasę.
Norejau pasiteirauti - gal žinot kaip su vietom, ar imanoma bus uzsirasyti ir patekti , jei pagal gyvenamą vietą Jeruzalės mokyklai priklausom?
Ir gal yra būsimų septintokų tėvelių - kuri klasė geresnė gal parekomenduotumėt
Norejau pasiteirauti - gal žinot kaip su vietom, ar imanoma bus uzsirasyti ir patekti , jei pagal gyvenamą vietą Jeruzalės mokyklai priklausom?

Ir gal yra būsimų septintokų tėvelių - kuri klasė geresnė gal parekomenduotumėt

As busimiems pirmokams siulyciau Violeta Blazyte. Mano dukra mokesi iki 4 klases pas ja ir liko labai patenkinta. As taip pat. Ji yra griezta bet vaikams tikrai patiks. Pati sake kad jos mokytos klases visada pagal zinias pirmauja tarp visu. Mano dukra dabar istojo i Jezuitus. O pati mokytoja Violeta Blazyte tikrai griezta bet turi ir gera humoro jausma. Noredama savo dukra uzrasyt pas ja tai ejau pas direktoriu ir trenkiau kumsciu i stala, tai ir prieme. Dukra labai liudi kad teks mokytoja ir mokykla palikti.
Apie mokyklos vyresnius ji nera geros nuomones. Jie stumdosi, rekia. Karta buvo pavoge kai kuriuos darbelius is dukros klases. Ir klase ir mokytoja isitikinusi kad tai padare gimnazistai. Kai kurie prie mokyklos daznai geria alu. Vaikai skundesi kad per pertraukas visokie ten ,,durniai" lysdavo be priezasties i ju klase.
Karta dukra grizo namo labai pasipiktinusi ir kai paklausiau ko tokia pikta ji ir pasake:
,,Musu mokytoja sake kad ji visai ne geriausia. Geriausia ta Damazeckiene. Ji tik garsiai kalba.
Apie mokyklos vyresnius ji nera geros nuomones. Jie stumdosi, rekia. Karta buvo pavoge kai kuriuos darbelius is dukros klases. Ir klase ir mokytoja isitikinusi kad tai padare gimnazistai. Kai kurie prie mokyklos daznai geria alu. Vaikai skundesi kad per pertraukas visokie ten ,,durniai" lysdavo be priezasties i ju klase.
Karta dukra grizo namo labai pasipiktinusi ir kai paklausiau ko tokia pikta ji ir pasake:
,,Musu mokytoja sake kad ji visai ne geriausia. Geriausia ta Damazeckiene. Ji tik garsiai kalba.

Beje mūsiškis į Jėzuitus po 4 klasės neįstojo, užtat dabar po 8 klasės įstojo ir į Licėjų, ir į Jėzuitų antrą etapą perėjo

QUOTE(Burberry* @ 2008 03 26, 17:47)
Mes gyvename Santariskese. Dukra eis i sia m-kla i pirma klase. Pora draugiu baige sia m-kla. Visos gerus aukstuosius mokslus baige veliau. Manau, si mokykla yra daug geresne nei Jeruzales
QUOTE(Laurama @ 2008 03 17, 12:02)
Laba,
gal kas galit pakomentuoti apie Baltupių vid. mokykla. Persikraustysim i Jeruzalę ir renkame savo trešiokėlei padoresnę ir esančią arčiau mokyklą. Kokie ten mokytojai ir paruošimo lygis? Ačiū iš anksto
gal kas galit pakomentuoti apie Baltupių vid. mokykla. Persikraustysim i Jeruzalę ir renkame savo trešiokėlei padoresnę ir esančią arčiau mokyklą. Kokie ten mokytojai ir paruošimo lygis? Ačiū iš anksto

sveiki,
gera mokytoja Zita Badaityte,

mano mergina eina pas Regina Gapanova. Dukra atsidziaugti negali, kad mokytoja fantastine. Man ji irgi patinka-grieztoka, neausina be reikalo burnos, maloni.
Kitamet ketinam saviski leist i sita mokykla i 1 klase. Gal kas zino kokie mokytojai kitamet tures pirmokus ir kokie atsiliepimai?
Mane irgi domina, kokie bus mokytojai, nes bernuzelis rudeni taip pat keliaus i pirma klase