Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai - 2

Siandien mano dukriukas is po nakties atsikele ir pamaciau sutrukusia puslyte - cia jau garantuotai randas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 08 29, 09:15)
Siandien mano dukriukas is po nakties  atsikele ir pamaciau sutrukusia puslyte - cia jau garantuotai randas verysad.gif

Randas atsiranda nudraskius šašą,o šašas atsiranda trūkus pūslytei. Trūkus puslytei randas neatsiranda 4u.gif Tokia vėjaraupių eiga-pūslytė,ji trūksta,užsideda šašiukas,šašiukas nukrenta(arba nudraskomas) 4u.gif Mano panelė 11 metų sirgo,tikrai nei vieno šašiuko nenudraskė,bet keli randeliai ant veido taip ir liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 08 29, 11:46)
Randas atsiranda nudraskius šašą,o šašas atsiranda trūkus pūslytei. Trūkus puslytei randas neatsiranda 4u.gif Tokia vėjaraupių eiga-pūslytė,ji trūksta,užsideda šašiukas,šašiukas nukrenta(arba nudraskomas) 4u.gif Mano panelė 11 metų sirgo,tikrai nei vieno šašiuko nenudraskė,bet keli randeliai ant veido taip ir liko doh.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes :mirksiukas:Prieš keleta dienu prasirgom laringitu, o dabar islindo vejaraupiai doh.gif Neturim temperaturytes ir paberti saikingai,lb. neramus, atsirado slogyte. verysad.gif Ar cia gali buti susija su vejar. Gal cia kokia komplikacija? g.gif
Papildyta:
P.S.turejau galvoje slogyte 4u.gif Ar tai normalu sergant vejar.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 08 29, 11:46)
Tokia vėjaraupių eiga-pūslytė,ji trūksta,užsideda šašiukas,šašiukas nukrenta(arba nudraskomas)

Mūsų nemažai šašiukų supūliavo verysad.gif jų vietoj liko randukai, o kiti, kurie gražiai nukrito, tai neliko nieko smile.gif
QUOTE(vilmike @ 2008 08 30, 16:15)
P.S.turejau galvoje  slogyte 4u.gif Ar  tai normalu  sergant  vejar.? 4u.gif

Kadangi sirgot laringitu, po to dar vėjaraupiai, organizmas pasilpęs, todėl ir sloga gali prisikabint doh.gif mes prieš vėjaraupius turėjom išvaržos operaciją, narkozę, todėl paskui labai sunkiai sirgom vėjaraupiais, o po to ir gerklytė paraudo, teko ir antibiotikus pagert verysad.gif
Atsakyti
Aciu uz info sunglasses2.gif Kazkur skaiciau, kad viena is galimu koplikaciju plauciu uzdegimas, todel ir paklausiau. 4u.gif O kaip su lauku?suprantu, kad i "viesuma" negalima, bet savam kieme g.gif
Atsakyti
Kiek laiko praeina kai pradeda krist sasiukai g.gif
Atsakyti
Na va kaip geda blush2.gif Visa savaitgali "tepliojau" vaika isitikinus, kad vejaraupiai, o pirmadieni nuejom pas gydytoja ir sake, kad cia jokie vejaraupiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2008 09 03, 20:04)
Na  va  kaip  geda blush2.gif Visa  savaitgali "tepliojau"  vaika  isitikinus, kad  vejaraupiai, o  pirmadieni nuejom  pas  gydytoja  ir  sake, kad  cia  jokie  vejaraupiai blink.gif

Man taip yra buve biggrin.gif gerai, kad sekancia diena pas gydytoja pateikau ir ji paneige cool.gif
Tik va si karta mes nuo ju jau neissisukom schmoll.gif
Atsakyti
Prakaito spuogeliai irgi raudoni. Ka galvojat apie vakcina? Norejau skiepyt su 15 men skiepais, bet daktare atsnekino, sake kita men paskiepysim nes tam kartui per daug bus. Bet vistiek dar neapsisprendziu.
Atsakyti
QUOTE(Vilmami @ 2008 09 06, 20:46)
Prakaito spuogeliai irgi raudoni. Ka galvojat apie vakcina? Norejau skiepyt su 15 men skiepais, bet daktare atsnekino, sake kita men paskiepysim nes tam kartui per daug bus. Bet vistiek dar neapsisprendziu.

Jei Jus kalbat apie vejaraupius - tai as nuo ju neskiepyciau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmami @ 2008 09 06, 19:46)

Aš skiepijau savo sūnų nuo vėjaraupių,gydytojos patarimo paklausius.Sūnus serga bronchine astma. Skiepas veikia tik apie penkerius metus.Pernai persirgom vėjaraupiais,lengva forma.Ant kūnelio buvo gal tik koks 30 spuogelių.
Atsakyti