Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai - 2

Mes irgi šiuo "maru" užsikrėtėm... Gal galit pasakyti, ar ausy gali išdygti spuogelis, nes sūnelis, skundžiasi, jog jam ausį skauda ir landelė ausies paraudusi...
Atsakyti
QUOTE(meska @ 2008 10 01, 19:06)
Mes irgi šiuo "maru" užsikrėtėm... Gal galit pasakyti, ar ausy gali išdygti spuogelis, nes sūnelis, skundžiasi, jog jam ausį skauda ir landelė ausies paraudusi...

Tų bėrimų gali būti ne tik ausy,bet ir burnoje bei gerklėje.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
mano vaikiuko grupej karantinas-mergaite susirgo vejaraupiais verysad.gif
bet vistiek einam.. jei jau uzsikrete tai uzsikrete... unsure.gif
siaip pernai mano maziukas sirgo lengva forma vejaraupiu...
bet taip neramu..
nes maziukas labai daug sirgo paskutiniu metu, o dar ta bjaurybe... pasipainiojo..
kazin ar imanoma nesusirgt... kiek domejaus jei lengva forma serga, didele galimybe antra kart sirgt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vysniuke1: 20 lapkričio 2008 - 15:41
ir mes pasigavome sia beda blink.gif suneliui 2,5 metu, pradejo berti nuo pilvo ir nugaros, galvoje kazkaip dar nematau, reiks plaukus kirpti smile.gif o siryt isbere kojas ir rankas, tai visas zalias vaiksto . Bijau, kad maziasniajam nepereitu, jam 3,5 men, nors sako, kad neturetu, nes pati vaikystej persirgus ir maitinu krutimi, turetu gauti is manes imuniteta.
Vat del vyro nerimauju, nes jis pasirodo vejaraupiais nesirgo ir dar miega su sunum kartu.
As vis tik uz tai, kad vaikai turetu persirgti vaikiskom ligom dar vaikysteje, paskui igauna imuniteta ir daugiau nebeserga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2008 09 29, 16:36)
mano visi 3vaikai paskiepyti nuo vėjaraupų. manau, kadnereikėtų nuteikinėti prieš šią vakciną, nes nėra jau ši liga tokia ir nekalta schmoll.gif  Visų pirma aišku geriau kai vaikas mažesnis perserga nei paaugęs, bet nusikasius (o juos niežti tuos spuogiukus) lieka tikrai ne patys gražiausi randai. O jei dar ant veiduko schmoll.gif  schmoll.gif  Bet čia dar galima susitvarkyti girdant zyrtec ar kitus pan. vaistus. bet, tarkim berniukams ši liga yra pavojingesnė nei mergaitėms, nes susirgus sunkia forma vėliau gali būti nevaisingas. vat jums ir tokia vaikiška liga. O po skiepų nei vienas maniškis nesusirgo nors darželyje buvo n  vėjaraupių karantinų g.gif  O ir skiepytis nereikia kas 5m. kaip čia kažkas parašė. jei vaikutį paskiepysit 2-3 m., tai šis skiepas yra 10-ČIAI  m., o vėliau (kadangi vaikai keliauja į mokyklą, darželį) įGauna natūralų imunitetą. todėl skiepo kartoti NEREIKIA 4u.gif

Nuo ko cia sitas vaistas g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 11 21, 18:55)
Nuo ko cia sitas vaistas g.gif  unsure.gif

labas,nuo alergijos,niezulio sia vaistas,galima tavegil dar duoti vietoje zyrteco.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina R.: 23 lapkričio 2008 - 09:52
Noriu ir as parasyti, gal kuri mamyte pasimokys is mano klaidu blush2.gif Taigis manoji mergina susirgo vejaraupiais kai jai buvo 9 men. Kadangi buvau girdejusi gandus, kad vaikai lengviau perserga (be to vyresnelis 3 metu sirgdamas lakste kaip vijurkas po namus) is pradziu per daug nesureiksminau, o be reikalo doh.gif Zodziu isbere siaubingai, ypac galva, 1-2 cm skersmens vandeningomis puslemis, auksta temperatura 5 dienas blink.gif Gydytoja nesugalvojo antibiotiku israsyti, o as saviveiklos nesiemiau ju duoti g.gif Komplikavosi, uzpuliavo limfmazgis, teko operuoti, galvoje liko didziausi randai, ant kai kuriu net plaukuciai neauga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2008 11 24, 10:55)
Noriu ir as parasyti, gal kuri mamyte pasimokys is mano klaidu  blush2.gif Taigis manoji mergina susirgo vejaraupiais kai jai buvo 9 men. Kadangi buvau girdejusi gandus, kad vaikai lengviau perserga (be to vyresnelis 3 metu sirgdamas lakste kaip vijurkas po namus) is pradziu per daug nesureiksminau, o be reikalo  doh.gif Zodziu isbere siaubingai, ypac galva, 1-2 cm skersmens vandeningomis puslemis, auksta temperatura 5 dienas  blink.gif Gydytoja nesugalvojo antibiotiku israsyti, o as saviveiklos nesiemiau ju duoti  g.gif Komplikavosi, uzpuliavo limfmazgis, teko operuoti, galvoje liko didziausi randai, ant kai kuriu net plaukuciai neauga  verysad.gif

O siaube verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,norejau paklausti ar buvo jusu vaikuciams padideje limfmazgiai?maniskiui padidejo pakausio ir kaklo limfmazgiukai ,nera dideli,taciau padideje,gal zinote per kiek laiko jie turetu isnykti.sergame 10 diena siandien.
Atsakyti
QUOTE(Vitalijaa @ 2008 11 21, 14:51)
ir mes pasigavome sia beda  blink.gif  suneliui 2,5 metu, pradejo berti nuo pilvo ir nugaros, galvoje kazkaip dar nematau, reiks plaukus kirpti smile.gif o siryt isbere kojas ir rankas, tai visas zalias vaiksto . Bijau, kad maziasniajam nepereitu, jam 3,5 men, nors sako, kad neturetu, nes pati vaikystej persirgus ir maitinu krutimi, turetu gauti is manes imuniteta.
Vat del vyro nerimauju, nes jis pasirodo vejaraupiais nesirgo ir dar miega su sunum kartu.
As vis tik uz tai, kad vaikai turetu persirgti vaikiskom ligom dar vaikysteje, paskui igauna imuniteta ir daugiau nebeserga smile.gif

nesuprantu, kam tepti ta zelionke? as visus savo tris vyrus tepiau spiritu ir viskas buvo super, kam reikia tu slyksciu spalvu?
mano jaunelis buvo 4 men, kai susirgo vyresnysis, tad ir mazasis apsirgo po 2 sav. be to, vyras, kaip ir jusiskis buvo nesirges, tai ir jis susirgo. zodziu, 3 sav namuose buvo kosmaras - as viena ir 3 sergantys vaikai doh.gif vyras kaip sirgo, tai sunku net ir papasakoti, baisoka net prisiminti, nedaug truko, kad butumem i infekcine ligonine ji isveze, bet issikapste kazkaip ....
beje, kad maitini krutim, dar nieko nereiskia, kad nesusirgs. as irgi maitinau savo jauneli 4 menesiu, ir vis tiek susirgo.
laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2008 11 29, 09:49)
sveikos mamytes,norejau paklausti ar buvo jusu vaikuciams padideje limfmazgiai?maniskiui padidejo pakausio ir kaklo limfmazgiukai ,nera dideli,taciau padideje,gal zinote per kiek laiko jie turetu isnykti.sergame 10 diena siandien.

Buvo padidėję limfmazgiai ant galvytės, praėjo gal po kokios savaitės po sirgimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 04 gruodžio 2008 - 18:21
va ir susirgo manasis vaikiukas.. verysad.gif nepaisant to kad pernai persirgo lengva forma.. siemet vel vejaraupiai.. verysad.gif pradzioje temperatura 39, pasidare apatiskas.. po paros isbere... bet beda viena nevaiksto.. i burnyte pries pat vejaraupiu pradzia isimete grybelis (baltos apnasos), daktarinas nepadejo,, geriam nistatina.. o dar ir gerkle raudona.. visas komplektas.. sia nakti verke baisiai, kad skauda,, draskos baisiausiai..
o dar vyras neaisku ar sirges doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif bus man kaledom dovana
Atsakyti